200m from Home

....

Καλά δεν έκανα λοιπόν που εγκατέλειψα το κλεινόν άστυ;;:hippy:

Φίλε Βασίλη... αν γινόταν θα σε ...παντρευόμουν!!!...:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Τα συγχαρητήριά μου πραγματικά που τα κατάφερες έτσι (και στη ζωή σου και στην φωτογραφία). Αλήθεια, για ποιό μέρος μιλάμε?

Φίλε Βασίλη... αν γινόταν θα σε ...παντρευόμουν!!!...:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Τα συγχαρητήριά μου πραγματικά που τα κατάφερες έτσι (και στη ζωή σου και στην φωτογραφία). Αλήθεια, για ποιό μέρος μιλάμε?

Σε ευχαριστώ πολύ!-bye-
Στύρα Ευβοίας είναι το χωριό και Νέα Στύρα η παραλία.

Last edited:
Καλά δεν έκανα λοιπόν που εγκατέλειψα το κλεινόν άστυ;;:hippy:

πλάκα μας κάνεις;
εδώ είναι όνειρό μου να φύγω απο την βρωμοαθήνα. Μένω στα εξάρχεια και σκέφτομαι που να μεγαλώσω τα παιδιά μου, μέσα στα πρεζάκια και στους μαύρους της ομόνοιας?

έπρεπε να έβρισκα νύφη απο επαρχία!

Στην περιοχή μου, έχω συναλλαγές με 4 οικογένειες που εγκατέλειψαν την Αθήνα και μετοίκοισαν εδώ.

Το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση. Περισσότερο είναι θέμα απόφασης.Όλοι το λένε, λίγοι το κάνουν.

Απάντηση: Re: 200m from Home

Στην περιοχή μου, έχω συναλλαγές με 4 οικογένειες που εγκατέλειψαν την Αθήνα και μετοίκοισαν εδώ.

Το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση. Περισσότερο είναι θέμα απόφασης.Όλοι το λένε, λίγοι το κάνουν.

Eδώ έχουμε πολυπολιτισμική γειτονιά.
Λίγο πιό κάτω από το σπίτι μου μένουν 5 οικογένειες από τη Σκωτία, 2 από την Ουαλλία, και έπονται Γερμανοί, Αλβανοί (η πλειονότητα),Γάλλοι, Ρώσοι και Ουκρανοί.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ά ξέχασα τους Έλληνες:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 200m from Home

Έμειναν και Έλληνες; Δεν έχουν πάει όλοι στην Αθήνα να γίνουν πρωτευουσιάνοι;

Κι όμως Νίκο είναι αρκετοί αυτοί που εγκαταλείπουν τις πόλεις για να μείνουν μόνιμα στην επαρχία.
Πρίν απο μια 15ετία το μέρος που μένω φυτοζωούσε, τώρα βουίζει σαν μελίσσι απο τον κόσμο. Και δεν αναφέρομαι στην καλοκαιρινή περίοδο.
Ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα αλλά άξιζε :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 200m from Home

Κι όμως Νίκο είναι αρκετοί αυτοί που εγκαταλείπουν τις πόλεις για να μείνουν μόνιμα στην επαρχία.
Πρίν απο μια 15ετία το μέρος που μένω φυτοζωούσε, τώρα βουίζει σαν μελίσσι απο τον κόσμο. Και δεν αναφέρομαι στην καλοκαιρινή περίοδο.
Ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα αλλά άξιζε :grinning-smiley-043

Μακάρι να ισχύει αυτό και να αντιστραφεί κάποια στιγμή αυτή η συγκέντρωση σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Καταστράφηκαν και οι δυο αυτές πόλεις και ερήμωσε και η υπόλοιπη Ελλάδα...

Και συγνώμη για το off topic...

Σταθμός Βέλου Κορινθίας(εγκαταλελειμμένος)

Στο κάτω μέρος του πλατάνου,βρίσκεται η παλιά-παλιά εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών
attachment.php

Attachments

• Stathmos-copy1.jpg
    Stathmos-copy1.jpg
    153.6 KB · Views: 63
Σε καταλαβαίνω!
Ζείς και σύ ένα δράμα.....:flipout::flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα:Πολλές φορές στην Αθήνα, έχω πονοκέφαλο από τα καυσαέρια, ειδικά αν η παραμονή μου εκεί είναι για πολλές μέρες...

Μια φίλη μας από Αθήνα, όταν έρχεται,παθαίνει πονοκέφαλο από το πολύ οξυγόνο!(ή τουλάχιστον έτσι λέει):flipout::flipout:

άπαιχτη φωτό, σταμάτα όμως γιατι εμεις οι τρελοαθηναιοι θα πάθουμε κατάθλιψη. Εμένα στα 200 μέτρα απο το σπίτι μου, είναι καμμιά 200αριά πρεζάκια (στην πλατεία Εξαρχείων)

Re: Απάντηση: 200m from Home

άπαιχτη φωτό, σταμάτα όμως γιατι εμεις οι τρελοαθηναιοι θα πάθουμε κατάθλιψη. Εμένα στα 200 μέτρα απο το σπίτι μου, είναι καμμιά 200αριά πρεζάκια (στην πλατεία Εξαρχείων)

μην πας για να φωτογραφησεις στα 200 μετρα απ το σπιτι γιατι
το πιθανοτερο ειναι να σου αρπαξουν την μηχανη απο τα χερια πριν
καν το καταλαβεις:flipout:

Βασίλη, καταπληκτικές φωτογραφίες! δεν ήξερα οτι έμενες Αθήνα. το παν φεύγοντας από την πρωτεύσουσα, είναι να λύσεις το βιοποριστικό...έχω κάποιο πλάνο στο κεφάλι μου.
Όσο για το νήμα, θα ανεβάσω αύριο καμία φωτογραφία. προς το παρόν πάω να ονειρευτώ οτι το πρωί θα περάσω από τη βρύση.

καληνύχτα σας.

Απάντηση: Re: 200m from Home

Βασίλη, καταπληκτικές φωτογραφίες! δεν ήξερα οτι έμενες Αθήνα. το παν φεύγοντας από την πρωτεύσουσα, είναι να λύσεις το βιοποριστικό...έχω κάποιο πλάνο στο κεφάλι μου.
Όσο για το νήμα, θα ανεβάσω αύριο καμία φωτογραφία. προς το παρόν πάω να ονειρευτώ οτι το πρωί θα περάσω από τη βρύση.

καληνύχτα σας.

Φίλε ecopac σ'ευχαριστώ.
Το νά λυσεις το βιοποριστικό σου είναι πολύ βασικό, αλλιώς άστα να πάνε.

Περιμένουμε φωτογραφίες σου.-bye-

Re: Απάντηση: 200m from Home

Μέχρι πριν από 5 χρόνια έβλεπα κάθε μέρα αυτοκίνητα, σκουπίδια, άσχημες πολυκατοικίες, άκουγα κορναρίσματα και ανέπνεα καυσαέριο στη Φιλολάου.

Πρώην Παγκρατιώτης κι εσύ εεε;

Δες ένα λίγο διαφορετικό κλεινόν άστυ.
Όλα 200μ από το πατρικό μου.

Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αναγνωρίσεις...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: 200m from Home

Πρώην Παγκρατιώτης κι εσύ εεε;

Δες ένα λίγο διαφορετικό κλεινόν άστυ.
Όλα 200μ από το πατρικό μου.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αναγνωρίσεις...

Δαμάρεως;