2012

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
η έκδοση του BR πάντως είναι εντυπωσιακή , καθώς η συσκευασία είναι μεταλλική.

Φωτογραφίες της συσκευασίας (Steelbook) θα ανεβάσω αργότερα :smile:
Τελικά το έφερε σήμερα και μου εδωσε και το δικό μου :D !!!

Kαταρρέει κάτω από το βάρος της υπερβολής της...

Όταν οι πρωταγωνιστές την γλυτώνουν από βέβαιο θάνατο με απίθανους τρόπους την τελευταία στιγμή, μερικές εκατοντάδες φορές στη διάρκεια της ταινίας, το όποιο σασπένς θα μπορούσε να υπάρξει έχει πάει περίπατο κι έχει πάρει μαζί του και τη διάθεσή σου...

Σαν James Bond ακούγεται! Πέφτει από τον 25ο όροφο σε λίμνη από λάσπη, σκάνε 5-6 βόμβες και το κοστούμι ατσαλάκωτο!
:flipout: :grinning-smiley-043

Θα την δω παρασκευή.

2012
SteelBook Edition
[BLU-RAY]

τιμή αγοράς: 26 ευρώ

avclub1.jpg

avclub2l.jpg

avclub3.jpg

avclub4.jpg

Αγγιξε τα ορια της κωμωδιας παντως.

.

Στα συν της ταινιας και αυτο. Aφθονο αβιαστο γελιο στις σκηνες τις υπερβολης. Αυτο δεν το ειχε DAT.:grandpa:

Edit. Χαμογελαστο σασπενς λεγεται αυτο.

Last edited:
Μια χαρα ταινια ειναι.Δεν εχει αγωνια, δεν εχει σεναριο (οποτε δεν χανεις τιποτα οταν πας για κοκα κολα στο ψυγειο), ειναι αρκετα διασκεδαστική , εχει πολυ νταβαντούρι δεν κουραζει.
Ειναι οτι πρεπει για ενα ξεκουραστο βραδυ με καλη παρεα.

Αν και το είχα πάρει με φόβο με αυτά που διάβαζα..

Δεν το μετάνιωσα καθόλου που το αγόρασα!!

Πολύ καλό :a0210:

Απάντηση: Re: 2012

Μια χαρα ταινια ειναι.Δεν εχει αγωνια, δεν εχει σεναριο (οποτε δεν χανεις τιποτα οταν πας για κοκα κολα στο ψυγειο), ειναι αρκετα διασκεδαστική , εχει πολυ νταβαντούρι δεν κουραζει.
Ειναι οτι πρεπει για ενα ξεκουραστο βραδυ με καλη παρεα.

+1:grandpa:

Re: Απάντηση: 2012

Θα σε καλεσω μια μερα σε καποιο workhouse να δεις τι δουλεια απαιτειται για να φτιαχτει ΕΝΑ καρε ειδικων εφφε.

Και σε τιποτα φτηνοπαραγωγες οχι σε ταινια σαν και αυτην που γκρεμιζουν τον κοσμο ολο και ολα ειναι συνθετικα.
Καμια διαφωνια.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το αποτέλεσμα.

Τι με ενδιαφερει ποσο τους παίρνει (ειδικά μάλλον αφού εχω την υποψια οτι τα βγαζουν τα λεφτα τους :p)

Το αποτελεσμα μετραει. Και αυτό ειναι ''ψευτικο'' στην συγκεκριμενη περιπτωση (ειδικα δεν εχοντας πλεον συνηθισει σε καλά εφφε). Τα εφφε της συγκεκριμένης όντως δειχουν ψευτικα / προχειροδουλεια (όλη η ταινια βασικα ετσι δειχνει - λογικο, αφου η ταινια ειναι μονο τα εφφε της).

Οταν δεν αυτη η προχειρότητα αγγιζει τα ορια της υπερβολης το όλο αποτέλεσμα ειναι κουραστικό.

Για ποια σκηνη μιλαμε για να συζηταμε και για κατι πιο συγκεκριμενο ? Γιατι θυμαμαι εφφε που κρεμασα το σαγονι.....

Σχεδον ολα είχαν μια ''θολουρα'' και μια ''ψευτια''

Το καλό εφφε δεν ειναι το τεχνικά άριστο (που αυτα δεν ηταν σιγουρα έτσι κι αλλιως) αλλα το πιστευτο / ρεαλιστικό (εντός εισαγωγικών πάντα - στην προκειμένη περίπτωση ειδικά).

Εμ για αυτο λεω να πουμε για καποια συγκεκριμενη σκηνη. Και εξηγουμαι:

Στο the day after tomorrow ειχαμε ναι μεν εντυπωσιακες καταστροφες αλλα τα φαινομενα ηταν υπερμεγεθη φαινομενα που ξερουμε.

Πλυμμηρες,χιονοθυελλες,κλπ κλπ.

Σε αυτην την ταινια μιλαμε οτι μονο που δεν βγηκε εξω ο πυρηνας της Γης να κοβει βολτες....:D

Οποτε το ρεαλιστικο εχει να κανει και με τις εμπειριες μας και του τι εχουμε συνηθισει να βλεπουμε.

Πχ η σκηνη που φευγουν με το αεροπλανο μακρυα μετα απο ολα τα κακα που τους κυνηγουσαν και βλεπουν να ανατρεπεται και να βυθιζεται ολη η γη πισω τους ηταν εκπληκτικη σκηνη.

2012-Movie-Stills-014.jpg

Και στο κατω κατω μιλαμε για μια ταινια που λογω συνθηκων τρομακτικα μεγαλο μερης της ειναι φτιαγμενο καρε καρε.

Οι τυποι που τις φτιαχνουν ειναι και εμποροι. Βρισκουν παντα λοιπον και εφαρμοζουν την χρυση τομη μπατζετ και ποιοτητας αποδεκτης απο το κοινο για αυτο που προσφερουν.

Θα μου πεις γιατι καποιοι κανουν την διαφορα?

Γιατι δεν ειναι ολοι οι 3dαδες εξισου ικανοι πρωτον.
Γιατι δεν υπαρχουν παντα τα απειρα λεφτα που νομιζουμε δευτερον.
Γιατι δεν κανουν το δημιουργημα της ζωης τους αλλα αλλη μια δουλεια τριτον.Αν την κενταγαν κανα δυο χρονια ακομα ειναι βεβαιο οτι θα βλεπαμε ακομα καλυτερη τεχνικα ταινια.

Αλλα για την συγκεκριμενη κανεις σοβαρος δημιουργος δεν θα της εδινε εξτρα χρονο λες και ηταν κανα σοβαρο προτζεκτ. Τα απολυτως απαραιτητα εκαναν για μια εξαιρετικη καταστροφικη ταινια.

Δεν ειναι ολοι Peter Jackson.

για μενα το προβλημα της ταινας ηταν η αφηγηση.και οτι εγω τουλαχιστον ηθελα πολλη περισσοτερη καταστροφη.το παρατραβαει με το μελο και καπου χανει το ρυθμο της η ταινια.στο Μετα την Επομενη Μερα η αφηγηση μου φανηκε πιο γραμμικη,πιο στρωτη με καλυτερο ρυθμο και εξελιξη.Εδω χανει το μετρο εις βαρος της καταστροφης που ηταν και το ατου της ταινιας.οπως επισης οτι και η κλιμακωση της ιστοριας μεχρι να ξεκινησει ο ολεθρος μου φανηκε πολυ βιαστικη και κακογραμμενη.
δωστε ρε παιδια περισσοτερη καταστροφη και ολεθρο.τι να το κανω το μελο και το οικογενειακο feeling.ταινια καταστροφης πηγα να δω.δωστε μου κι αλλη κατεδαφιση.μη μου το κοβετε πανω που αρχιζει ο φραμπαλας....

Συμφωνούμε σχεδον σε ολα.

Αλλα, οτι και να μου λες, η ταινία παραμένει προχειράντζα του κερατα :p

δωστε ρε παιδια περισσοτερη καταστροφη και ολεθρο.τι να το κανω το μελο και το οικογενειακο feeling.ταινια καταστροφης πηγα να δω.δωστε μου κι αλλη κατεδαφιση.μη μου το κοβετε πανω που αρχιζει ο φραμπαλας....

Εισαι πολεμοχαρης εσυ τελικα :grinning-smiley-043

Εγω παλι που σαν καλυτερη ταινια καταστροφης εχω το Deep impact ειμαι παλαιολιθικος εε?

Δεν λεω για ταινιες με τερατα που προκαλουν καταστροφες γιατι εκει εχω παλι διαφορετικα γουστα.

ειμαι:flipout:
κοιτα αφου το εχουμε πει.καθε ταινια πρεπει να την κρινουμε γι'αυτο που ειναι.και εδω ειχαμε ταινια καταστροφης.και μαλιστα οι ιδιοι την πλασσαραν σαν την απολυτη ταινια αυτου του ειδους.αρα θελω το απολυτο.περιμενα γενικη κατεδαφιση και τελικα μου εδωσαν......μερεμετια.μ'αφησαν με το γκασμα στο χερι.η γοητεια σ'αυτες τις ταινιες ειναι η υπερβολη,για μενα.και δεν την ειδα.
το deep impact ηταν σαφως καλυτερη ταινια.αν μη τι αλλο ειχε πολυ ωραια κλιμακωση.οπως για τον ιδιο λογο θεωρω οτι το The Day After Tomorrow ηταν καλυτερη ταινια.

και μαλιστα οι ιδιοι την πλασσαραν σαν την απολυτη ταινια αυτου του ειδους.αρα θελω το απολυτο.περιμενα γενικη κατεδαφιση και τελικα μου εδωσαν......μερεμετια.μ'αφησαν με το γκασμα στο χερι

Ο Απολυτος γκασμας ειναι σε μια ταινια και μονο. Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες :D

http://www.youtube.com/watch?v=A4D-gYagJPA