2012

Μην χαλιεσαι για τα επομενα τρια χρονια εισαι μια χαρα,αλλα βαση των προηγουμενων βαλτε δοσεις για τουλαχιστον 5 χρονια και πανω,
οσοι κανετε διαιτα φροντιστε να ειστε εξω και οχι μεσα σε κανα βουνο,σιγουρα θα χασετε οσα κιλα εχετε βαλει στοχο και ισως κατι "λιγα ακομη"αλλα μικρο το κακο:angel:.

PS Και για να ειμαι On topic ταινια που να μην καταστρεφει την Γη ποτε θα φτιαξει ο Ολλανδος σερι το εχει παει.-(10000BC)

Μην αγχώνεστε...
Το συμβόλαιο με τον καινούργιο πάροχο λήγει στις 31/12/2012...
Άντε να πληρώσουμε μία εβδομάδα παραπάνω δηλαδή...

Η μονη περιπτωση να ειναι το 2012 κοσμοιστορικο θα ειναι να παρει τοτε ο βαζελος πρωταθλημα...

Η απόλυτη καταστροφή με λυτρώνει τουλαχιστον απο το αγχος της εξεταστικής...τι να παιδεύομαι και μακακίες, αφου ήρθε το τέλος...:party:

Πάντως στην Chichen Itza ήδη υπάρχει πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα δωματίων για τότε. Και αυτό το είδα πέρυσι που είχα πάει, προφανώς φέτος είναι ακόμη χειρότερα.
Πάντως μετά από αυτό που έζησα εκεί τότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν γίνει κάτι μεγάλο.
Με λίγα λόγια είχα πάει στην ισημερία για να δω τον Κουκουλκαν (φτερωτός όφις). Το φαινόμενο κανονικά παρουσιαζόταν στο πλάι της πυραμίδας στις 5 το απόγευμα. Μέχρι τις 5 παρά τέταρτο είχε πυκνή συννεφιά και οι μερικοί χιλιάδες επισκέπτες είχαμε αρχίσει να το παίρνουμε απόφαση πως δεν θα δούμε τίποτα. Προφανώς η απογοήτευση είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Κάποιοι άρχισαν κάποιου είδους τελετή μπροστά στην πυραμίδα με μερικούς περίεργους ψαλμούς και κάποια παραδοσιακά όργανα. Πέντε παρά δέκα άρχισε να ανοίγει μια πολύ μικρή τρύπα στα σύννεφα. Μια ακτίνα φωτός που μπορούσες προφανώς να τη δεις γιατί η τρύπα στα σύννεφα ήταν συγκεκριμένη και μικρή έφτασε μέχρι το έδαφος. Προφανώς έπεσε πάνω ακριβώς στην πυραμίδα. Το φαινόμενο άρχισε να παρουσιάζεται μπροστά μας και στις 5 είχε ολοκληρωθεί. 5 και 5 η τρύπα στα σύννεφα άρχισε να κλείνει και 5 και 10 είχε κλείσει τελείως με το σύνολο του ουρανού μπροστά από τον ήλιο γεμάτο από σκουρόχρωμα σύννεφα. Ήταν μια εμπειρία μαγική. Όχι τόσο για το φαινόμενο καθεαυτό που το αναμέναμε, αλλά για τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε...

chichen-itza-temple-of-kukulcan.jpg

Μην χαλιεσαι για τα επομενα τρια χρονια εισαι μια χαρα,αλλα βαση των προηγουμενων βαλτε δοσεις για τουλαχιστον 5 χρονια και πανω,
οσοι κανετε διαιτα φροντιστε να ειστε εξω και οχι μεσα σε κανα βουνο,σιγουρα θα χασετε οσα κιλα εχετε βαλει στοχο και ισως κατι "λιγα ακομη"αλλα μικρο το κακο:angel:.

PS Και για να ειμαι On topic ταινια που να μην καταστρεφει την Γη ποτε θα φτιαξει ο Ολλανδος σερι το εχει παει.-(10000BC)

Γερμανός είναι. Οι Γερμανοί σαν λαός έχουν μια εμμονή με το Τέλος του Κόσμου. Όποτε βρίσκομαι με τα πεθερικά μου η κουβέντα γυρίζει αναπόφευκτα στο επικείμενο τέλος του κόσμου, καταστροφή της γης, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της Ευρώπης, της Δύσης, κάτι τέλος πάντων.

Re: Απάντηση: Re: 2012

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Λες εμείς να είμαστε στη ΓΑΙΑ και το πουλί μας να πηδ@ει σε άλλη διάσταση;;;

αν γίνει αυτό εγώ θα προτιμούσα να πάει πίσω στο χρόνο και να βρει την Κλεοπάτρα. Τρέμε Αντώνιε !!!!

Αμ το άγαλμα της ελευθερίας??Νομίζω πως άμα πάω Αμερική θα το δω με μπρατσάκια και σωσίβιο!!!Τόσες φορές που έπεσε στην θάλασσα??

Υποθέτω ότι η ταινία θα βγει αυτό το Νοέμβρη για να προλάβει τις εξελίξεις.
Who wants to live for ever. . .

4η φορα????

Μπορειτε να μου θυμισετε τις αλλες???

Η ταινια πρεπει να τα σπαει απλα(τουλαχιστον απο εφε,γιατι απο σεναριο δεν νομιζω).