28.2E Rush HD

Με τι οργανο εγιναν οι μετρησεις?
Δεν έγιναν με όργανο αλλά με τον δέκτη που τον θεωρώ άκρως αξιόπιστο , τον έχω τεστάρει με τρία διαφορετικά όργανα !

Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Αντώνη το βγάζεις με σπασίματα γενικά,το CBS Action;
Ή είχες εκείνη τη χρονική στιγμή;
Ναι με αρκετά και το απόγευμα αλλά και τώρα , μάλιστα τώρα που το ξανακοίταξα το σήμα είναι στα ίδια db , δηλαδή στα 4.7

Εγω περιπου απο τις 20:00 βγαζω και το ITV1 HD (11427) χωρις σπασιματα ..

Επισης το Luxe HD ειναι καταπληκτικο καναλι ..πραγματικα σε κανει να ξεχνιέσαι ..
το κακο ειναι οτι σε βαζει σε εξοδα ...μεχρι στιγμης εχω υπολογισει οτι θελω καμια 50αρια εκατομμυρια ευρώ για να παρω κατι πραγματακια που ειδα!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Ναι με αρκετά και το απόγευμα αλλά και τώρα , μάλιστα τώρα που το ξανακοίταξα το σήμα είναι στα ίδια db , δηλαδή στα 4.7
Το ρωτάω για να δω την διαφορά που υπάρχει με την περιοχή μου (Κ. Μακεδονία) στην ποιότητα λήψης.
Εγω με 1,0X1,10m το πιάνω χωρίς πρόβλήματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Το ρωτάω για να δω την διαφορά που υπάρχει με την περιοχή μου (Κ. Μακεδονία) στην ποιότητα λήψης.
Εγω με 1,0X1,10m το πιάνω χωρίς πρόβλήματα.
Είναι λογικό , σύμφωνα με το http://www.satbeams.com/footprints?beam=5341 για την περιοχή σου η συνιστώμενη διάμετρος είναι 90 cm , ενώ για την δική μου τα 150 cm .

που βλεπεις την συνιστωμενη διαμετρο ?
Κάνε zoom στο χάρτη για να έχεις καλλίτερη και μεγαλύτερη εικόνα και μετά κάνε click στην περιοχή που σε ενδιαφέρει .

Κάνε zoom στο χάρτη για να έχεις καλλίτερη και μεγαλύτερη εικόνα και μετά κάνε click στην περιοχή που σε ενδιαφέρει .

μπροστα στα ματια μου ηταν ...:flipout:

Η Αθηνα στις μισες ακτινες ειναι εξω απο την περιοχη καλυψης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Είναι λογικό , σύμφωνα με το http://www.satbeams.com/footprints?beam=5341 για την περιοχή σου η συνιστώμενη διάμετρος είναι 90 cm , ενώ για την δική μου τα 150 cm .
Σωστά.
Το itv hd το κατεβάζεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Σωστά.
Το itv hd το κατεβάζεις;
Ενώ παλιά το κατέβαζα άνετα και μάλιστα έχω δει και αρκετούς αγώνες από αυτό , τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει , αλλά δεν το κατεβάζω , πιθανώς να κατεβαίνει το βράδυ , αλλά δεν το έχω κοιτάξει .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Ενώ παλιά το κατέβαζα άνετα και μάλιστα έχω δει και αρκετούς αγώνες από αυτό , τώρα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει , αλλά δεν το κατεβάζω , πιθανώς να κατεβαίνει το βράδυ , αλλά δεν το έχω κοιτάξει .
Αντώνη ,υπάρχει μια κάθετη πτώση στην ποιότητα του σήματος για το συγκεκριμένο κανάλι,εδώ και ένα - δυο μήνες.
Δεν ξέρω που οφείλετε,έχω διαβάσει ότι πολύ σταμάτησαν εδώ και ένα - δυο μήνες να το κατεβάζουν.
Εγώ πριν είχα κεντραρισμένη την κεραία στις 23,5E και έπιανα παράκεντρα τις 28.2E.
Μετά την πτώση αυτή του σήματος στο itv hd,κέντραρα στις 28.2E.
Το κατεβάζω όλη μέρα ,με πολύ - πολύ μικρά σπασιματάκια μια - δυο ώρες το μεσημέρι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 28.2E Rush HD

Αντώνη ,υπάρχει μια κάθετη πτώση στην ποιότητα του σήματος
Προφανώς εννοείς την ισχύ .
Δεν ξέρω που οφείλετε,έχω διαβάσει ότι πολύ σταμάτησαν εδώ και ένα - δυο μήνες να το κατεβάζουν.
Ίσως να είναι επιλογή του καναλιού η μείωση της ισχύς στην εκπομπής του .
Το κατεβάζω όλη μέρα ,με πολύ - πολύ μικρά σπασιματάκια μια - δυο ώρες το μεσημέρι.
Σε βοηθάει γι αυτό , η γεωγραφική σου διαμονή .

Σημερα με τη βροχη χαθηκαν ολα !!!

Ακομη και το Luxe TV Hd και το Rush HD και ολα τα CBS !!

Last edited:
Το Rush HD κατεβαίνει και μάλιστα με καλό σήμα και από την 11785 H και τον THOR 5 τη δέσμη T2 από 1° West

Σταματησε η βροχη ,σταματησαν και τα προβληματα !

Adonis1 ευχαριστω για την πληροφορια :-)

Το Rush HD κατεβαίνει και μάλιστα με καλό σήμα και από την 11785 H και τον THOR 5 τη δέσμη T2 από 1° West
Ναι, αλλά αν κάποιος έχει συνδρομή στο SkyUK από εκεί πώς θα το δει? (τι λέω τώρα.....):BXVZCBXZ6: