2017? OLED, QLED η τι?

Re: 2017? OLED, QLED η τι?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για τα παραπάνω βίντεο:

Σύγκριση OLED με LCD σε dynamic mode-λειτουργία καταστήματος,μάλιστα.

Απάντηση: Re: 2017? OLED, QLED η τι?

Για τα παραπάνω βίντεο:

Σύγκριση OLED με LCD σε dynamic mode-λειτουργία καταστήματος,μάλιστα.

Εκλαψα με καποια σχολια απο κατω..

"Im still trying to get my lg b7 to look this bad.."

Samsung QLED vs. LG OLED TV

In May 2017 I compared the cheapest QLED TV, Samsung's Q7, directly to an LG OLED TV in a side-by-side review. OLED won handily, with Samsung's QLED scoring a "7" in picture quality compared to "10" for the OLED TVs. Here's the takeaway from that review's picture quality section:

The Samsung Q7 can deliver a very good image, but didn't match the cheaper Vizio P series or the more expensive LG E7 OLED TV I had on-hand to compare. Its black levels and contrast were worse, particularly with HDR material, and the color advantages Samsung claims with its QLED technology were tough to spot.

All OLED TVs I've tested have similar image quality, and they're all better than the Q7. True, the Q7 could get brighter then the OLED TVs in test patterns, and performs very well in bright rooms (but so does OLED). It also showed slightly better color than 2016 OLED TVs in select HDR scenes, perhaps an effect of the "color volume" difference Samsung talks about. Those advantages, however, didn't translate to a superior overall image.

https://www.cnet.com/news/qled-vs-o...lgs-tv-tech-are-not-the-same/#ftag=CADf328eec

Απάντηση: Re: 2017? OLED, QLED η τι?

QLED Not OLED Is The Future Of TV Technology, Says Analyst :chinese:

https://www.forbes.com/sites/johnar...e-of-tv-technology-says-analyst/#c8e64cb3a893

"Finally, DSCC believes that the most affordable, easy to make ‛Color Filter’ types of QLED TVs have significantly stronger potential for reducing power consumption, increasing brightness and improving viewing angles in the next few years than OLED screens."

lol και ξαναlol
Tι ειπε το παληκαρι? Τι ειπε ο θεουλης?
Οι Qled, λεει, εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες απο τις Oled να βελτιωσουν τις γωνιες θεασης τους! :bang:
Ε λογικο ειναι ρε τσιφτη CEO. Αφου τις Oled απο οπου και να τις κοιταξεις βλεπεις το ιδιο. Τι δυνατοτητα βελτιωσης να εχουν? Να την κοιτας υπο γωνια και να φαινεται ακομη καλυτερη απ'οτι απο μπροστα?

Με τη λογικη του παντως οι Qled εχουν και αλλο μεγαλο αβανταζ. Εχουν πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες να βελτιωσουν το μαυρο τους. Αν μπορουν ας το κανουν και οι Oled αυτο. :jester:

Απάντηση: 2017? OLED, QLED η τι?

Ο Archer δεν είναι analyst, είναι analist γιατί ό,τι γράφει είναι του κ@λ@....

Καμια ιδεα γιατι δεν μου τρεχει ο Catalyst στα win 10. ?
c031.gif

Re: Απάντηση: 2017? OLED, QLED η τι?

Καλησπέρα παιδία είμαι σε δίλημμα τον τελευταίο καιρό πιά από τις δύο να επιλέξω κάτι με ωθεί στην OLED αλλά έχω το εξής πρόβλημα, η απόσταση μου είναι ήδη πάρα πολύ κοντά 2 μέτρα ((μέγεθός θα πάρω 55αρα μην μου λέτε είναι πολή μικρή η απόσταση μπλα μπλα μπλα... παρακαλώ :) )) και η NoGap βάση και το OneConnect box μοιάζει μονόδρομος, γιατί η LG επιμένει να βάζει input's πίσω από την τηλεόραση δεν μπορώ να καταλάβω. Άμα πάρω την b7 θα πρέπει να βρω μια βάση με αρκετή απόσταση από τον τοίχο για να μπορώ να βάλω το καλώδιο τις κεραίας και τις άλλες υποδοχές που έχει αν χρειαστώ. Σαφώς δεν μένω σε ξύλινο σπίτι να ανοίγω τρύπες να κρύβω καλώδια :).

υπάρχει :) ότι το nogap και το OneConnect box βολεύουν πολύ, με την Lg θα έχω μπλέξημο με αυτά

Απάντηση: 2017? OLED, QLED η τι?

Υπάρχουν L shape hdmi connectors δεξιόστροφα κ αριστερόστροφα πολύ οικονομικά καί λυνεται το θέμα της θύρας

Την τηλεόραση την παίρνω με πρωτο γνώμονα το xbox one x άρα για gaming, έτσι λοιπόν θα είμαι πάρα πολύ κοντά στην τηλεόραση. Η qled με το NoGap Mount θα είναι κολλημένη στον τοίχο και σε συνδυασμό με τον OneConnect box όλα τα inputs θα είναι λειτουργικά, η b7 θα με αναγκάσει λογο τον πίσω inputs που έχει να πάρω μια βάση με μεγαλύτερη απόσταση από τον τοίχο με αποτέλεσμα όταν παίζω θα είμαι ακόμα ποιο στην τηλεόραση, αυτό είναι που με φοβίζει και τίνο πιο πολύ προς την qled.

ευχαριστώ φίλε Γιάννη για το link μάλλoν στην 55 άρα b7 θα καταλήξω, δεν μου πάει το χέρι να δώσω τόσα λεφτά για κάτι το χειρότερο, ευχαριστώ όλα τα παιδία για τα links με τα L-shape όσο για την βάση διάβασα ότι η LG OTW420B κάνει και στην καινούργια σειρά αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε βάση. υπάρχει L-shape οπτικής ίνας ? :P