--- 2008 LED Backlight LCDs ---

Εγω εχω σχεδον πειστει για την 9803 απλα περιμενω να δω και τιμη γιατι την υπολογιζα το πολυ μεχρι 3000 με βαση οτι η led samsung 52f96 την βρισκεις στα μαγαζια 3700 και τωρα διαβασα οτι η αντιστοιχη sony 55χ4500 αρχικη τιμη 6300!!!!!!!!
Τιμή αντιπροσωπείας 3.299,99άρα στα καταστήματα γύρω στισ 3000

Στο idealo.de εχει τιμη για την 9803 2595 ευρο .Με βαση αυτη την τιμη μπορει καποις να μου πει ποσο θα την πουλουν τα καταστηματα στην ελλαδα ?

Στο idealo.de εχει τιμη για την 9803 2595 ευρο .Με βαση αυτη την τιμη μπορει καποις να μου πει ποσο θα την πουλουν τα καταστηματα στην ελλαδα ?

Αφού το έγραψε δύο μηνύματα πριν ο onefourtwo.

Η τιμή του idealo είναι μόνο από ένα κατάστημα οπότε ίσως να μην είναι αντιπροσωπευτική.

Η 9732 έκανε 3200 και μπορούσες να την βρεις και 27ΧΧ ευρώ. Οπότε υπολόγισε 28ΧΧ περίπου.

την τεχνολογια led την εχουν συγκρινει με τις κορυφαιες πλασμα να δουμε ποιος τελικα επικρατει?
Σε γωνιες , κοντραστ , χρονους , παλετες και λοιπα

Μόνο με τις γωνίες θέασης πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα. Σε όλα τα υπόλοιπα θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με τις συμβατικές LCD και θα έχουν υψηλότερο contrast από τις περισσότερες πλάσμα.

Όλες οι τηλεοράσεις κάνουν upscale τα κανάλια (αναλογικά-ψηφιακά) στο πάνελ τους. Οι ποιότητα φυσικά διαφέρει. Οπότε, ναι, όλες οι τηλεοράσεις κάνουν αυτό που κάνει ένα blu-ray όταν παίζει dvd player. Ο δέκτης που αναφέρεις απλά υποστηρίζει ψηφιακά κανάλια επίγειας τηλεόρασης υψηλής ανάλυσης (φαντάσου τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, αλλά με υψηλή ανάλυση).

Εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=172025 εχουν την 9803 με δεκτη hd(mpeg4) και τιμη 2740 ξερετε αν αυτη που εχει δεκτη hd κανει αναβαθμηση στα ψηφιακα καναλια της ερτ οπως κανει το blu-ray στο απλο dvd?

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι για να αποκωδικοποιεί εκπομπές σε mpeg4, δεν "αναβαθμίζει" αυτές που υπάρχουν σήμερα. Απλά υπάρχει για μελλοντικές εκπομπές.

Αρα ειναι αχρηστος γιατι στην ελλαδα δεν βλεπω να εχουμε εκπομπες mpeg4 να φανταστειτε οτι και η nova δεν εχει hd καναλια ενω εχουν οι αλβανοι οι τουρκοι και οι βουλγαροι!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν πρέπει να τα απλοποιούμε έτσι τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις... Εδώ το ΣΚΑΙ ψάχνεται για δορυφορικό HD...

Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Αρα ειναι αχρηστος γιατι στην ελλαδα δεν βλεπω να εχουμε εκπομπες mpeg4 να φανταστειτε οτι και η nova δεν εχει hd καναλια ενω εχουν οι αλβανοι οι τουρκοι και οι βουλγαροι!!!!!!!!!!!!!!!

Και να είχε η NOVA HD εκπομπές θα μιλάγαμε για δορυφορική εκπομπή [DVB-S (SATELLITE)] υψηλής ανάλυσης, οπότε ο επίγειος δέκτης [DVB-T (TERRESTRIAL)], πάλι θα ήταν άχρηστος...

....τεσπά ο δέκτης δεν είναι άχρηστος....άλλοι είναι οι άχρηστοι...:fahne90:

οχι και τσαμπα λογικα με βαση την ολοκαινουργια τεχνολογια τους και την τιμη λογικα πρεπει να ειναι καλλιτερες απο κουρο γιατι μην ξεχναμε οι πλασμα αν και παλια τεχνολογια σε σχεση με τις Lcd κυριαρχουν πανυγηρικα ακομα.
Μενει να αποδειχτει στην πραξη αν τελικα αυτη η νεα τεχνολογια μπορει να υπερτερτηρησει των πλασμα

Cnet.com: Samsung 46A950 Review

The good: Produces the deepest level of black of any LCD available; extremely accurate color; solid video processing; extensive interactive functionality; scads of picture controls; superb connectivity with four HDMI and one PC input; attractive, understated design.
b.gif

The bad: Very expensive; picture washes out and discolors from off-angle; some blooming effects in high-contrast scenes; screen reflects ambient light.

b.gif
The bottom line: Samsung's LED-backlit LN46A950 represents the peak of flat-panel LCD performance and picture quality, with a price to match.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-ln-46a950/4505-6482_7-33182079.html

Ναι μεν, αλλά ...

δηλαδή ελλάδα θα είναι στη τιμή της 46Χ4500;

Κι αν ναι, ποια να χτυπήσουμε από τις 2;

ή

έχουμε και τρίτη επιλογή;