Ορίστε και το άλλο....
http://theartofsound.net/forum/showthread.php?t=315
εδώ βέβαια δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται το dac ως πηγή σε πιό σοβαρά συστήματα (κυρίως από όσο πρόλαβα να δω είναι pc based) αλλά από επεμβάσεις έχει αρκετές προτάσεις.
Θέλει να πεί ότι Dac με CS8416 και 5532 έχω ακούσει. Tσιπάκια του σωρού είναι που κυκλοφορούν χρόνια τώρα δεν είναι τίποτα καινούργιο σαν το 32bit ESS για παράδειγμα.
Γνωστά τσιπάκια φοράει γνωστό ήχο έχει χωρίς καμιά σχεδιαστική πρωτοτυπία.
Δεν έχει custom chips και η πλακέτα είναι η draft της Cirrus.
ΝΟ BIG DEAL
Ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες
Εαν κατι δεν σου αρεσει στο benchmark dac θα ηθελα
να το αγορασω.
Μπορεις να μου πεις την προσφορα σου με pm
Αν πιάνει στοιχειωδώς το χέρι σου (ή έχεις φίλο που να έχει διάθεση να σε βοηθήσει), χτύπα ένα Buffalo 32S με τα αντίστοιχα τροφοδοτικα από TwistedPear.
Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά, εντάξει, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια..
Και με τον Trends μάλλιασε η γλώσσα μου από την μέρα που τον πήρα να τον "διαφήμιζω" (για τα χρήματά του πάντα) αλλά ο κόσμος ξύπνησε ένα χρόνο μετά, που ήρτε Ελλάντα.
Και μενα μου φαινεται εξαιρετικη προταση
αλλα δεν εχουν διαθεσιμοτητα και δεν εχω
την ευκαιρια να το ακουσω.
Το εχεις ακουσει σε συγκριτικο?
ποιο θεωρείται το καλύτερο value for money dac με optical και usb inputs κάτω από τα 300 ευρώ?
ποιο θεωρείται το καλύτερο value for money dac με optical και usb inputs κάτω από τα 300 ευρώ?
Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και εγω....! Για να ακουσουμε γνωμες!
Ολα τα διαφορα κινεζικα κουτακια που κυκλοφορουν μοιαζουν ενδιαφεροντα, αλλα δεν υπαρχει αρκετη πληροφορια για το εαν ανεβαινουν στα 24/192 μεσω USB.
Το αναφερω, γιατι θα ηθελα να εχω την πιθανοτητα, εαν στο μελλον αγορασω FLAC/WAV σε αυτη την αναλυση.... σιγουρα καποια "αντεχουν"24/192 απο το SPDIF αλλα απο το USB??
σιγουρα πρεπει να ειναι USB 2.0...για το οποιο ανακαλυψα οτι δεν υπαρχουν δεδομενες προδιαγραφες για το audio specification... τι περιμενουν???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.