26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Μπρέ Ελευθερόπουλε, πως και δεν τα αντικατέστησες με άσματα του Έλτονα της περιόδου που δεν ήταν σαν τον Μπένυ Χιλλ; :BDGBGDB55:

α εγώ μπορώ να αγαπώ πολλά και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα με το ίδιο ...πάθος.:rolleyes:
είπαμε: και του σαλονιού, και του λιμανιού ;) -bye-

Θα πρότεινα να διακρίνουμε από τη μια μεριά τον Bach κι από την άλλη τους υπόλοιπους με την εξής σειρά: Beethoven, Mozart, Brahms, Bruch,Tchaikovsky.

μήλα και πορτοκάλια... ευτυχώς το έσωσε κάπως ο Σούρλας ... πάλι καλά που όλοι βάλαμε πρώτο του Μπετόβεν ... ωστόσο, το θέμα του πρώτου μέρους του Μέντελσον, αυτή η επιβεβαίωση ότι ακόμη και η ψυχή του όποιου θεού μπορεί να σκιρτήσει από την προσμονή (τίνος; ), είναι το καλύτερο μελωδικό θέμα όλων ... απλά τα εξίσου αγαπημένα μου υπόλοιπα (ιδίως Μπετόβεν / Μπραμς) έχουν την γνωστή γρανιτένια δομή, πάνω στην οποία μπορείς να γατζωθείς για αυτή και τις επόμενες τρεις ζωές σου, σαν κόκκορας, νυχτερίδα και αλογάκι της Παναγίας ...

Η λίστα έχει:

1)Κώστας Λυμπερόπουλος
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος
6)Κώστας Ζαγγογιάννης
7)Skakines

Έρχομαι-δεν έρχομαι (κονφιρμασιόν σηλ βου πλαι)

8)Μανέστρος (εσύ λίγο το καθυστερείς νομίζω)
9)Schubert
10)Brucknerian

Άντε με καταφέρατε στο Έρχομαι-Δεν έρχομαι είμαι και εμπίπτω τον 3ο και τελευταίο εκβιασμό (είναι όσοι και τα οριτζιναλ hammer blows)

Έτσι όπως το βλέπω μάλλον για ένα χαλαρό after είμαστε.

Εκβιασμός Νο.3

Καλή μου Κάλλη, τι γίνεται; Δεν βλέπω συμμετοχή... Δεν εκφραστήκατε σείς και αι λοιπαί κυρίαι (Elina π.χ.). Μέσα για την συναυλία ή τουλάχιστο για το χαμομήλι;

Κανονίστε.

Υ.Γ.: Δεν κατεβαίνω αν ο Skakinen δεν δεσμευτεί να κεράσει Lucozade (την κιτρινιάρα) στο άφτερ. Δεν πλερώνω εγώ λουκοζάντες. Παρακαλείτε ο κος Σούρλας να φέρει σοκοφρέτες ή καλύτερα "κουκουρούκου", θα ταιριάξουν καλύτερα. Εγώ και ο Schubert θα φέρουμε τις εξετάσεις αίματος μας να γνωριστούνε.

Υ.Γ. 2: Τα T-shirts του γεγονότος ποιος θα τα αναλάβει; Εκεί και αν δεν έχω κάτι ιδέες!!! Δεν πιστεύω να νομίζετε, ότι στο αναμνηστικό event δεν θα έχουμε T-shirts; Χωρίς αναμνηστικό T-Shirt, δεν έρχομαι! Εγώ στο δικό μου, θα ζητήσω να το υπογράψει ο Δημοκηδής πάντως...

Καλά.. δε μπορεί να λείψει κανείς για ένα τριήμερο από δω μέσα!

Την είδα την παρέα κι εγώ, σαφώς είναι fan Mahler's boys night' , Κάλλη μου!-bye-

Πάντως, θα ήμουν 'μέσα' αν οι επόμενες Κυριακές μου δεν ήταν αφιερωμένες σε επισκέψεις κατασκηνώσεων..

Πολιτιστική τροφή τις άλλες μέρες για μένα.. Και απ'ότι φαίνεται θα 'συμφάγω' με το Σούρλα στις 24..

Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Καλά.. δε μπορεί να λείψει κανείς για ένα τριήμερο από δω μέσα!

Την είδα την παρέα κι εγώ, σαφώς είναι fan Mahler's boys night' , Κάλλη μου!-bye-

Πάντως, θα ήμουν 'μέσα' αν οι επόμενες Κυριακές μου δεν ήταν αφιερωμένες σε επισκέψεις κατασκηνώσεων..

Πολιτιστική τροφή τις άλλες μέρες για μένα.. Και απ'ότι φαίνεται θα 'συμφάγω' με το Σούρλα στις 24..

Θά πάς Καστελουτσι??
Αυτο δεν ειναι θέαμα γιά μικρά παιδιά..:grandpa:

μήλα και πορτοκάλια... ευτυχώς το έσωσε κάπως ο Σούρλας ... πάλι καλά που όλοι βάλαμε πρώτο του Μπετόβεν ... ωστόσο, το θέμα του πρώτου μέρους του Μέντελσον, αυτή η επιβεβαίωση ότι ακόμη και η ψυχή του όποιου θεού μπορεί να σκιρτήσει από την προσμονή (τίνος; ), είναι το καλύτερο μελωδικό θέμα όλων ... απλά τα εξίσου αγαπημένα μου υπόλοιπα (ιδίως Μπετόβεν / Μπραμς) έχουν την γνωστή γρανιτένια δομή, πάνω στην οποία μπορείς να γατζωθείς για αυτή και τις επόμενες τρεις ζωές σου, σαν κόκκορας, νυχτερίδα και αλογάκι της Παναγίας ...

That's my boy! Την είπε πάλι! To μπλουζάκι θα το υπογράψεις μου φαίνεται -bye-

Ωχ, ποιός ακούει το Μανώλη...(και δικαίως κατά κάποιο τρόπο)...
Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας πω ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις επικράτησαν και το ταξίδι μου θα γίνει κατά 99% το επίμαχο Σ/Κ (25-26/6). Δυστυχώς λοιπόν δεν θα μπορέσω να γνωρίσω από κοντά τους φίλους Μανώλη, Κώστα (Ζαγ.) και Αγαθοκλή (αν ερχόταν) αλλά και να δω τους υπόλοιπους φίλους (και φίλη) που ήδη γνωρίζω. Κρίμα , έμεινα με τη χαρά. Ευελπιστώ σε επόμενη ευκαιρία.

θα παραυρεθουμε και εγω με το εταιρων ημισυ

(εαν τυπωθει και μπλουζακι ειμαι μεσα...)

νομιζω στο διαλυμα θα μπορουσαμε να βρεθουμε για ενα λουκοζειντ, μαλτ η κατι αλλο..

Last edited:
Ξέχνα το το Lucozade αγαπητέ απόντος εμού...οι υπόλοιποι είναι πιο βαρέων ποτών...:D

ο μαλερ με τι ποτο να "ταιριαζει"? ουισκι ισως (διαρκεια).. ενω ο μπρουχ κατι πιο ελαφρυ, ενα λευκο κρασι (ελαφρυ και απολαυστικο). το λουκοζειντ θα το ελεγα ποτο για τον μοτσαρτ (μπριο και ενεργεια)

Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Aψεντι...

το αψεντι μου φερνει στο μυαλο κεντρο-ανατολικης ευρωπης συνθετες, μονιμους κατοικους παρισιου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

το αψεντι μου φερνει στο μυαλο κεντρο-ανατολικης ευρωπης συνθετες, μονιμους κατοικους παρισιου

Ναι αλλα η Βιεννη εκεινης της εποχης ειχε και ανατολη μπολικη.Σταυροδρομι λαων και πολιτισμων..

θα παραυρεθουμε και εγω με το εταιρων ημισυ

(εαν τυπωθει και μπλουζακι ειμαι μεσα...)

νομιζω στο διαλυμα θα μπορουσαμε να βρεθουμε για ενα λουκοζειντ, μαλτ η κατι αλλο..

Α βρε ντόκτορ, , εδώ πέσαμε σε παγοπίσθιους και "γιαλαντζί" Μαλερικούς που δεν θέλουν T-shirts.

Συν τοις άλλοις, μας ξεσηκώνουν με τις λουκοζάντες και μετά την κάνουν. Με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν και μένα και τις όπερες του Janacek.

Λοιπόν, δεν κατεβαίνω, δεν κατεβαίνω, μετά την αποστασία του Skakinen. Ίσως (λέω ΙΣΩΣ...) παρευρεθώ αν αυτοί που πάνε τελικώς στην συναυλία πάνε με Μαλερικόν T-Shirt. 'Eνα T-shirts θα δωριστεί και στον Skakinen όπου στην πλάτη επιπροσθέτως θα αναγράφει: "Πόσο μπουνταλάς ήμουν που δεν πήγα στην συναυλία". :BDGBGDB55:

Και μην πεταχτεί κανείς και μιλήσει για εκβιασμούς, γιατί εγώ κόκκινη γραμμή είχα από την αρχή και άντε εγώ έκανα υποχώρησεις.

...τελικά είσαι πολύ τρελοκομείο (με την καλή έννοια)...
:ernaehrung004:
γμτ μου που δεν μπορώ να είμαι για να σε γνωρίσω από κοντά...

Last edited:
Α βρε ντόκτορ, , εδώ πέσαμε σε παγοπίσθιους και "γιαλαντζί" Μαλερικούς που δεν θέλουν T-shirts.

δλδ κατι αλλοι που βγαινουν με μπλουζακια απο τελικους ποδοσφαιρου ειναι καλυτεροι απο εμας?

τον μπελ παντος τον εχω ακουσει και εγω ζωντανα και πεζει οπως πρεπει. η φιλαρμονικη δεν ειναι η πλεον "συμφωνικη" αλλα θα ελεγα πως για τα ελληνικα δεδομενα τετοια συναυλια δεν χανετε.

και εγω δεν ειμαι αθηνα στην παρουσα, θα ερθω επι τουτου, 250 χλμ..

...είσαι τρελοκομείο (με την καλή έννοια)...
:ernaehrung004:
γμτ μου που δεν μπορώ να είμαι για να σε γνωρίσω από κοντά...

Indeed Ι'm, κατά πως λεν οι οικείοι.

Κρίμα που και εγώ δεν θα σε γνωρίσω από κοντά εσένα και όλους τους άλλους από κοντά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.. Θα σου έφερνα και Bruckner... Τι να κάνουμε, η ζωή είναι άδικη...

Αλλά εντάξει, δεν πρέπει να έχεις τύψεις (not)

δλδ κατι αλλοι που βγαινουν με μπλουζακια απο τελικους ποδοσφαιρου ειναι καλυτεροι απο εμας?

τον μπελ παντος τον εχω ακουσει και εγω ζωντανα και πεζει οπως πρεπει. η φιλαρμονικη δεν ειναι η πλεον "συμφωνικη" αλλα θα ελεγα πως για τα ελληνικα δεδομενα τετοια συναυλια δεν χανετε.

και εγω δεν ειμαι αθηνα στην παρουσα, θα ερθω επι τουτου, 250 χλμ..

Να βρε αφοσίωση... Τα βλέπετε;

H ορχήστρα είναι κατά βάση οπερετική και σαν σύνολο συμφωνικό ερμηνεύει από την θητεία του Abbado και έπειτα. Αυτός έδωσε και αυτή την διάσταση, μια και σαν ορχήστρα όπερας είχε εξαιρετικούς μουσικούς, στα πρότυπα της Φιλαρμονικής της Βιέννης (η οποία προέρχεται από της Κρατική ορχήστρα της Όπερας της Βιέννης).

O Bell btw μου αρέσει πολύ στην ηχογράφηση του κονσέρτου για βιολί του Brahms (με τον Ντόνανυ να διευθύνει αν θυμάμαι). Για δισκογραφία ομιλώ πάντα.

ο μαλερ με τι ποτο να "ταιριαζει"? ουισκι ισως (διαρκεια)..

Σναπς μεσευρωπαϊκό, από δαμάσκηνα ή αχλάδια. Βαρύ, ασήκωτο, χωνευτικό (υποτίθεται), προκαλεί θηριώδη πονοκέφαλο.

ενω ο μπρουχ κατι πιο ελαφρυ, ενα λευκο κρασι (ελαφρυ και απολαυστικο). το λουκοζειντ θα το ελεγα ποτο για τον μοτσαρτ (μπριο και ενεργεια)

Ο Μότσαρτ πάει με μαύρο κρασί, κατά προτίμηση μπορντώ.