AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 28 Οκτωβρίου 2009
Και για του λόγου το αληθές, ο παππούς μου πολέμησε στο Αλβανικό μέτωπο, παρέα του συχωριανοί αρκετοί από τους οποίους ήταν αριστεροί....
Στον εμφύλιο αριστεροί κρέμασαν από τα πόδια σε μια γέφυρα τον παππού μου, τον οποίο και έσωσαν φίλοι του αριστεροί από βέβαιο θάνατο....
Υπάρχουν και φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη παρέα από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας ....
Αυτά τα ολίγα μόνον, θα προσπαθήσω να σκανάρω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχω για να τις ανεβάσω εδώ....
Το πώς διαχειρίζεται όμως κάποιος την κληρονομιά και τί λέει γι´αυτήν έχει διαφορά.
Την δεκαετία τού 70 και τού 80υπήρξαν πολλές φωνές πού μίλησαν διαφορετικά.
Και υπάρχουν ντοκουμέντα πώς οι αριστεροί πολίτες ήθελαν ή πήγαν να πολεμήσουν στο Αλβανικό Μέτωπο,οπως και το τι προέκυψε μετά στην Εθνική Αντίσταση.
Εδώ ομως,εν έτει 2009,εμφανίζονται ξανά ´σκελετοί απο την ντουλάπα´πού είναι ανατριχιαστικοί.
Αν τάγραφε αυτά συνεργάτης τού Μεταξά θα χαρακτηριζόταν ´μοναρχοφασίστας´...
Και για του λόγου το αληθές, ο παππούς μου πολέμησε στο Αλβανικό μέτωπο, παρέα του συχωριανοί αρκετοί από τους οποίους ήταν αριστεροί....
Στον εμφύλιο αριστεροί κρέμασαν από τα πόδια σε μια γέφυρα τον παππού μου, τον οποίο και έσωσαν φίλοι του αριστεροί από βέβαιο θάνατο....
Υπάρχουν και φωτογραφίες με τη συγκεκριμένη παρέα από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας ....
Αυτά τα ολίγα μόνον, θα προσπαθήσω να σκανάρω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχω για να τις ανεβάσω εδώ....