ανυπαρξία οργανικού ρυθμού, αδυναμία να ανορθωθεί το οικοδόμημα που σιγά σιγά, όσο περνούσε η ώρα αποσαρθρωνόταν
Εννοείται ότι η ουσία της βραδιάς ήταν στην -και από κοντά- γνωριμία των
φίλων μας από την λοιπή Ελλάδα, ...
Ευτυχώς είναι νεότερος και θα του την λέω χωρίς τύψεις. Το αντίθετο φυσικά περιμένω από αυτόν.
Η ωραιότερη στιγμή της βραδιάς ήταν που ήπιαμε μια μπύρα με τους αγαπητούς φίλους και που γνώρισα τον Brucknerian. Ευτυχώς είναι νεότερος και θα του την λέω χωρίς τύψεις. Το αντίθετο φυσικά περιμένω από αυτόν.
Θα ευχόμουν να βλέπω τους αγαπητούς φίλους, που τα κείμενα τους αποτελούν μια εξαιρετική συντροφιά, συχνότερα.
Να μην ξεχάσω να πετάξω την κακή σπονδή στον Σκακιάρη Σκακιαρη (στον 1ο "Σκακιάρη", το 2ο "κ" να αντικατασταθεί με "τ" προς οικειοποίηση του επιθετικού προσδιορισμού) που δεν συνάντησα και δεν έκανε ούτε καν τον κόπο για να ενημερωθεί για το event, ειδικά το άφτερ όπου άνετα θα μπορούσε να συμμετέχει. Θα έβαζε τα παιδιά και την σύζυγο για ύπνο και θα ερχόταν.
Λυμπερόπουλος αν ήταν δημόσιος υπάλληλος (είναι μήπως; ) η καλύτερη θέση θα ήταν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Καρα-cult φυσιογνωμία και το γουστάρει. Μύρια respects σε τέτοιους τύπους. Και ας ακούν Elton John - τους αγαπάμε με τα ελαττώματα τους (παρακαλείται ο by proxy αν διαβάζει να μην προσβληθεί). Φυσικά πρέπει να είναι μεταλιολόγος γιατί μου μίλησε για κάτι μέταλλα από τα οποία προέρχονται και ο Bruckner και ο Elton John για να μου υποδείξει κάτι, εγώ δεν είπα τίποτα αλλά μάλλον δεν του βγήκε.
α) χρώμα ...ανακατεμένο, τελική απόχρωση μπάσταρδη...ως συνήθως: δημόσιος υπάλληλος ιδιωτικού δικαίου. μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον: μετά, ήρθαν οι Γερμανοί. Αυτοί οι Γερμανοί που πρώτους θα έκαιγαν στην πυρά τους δικούς μου αγαπημένους Γερμανούς: τον Σούμαν, τον Νοβάλις, τον Νίτσε, τον Χάϊνε....
β) βεβαίως και μου βγήκε: είπα πως ο Μάλερ και ο Ελτον Τζον είναι κομμένοι από το ίδιο μέταλλο - με την έννοια ότι προέρχονται από τον ίδιο κόσμο, αφού η ιστορία της καλλιτεχνικής έκφρασης είναι ακριβώς η ιστορία των αδιεξόδων της. Εσύ όμως εστιάζεις στα ...καράτια: στο πόσο 'καθαρό' είναι το μέταλλο σε κάθε περίπτωση. :icon15:
Ε δεν τον πετάω τον Παπαδιαμάντη, όσο και να αγαπώ τον Ντοστογιέφσκυ.
ΥΓ 1: σε κάθε περίπτωση και με κάθε θυσία μείνε ασυμμάζευτος καλέ φίλε
ΥΓ 2: ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ LISZT παιγμένο από Εγγλέζους. :grandpa:
'Δεν τό'χουν' το ...άθλημα δυστυχώς. Cziffra, Arrau, Bolet είναι οι δικοί μου.
και ο Roberto Szidon που έχει κάνει τις καλύτερες Ραψωδίες που άκουσα ποτέ. Και ο Κυπριανός Κατσαρής: στα live, όποτε τον είδα, στα encores έπαιξε Liszt. Πάρα πολύ καλά.
Επίσης ο Matthieu Papadiamantis. Δεν ξέρω από Πού κρατάει η σκούφια του του νεαρού. Στο Παρίσι ζεί, έβγαλε πριν λίγα χρόνια τη Μεγάλη Σονάτα του Ούγγρου η οποία κυκλοφορεί ακόμη στην οικονομική σειρά της ΕΜΙ.
Να σας πω ότι ο πιτσιρικάς θέλει 10 σαν τον Leslie Howard στην καθησιά του;
Λίγους θα πω.
Κάλλη Συνοδινού said:Εγώ πάλι τι αγόραζα η δύσμοιρη; (ήμουν και λίγο ξανθιά μέχρι πρότινος και αργώ να καταλάβω..... )
PS 1) Μόνο την 8η με Horenstein δεν καταφέρνω να αγοράσω σε τιμή κάτω από 150 ντάλλαρς. Την τελευταία διαθέσιμη την αγόρασε ο Μπάϊρας κατά 'πως φαίνεται κι έκτοτε έγινε συλλεκτικό κομμάτι....
PS 2) Φυσικά ο Δαμιανός είναι μικρότερος κι από μένα, που ήμουν η μικρότερη της παρέας
ΝικΜαν, χάρηκα ιδιαιτέρως που σε γνώρισα....
Skakinen said:Βρε τύπε ποιό after μου λες;;;
Αν ήμουν εδώ θα ερχόμουν και στη συναυλία; Εκείνη την ώρα ταξίδευα στην εθνική Αθηνών - Λαμίας.
Πάντως είσαι περίπτωση! Την επόμενη φορά δε σε χάνω με τίποτα.
Δεν τσιμπώ, δεν απαντώ. Πάντως αυτό να το κοιτάξεις... Μπορεί να πάσχεις από το σύνδρομο της "Ψιψινέλ" (=η γάτα του Δρακουμέλ)Σπύρος Σούρλας said:p.s Καλή δευτερη έχει και ο Ηarnoncourt.
Μπρε δεν μίλησα εγώ ούτε για μέταλλα, ούτε για καράτια.
Μίλησες...μίλησες: με τις γκριμάτσες και ...τη γλώσσα του σώματος. Νομίζεις πως δεν σε είδα;.:aetsch:
Για τον Liszt, φυσικά δεν περιμέναμε τον Howard και τους περισσότερους προαναφερθέντες τους ακούμε παιδιόθεν. Προσανατολίστηκα στον συνθέτη και όχι στον ερμηνευτή μια και ο Leslie Howard (που δεν είναι τόσο κακός όσο τον λες, αντιθέτως το βρίσκω εξαιρετικό μια και ο Liszt είναι ο πιο τεχνικός συνθέτης από όλους πράγμα που ταιριάζει) ερμηνεύει Liszt που δεν ερμήνευσαν οι λοιποί, δηλαδή έργο άγνωστο. Σαν να μου φαίνεται ότι εσύ τώρα παίζεις με καράτια. Πολύ πιο ενδιαφέρον από το να πάρω για χιλιοστή φορά την μεγάλη σονάτα του π.χ. (ειδικά όταν την έχω με σχεδόν όλους τους μεγάλους). Τα άγνωστα διαμάντια για σόλο πιάνο του Liszt θέλω να ακούσω και όχι τον Leslie Howard.
No desire, No fire o Howard. Τεχνικά άψογος εννοείται.
Αλλά...:nounder:
δεν ψάχνεις λίγο τον Kemal Gekic στη Naxos;
Μεταγραφές Ροσίνι σαν τις δικές του δεν πρόκειται να βρείς πουθενά.
Στο εγγυώμαι.
Ούτε εγώ δεν πετάω τον Παπαδιαμάντη για τον Ντοστογιέφκσυ, το καταλαβαίνω αυτό που λές. Όμως ο Elton εξακολουθεί να μην μου λέει τίποτα και δεν νομίζω ότι αυτό εμποδίζει σε κάτι (αντιθέτως μπορούμε να κάνουμε με αφορμή αυτό πλάκες μεταξύ μας).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.