26 Ιουνίου 2012: Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Re: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Η αναβάθμιση αφορά προς το παρόν τις SD συχνότητες.Μιλώντας με γνώστη μου είπε πως θα ανέβει το Bitrate κάπως,όμως η διαφορά θα είναι στο εύρος τον χρωμάτων που παρέχονται στα συγκεκριμένα κανάλια..

παντως νομιζω θα φανει διαφορα στα καναλια της 10930. νομιζω ειναι π πιο βεβαρυμενος αναμεταδοτης.

Η αναβάθμιση αφορά προς το παρόν τις SD συχνότητες.Μιλώντας με γνώστη μου είπε πως θα ανέβει το Bitrate κάπως,όμως η διαφορά θα είναι στο εύρος τον χρωμάτων που παρέχονται στα συγκεκριμένα κανάλια..

ευρος χρωματων? δλδ?

αμα ανεβει το bitrate θα μειωθουν τα οφθαλμοφανη pixels!!! η οπως ειχε πει ενα χρηστης,,, η εικονα λασπη

Last edited:

Θα διευρυνθεί το χρωματικό εύρος! τι λένε!! Σε κάθε περίπτωση το discovery και το nat geo είναι απαράδεκτα από πλευράς ποιότητας εικόνας.Πιξελιάζουν για το τίποτα!

Θα διευρυνθεί το χρωματικό εύρος! τι λένε!! Σε κάθε περίπτωση το discovery και το nat geo είναι απαράδεκτα από πλευράς ποιότητας εικόνας.Πιξελιάζουν για το τίποτα!

μα στραβοι ειναι εκει στη νοβα? καντε εναν πιο καλο καταμερισμο του bandwidth. το discovery που ειναι στην 12169 μπορει να βελτιωθει. εχουν δωσει στη νετ διπλασιο birate. δλδ ειναι απεριγραπτοι.

αλλα να μου πεις για διευθυντριες εχουν κατι θειες εντελως. που να ξερουν απο αυτα. σου λεει αφου παιζει το καναλι καλα ειμαστε. οπως κατι παππουδες με το αναλογικο καναλι μες στα χιονια και στα ειδωλα και σου λεει ααα καλα πιανει αφου παιζει!

Last edited:

Βλέπετε καμιά διαφορά στην εικόνα. εμένα μου φαίνονται τα ίδια

στο κοντρα τσανελ. στα υπολοιπα απο λιγο ισως? κανα site που να δειχνει τα bitrate αναλυτικα?

Βλέπετε καμιά διαφορά στην εικόνα. εμένα μου φαίνονται τα ίδια

έκανες ένα rescan?

έκανες ένα rescan?

ε για να βλεπει το καναλι και να μην εκανε συμαινει τις πηρε αμεσως τις νεες ρυθμηισεις. ουτε σε μενα χρειαστηκε. και την ωρα που εγινε η αλλαγη το ειχα στην 10930 και απλα εκανε για λιγακι αναζητηση σηματος και αμεσως ξαναεδειξε εικονα.

Μιλώντας με γνώστη μου είπε πως θα ανέβει το Bitrate κάπως,όμως η διαφορά θα είναι στο εύρος τον χρωμάτων που παρέχονται στα συγκεκριμένα κανάλια..

Σκέψου να μην ήταν και γνώστης τη άλλη αρλούμπα θα έλεγε.
Λιγότερα πιξελιάσματα σε έντονη κίνηση αν το επιπλέον bitrate κατανεμηθεί στα υπάρχοντα κανάλια ή χώρος για μερικά κανάλια ακόμα.

ναι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλιώς δεν έπαιζαν τα κανάλια...τα pixel όμως pixel.. λίγο το χρώμα δείχνει πιο έντονο

Επιτέλους!!! να δω πως θα τρέχει το Mega και ο Antenna να αλλάζει ολους τους αναμεταδότες.

Διαφορά στο Kontra που πλέον εκπέμπει σε 544*576 με μεγαλύτερο bitrate (πριν ήταν 352*288!!!)

Eπισης καλυτερη εγινε η εικονα στο nova cinema 1 και στα nova sports.

Το novacinema 1 ειναι σε αλλη συχνοτητα δεν το πειραξαν

Σκέψου να μην ήταν και γνώστης τη άλλη αρλούμπα θα έλεγε.
Λιγότερα πιξελιάσματα σε έντονη κίνηση αν το επιπλέον bitrate κατανεμηθεί στα υπάρχοντα κανάλια ή χώρος για μερικά κανάλια ακόμα.

Να δειτε που κατι τετειες θα δουλευουν στη νοβα... Ανετα ομως

Σε δέκτη Dreambox έβαλα με το χέρι μέσα στο menu στην Σύνθεση αναμεταδότη στα 10930 και 11938 από 27500 σε 29900,
εκανα πάλι scan τον δορυφόρο αλλά πάλι τα κανάλια δεν ανοίγουν
τί κάνω λάθος;;

Απάντηση: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Το FEC?

Re: Απάντηση: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

το fec 3/4 ¨ηταν και 3/4 έμεινε. δεν αλλαξε κάτι

Απάντηση: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Παιδια το novasport7 δουλεύει σε σας? εμενα δείχνει μια καρτέλα .αν και έκανα scanning ..... Τίποτα?