η έκδοση του BR πάντως είναι εντυπωσιακή , καθώς η συσκευασία είναι μεταλλική.
Φωτογραφίες της συσκευασίας (Steelbook) θα ανεβάσω αργότερα :smile:
Τελικά το έφερε σήμερα και μου εδωσε και το δικό μου
η έκδοση του BR πάντως είναι εντυπωσιακή , καθώς η συσκευασία είναι μεταλλική.
Kαταρρέει κάτω από το βάρος της υπερβολής της...
Όταν οι πρωταγωνιστές την γλυτώνουν από βέβαιο θάνατο με απίθανους τρόπους την τελευταία στιγμή, μερικές εκατοντάδες φορές στη διάρκεια της ταινίας, το όποιο σασπένς θα μπορούσε να υπάρξει έχει πάει περίπατο κι έχει πάρει μαζί του και τη διάθεσή σου...
Αγγιξε τα ορια της κωμωδιας παντως.
.
Μια χαρα ταινια ειναι.Δεν εχει αγωνια, δεν εχει σεναριο (οποτε δεν χανεις τιποτα οταν πας για κοκα κολα στο ψυγειο), ειναι αρκετα διασκεδαστική , εχει πολυ νταβαντούρι δεν κουραζει.
Ειναι οτι πρεπει για ενα ξεκουραστο βραδυ με καλη παρεα.
Καμια διαφωνια.Θα σε καλεσω μια μερα σε καποιο workhouse να δεις τι δουλεια απαιτειται για να φτιαχτει ΕΝΑ καρε ειδικων εφφε.
Και σε τιποτα φτηνοπαραγωγες οχι σε ταινια σαν και αυτην που γκρεμιζουν τον κοσμο ολο και ολα ειναι συνθετικα.
δωστε ρε παιδια περισσοτερη καταστροφη και ολεθρο.τι να το κανω το μελο και το οικογενειακο feeling.ταινια καταστροφης πηγα να δω.δωστε μου κι αλλη κατεδαφιση.μη μου το κοβετε πανω που αρχιζει ο φραμπαλας....
και μαλιστα οι ιδιοι την πλασσαραν σαν την απολυτη ταινια αυτου του ειδους.αρα θελω το απολυτο.περιμενα γενικη κατεδαφιση και τελικα μου εδωσαν......μερεμετια.μ'αφησαν με το γκασμα στο χερι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.