2012

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Εκανε κοιλιές και σου έκοβε την "χαρά" της καταστροφής.

Θα μπορούσε χαλαρά να έλλειπε τουλάχιστον μισή ώρα από το όλον της ταινιας.

Συμφωνώ για τα υπέροχα εφέ,άλλωστε γι αυτό κάθησα να την δώ αλλά ξεχείλωσε η ταινία εις βάρος τους.

Συμφωνώ οτι το DAT ήταν πιο "σφιχτό" και καλοδωσμένο και περίμενα εδώ να γίνει η υπέρβαση που δυστυχώς δεν...

Σίγουρα είναι θεαματικό με πολύ καλό ήχο!
Τώρα σαν ταινία απλά βλέπετε ευχάριστα, τίποτα το ιδιαίτερο.

Για ότι είπαν κάποιοι για τα εφέ κτλ,θα συμφωνήσω.

Τα εφέ δεν έδειχναν πρόχειρα,ήταν απλά υπερβολικά,αν και ότι έδειχναν κάπως πρόχειρα σε κάποια σημεία,έδειχναν.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο ήχος,ούτε το μπάσο,ούτε τα εφέ,ούτε τίποτα,να είναι η ταινία ρεαλιστική και με καλό σενάριο,και ας έχει και Mono ήχο,και ούτε εφέ και τίποτα.

Βλέπωντας πολλά-πολλά εφέ,είναι σαν να βλέπεις fake γυμνές φωτογραφίες celebrities.
Σου αρέσουν μεν,αλλά δεν σε ευχαριστούν σαν θέαμα γιατί ξέρεις ότι είναι fake.

Πιστεύω ότι αν η ταινία δεν ήθελε τόσο να εντυπωσιάσει,και οι περισσότερες στιγμές δεν ήταν blender and after effects generated,και ας μην βλέπαμε πόλεις να έρχονται upside down,θα είχε πολύ πιο καλές αξιολογήσεις.

Last edited:
Kατά την προσωπική μου εκτίμηση, τα ψηφιακά εφφέ της ταινίας, ως υφές, φωτισμός και 3-D modelling, ήταν άψογα, αλλά έπασχαν στην κίνηση, η οποία δεν ήταν αντίστοιχα καλά δουλεμένη και η επιλογή του να μην χρησιμοποιηθούν σφιχτά cuts στο μοντάζ πολλών σεκάνς το πρόδιδε, κάνοντάς τη να δείχνει αφύσικη...

Αλλά μπροστά στις αδυναμίες της αφηγηματικής του Emmerich σε αυτή την ταινία του, μικρό το κακό...

Θα ειχε καλο παραγωγο..

O ίδιος o Roland με την αδερφή του Ute Emmerich και τον Mark Gordon, ήταν βασικοί παραγωγοί και των δύο ταινιών... :flipout: :flipout: :flipout:

Ψηφισα πολυ καλη.Μου αρεσαν τα ειδικα εφε , μου αρεσε η υπερβολη , μου αρεσαν που σωθηκαν απο διαφορα την τελευταια στιγμη ,μου αρεσε και το μελο.
Ηταν σαν ενα συγχρονο 'παραμυθακι για ολη την οικογενεια'.:D .( Μερικες φορες επιζητας και κατι τετοιο )

Last edited:
Kατά την προσωπική μου εκτίμηση, τα ψηφιακά εφφέ της ταινίας, ως υφές, φωτισμός και 3-D modelling, ήταν άψογα, αλλά έπασχαν στην κίνηση, η οποία δεν ήταν αντίστοιχα καλά δουλεμένη και η επιλογή του να μην χρησιμοποιηθούν σφιχτά cuts στο μοντάζ πολλών σεκάνς το πρόδιδε, κάνοντάς τη να δείχνει αφύσικη...

Αλλά μπροστά στις αδυναμίες της αφηγηματικής του Emmerich σε αυτή την ταινία του, μικρό το κακό...
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω αλλά δεν ήξερα πως να το περιέγραφα. -bye-

ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΗ!!!

Ετσι απλα... Ουτε για μια θεαση.
Οποιος εχει δει το τρειλερ δεν χρειαζεται να δει την ταινια.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΗ!!!

Ετσι απλα... Ουτε για μια θεαση.
Οποιος εχει δει το τρειλερ δεν χρειαζεται να δει την ταινια.

Με γλίτωσες απ’ το να πω κακίες πάλι…

Περίμενα τουλάχιστον κάτι του επιπέδου ‘The Day After Tomorrow’

Re: Απάντηση: 2012

Με γλίτωσες απ’ το να πω κακίες πάλι…

Περίμενα τουλάχιστον κάτι του επιπέδου ‘The Day After Tomorrow’

Συμφωνώ και επαυξάνω. Χάλια μαύρα. Μόνο ο Woody Ηarrelson άξιζε τα λεφτά που πήρε για αυτήν την πατάτα.

Χάλι σκέτο. με δυσκολία βλέπεται ολόκληρη (εγώ την είδα σε τρεις συνέχειες...). Είναι και δυόμιση ώρες, τρομάρα τους..

Εγώ πάλι απορώ τι είχε παραπάνω το The day after tomorrow...

Για μένα και οι δύο ήταν πολύ καλές για το είδος τους και περνάει ευχάριστα η ώρα.Τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο.

Ελπίζω τώρα μιας και ο Εμεριχ κατέστρεψε την γη με κάθε πιθανό τρόπο με τις τελευταίες ταινίες του να γυρίσει και τίποτα διαφορετικό.

την "κατάπια" και εγώ προχτές... ΟΚ σε δύο δόσεις, αλλά δεν δυσκολεύτηκα και ιδιαίτερα... Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της, ήταν η συμμετοχή του Γούντι Χάρελσον.... :grinning-smiley-043

Στο είδος της πάρα πολύ καλή. Οσοι μπερδεύτηκαν και περίμεναν να δουν την "Λευκή κορδέλα" τι να πω ; Θάπρεπε να το είχαν καταλάβει στα πρωτα πέντε λεπτά ότι δεν ήταν αυτή .

Η ταινία είχε καταπληκτικά εφέ και για τον λόγο αυτόν την είδα. Βέβαια στο τέλος η κατάσταση στη γη έδειχνε να ομαλοποιείται αναντίστοιχα με το προ της καταστροφής ρυθμό, λες και τα νετρίνα σταμάτησαν να θερμαίνουν το εσωτερικό του πλανήτη μας ;)