adonis1
AVClub Enthusiast
- 7 April 2008
- 764
Δεν έγιναν με όργανο αλλά με τον δέκτη που τον θεωρώ άκρως αξιόπιστο , τον έχω τεστάρει με τρία διαφορετικά όργανα !Με τι οργανο εγιναν οι μετρησεις?
Δεν έγιναν με όργανο αλλά με τον δέκτη που τον θεωρώ άκρως αξιόπιστο , τον έχω τεστάρει με τρία διαφορετικά όργανα !Με τι οργανο εγιναν οι μετρησεις?
Η 12560V με το CBS Action έρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.7 db και με σπασίματα .To ιδιο συμβαινει και με το CBS Αction....
Αντώνη το βγάζεις με σπασίματα γενικά,το CBS Action;Η 12560V με το CBS Action έρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.7 db και με σπασίματα .
Ναι με αρκετά και το απόγευμα αλλά και τώρα , μάλιστα τώρα που το ξανακοίταξα το σήμα είναι στα ίδια db , δηλαδή στα 4.7Αντώνη το βγάζεις με σπασίματα γενικά,το CBS Action;
Ή είχες εκείνη τη χρονική στιγμή;
Το ρωτάω για να δω την διαφορά που υπάρχει με την περιοχή μου (Κ. Μακεδονία) στην ποιότητα λήψης.Ναι με αρκετά και το απόγευμα αλλά και τώρα , μάλιστα τώρα που το ξανακοίταξα το σήμα είναι στα ίδια db , δηλαδή στα 4.7
Είναι λογικό , σύμφωνα με το http://www.satbeams.com/footprints?beam=5341 για την περιοχή σου η συνιστώμενη διάμετρος είναι 90 cm , ενώ για την δική μου τα 150 cm .Το ρωτάω για να δω την διαφορά που υπάρχει με την περιοχή μου (Κ. Μακεδονία) στην ποιότητα λήψης.
Εγω με 1,0X1,10m το πιάνω χωρίς πρόβλήματα.
Κάνε zoom στο χάρτη για να έχεις καλλίτερη και μεγαλύτερη εικόνα και μετά κάνε click στην περιοχή που σε ενδιαφέρει .που βλεπεις την συνιστωμενη διαμετρο ?
Κάνε zoom στο χάρτη για να έχεις καλλίτερη και μεγαλύτερη εικόνα και μετά κάνε click στην περιοχή που σε ενδιαφέρει .
Σωστά.Είναι λογικό , σύμφωνα με το http://www.satbeams.com/footprints?beam=5341 για την περιοχή σου η συνιστώμενη διάμετρος είναι 90 cm , ενώ για την δική μου τα 150 cm .
Ενώ παλιά το κατέβαζα άνετα και μάλιστα έχω δει και αρκετούς αγώνες από αυτό , τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει , αλλά δεν το κατεβάζω , πιθανώς να κατεβαίνει το βράδυ , αλλά δεν το έχω κοιτάξει .Σωστά.
Το itv hd το κατεβάζεις;
Αντώνη ,υπάρχει μια κάθετη πτώση στην ποιότητα του σήματος για το συγκεκριμένο κανάλι,εδώ και ένα - δυο μήνες.Ενώ παλιά το κατέβαζα άνετα και μάλιστα έχω δει και αρκετούς αγώνες από αυτό , τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει , αλλά δεν το κατεβάζω , πιθανώς να κατεβαίνει το βράδυ , αλλά δεν το έχω κοιτάξει .
Προφανώς εννοείς την ισχύ .Αντώνη ,υπάρχει μια κάθετη πτώση στην ποιότητα του σήματος
Ίσως να είναι επιλογή του καναλιού η μείωση της ισχύς στην εκπομπής του .Δεν ξέρω που οφείλετε,έχω διαβάσει ότι πολύ σταμάτησαν εδώ και ένα - δυο μήνες να το κατεβάζουν.
Σε βοηθάει γι αυτό , η γεωγραφική σου διαμονή .Το κατεβάζω όλη μέρα ,με πολύ - πολύ μικρά σπασιματάκια μια - δυο ώρες το μεσημέρι.
Ναι, αλλά αν κάποιος έχει συνδρομή στο SkyUK από εκεί πώς θα το δει? (τι λέω τώρα.....):BXVZCBXZ6:Το Rush HD κατεβαίνει και μάλιστα με καλό σήμα και από την 11785 H και τον THOR 5 τη δέσμη T2 από 1° West
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.