....
Καλά δεν έκανα λοιπόν που εγκατέλειψα το κλεινόν άστυ;;:hippy:
Φίλε Βασίλη... αν γινόταν θα σε ...παντρευόμουν!!!...

Τα συγχαρητήριά μου πραγματικά που τα κατάφερες έτσι (και στη ζωή σου και στην φωτογραφία). Αλήθεια, για ποιό μέρος μιλάμε?
....
Φίλε Βασίλη... αν γινόταν θα σε ...παντρευόμουν!!!...:BDGBGDB55:
Τα συγχαρητήριά μου πραγματικά που τα κατάφερες έτσι (και στη ζωή σου και στην φωτογραφία). Αλήθεια, για ποιό μέρος μιλάμε?
Στην περιοχή μου, έχω συναλλαγές με 4 οικογένειες που εγκατέλειψαν την Αθήνα και μετοίκοισαν εδώ.
Το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση. Περισσότερο είναι θέμα απόφασης.Όλοι το λένε, λίγοι το κάνουν.
Ά ξέχασα τους Έλληνες
Έμειναν και Έλληνες; Δεν έχουν πάει όλοι στην Αθήνα να γίνουν πρωτευουσιάνοι;
Κι όμως Νίκο είναι αρκετοί αυτοί που εγκαταλείπουν τις πόλεις για να μείνουν μόνιμα στην επαρχία.
Πρίν απο μια 15ετία το μέρος που μένω φυτοζωούσε, τώρα βουίζει σαν μελίσσι απο τον κόσμο. Και δεν αναφέρομαι στην καλοκαιρινή περίοδο.
Ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα αλλά άξιζε![]()
Σε καταλαβαίνω!
Ζείς και σύ ένα δράμα.....![]()
άπαιχτη φωτό, σταμάτα όμως γιατι εμεις οι τρελοαθηναιοι θα πάθουμε κατάθλιψη. Εμένα στα 200 μέτρα απο το σπίτι μου, είναι καμμιά 200αριά πρεζάκια (στην πλατεία Εξαρχείων)
Βασίλη, καταπληκτικές φωτογραφίες! δεν ήξερα οτι έμενες Αθήνα. το παν φεύγοντας από την πρωτεύσουσα, είναι να λύσεις το βιοποριστικό...έχω κάποιο πλάνο στο κεφάλι μου.
Όσο για το νήμα, θα ανεβάσω αύριο καμία φωτογραφία. προς το παρόν πάω να ονειρευτώ οτι το πρωί θα περάσω από τη βρύση.
καληνύχτα σας.
Μέχρι πριν από 5 χρόνια έβλεπα κάθε μέρα αυτοκίνητα, σκουπίδια, άσχημες πολυκατοικίες, άκουγα κορναρίσματα και ανέπνεα καυσαέριο στη Φιλολάου.
Πρώην Παγκρατιώτης κι εσύ εεε;
Δες ένα λίγο διαφορετικό κλεινόν άστυ.
Όλα 200μ από το πατρικό μου.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αναγνωρίσεις...
Δαμάρεως;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.