Λοιπόν 2ο τελικό δεν θες. Αυτή είναι η μαγκια της passthrough εισόδου. Ότι μπορείς να έχεις 2 συστήματα στον ίδιο χώρο (με κοινή χρήση κάποιων μηχανημάτως όπως ο τελικός και τα ηχεία).
Ουσιαστικά το ψηλοέχεις πιάσει σωστά. Εσύ όμως έχεις πολυκάναλο τελικό. όποτε το σωστό είναι.
Για μουσική:
Πηγή-->DAC-->2κάναλος προ-->Τελικός (στην δική σου περίπτωση 5κάναλος αλλά χρησιμοοποιείς μόνο 2 κανάλια)-->HXEIA (L+R)
Για ταινίες (5.1):
Πηγή-->AVR--> Τελικός με παρέμβαση στα LR του 2κάναλου προ (από pre out του av τα LR ch σε δικάναλο προ (και από pre out του 2κάναλου προ στον τελικό) και τα υπόλοιπα κανάλια από pre out του av κατευθείαν στον τελικό (μιλάμε πάντα για την περίπτωση σου που έχεις 5κάναλο τελικό))-->HXEIA
Έκανα ένα σκίτσο και επλίζω να σε βοηθήσει.
:idea: PrimaLuna list update
Ολοκληρωμένοι:
Προενισχυτές:
- PrimaLuna ProLogue Premium Integrated Amp
- PrimaLuna DiaLogue One
- PrimaLuna DiaLogue Two
- PrimaLuna ProLogue Premium Preamp
- PrimaLuna DiaLogue Three
Αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με) και οι ολοκληρωμένοι της Luxman
L-509u
L-507u
L-505u
έχουν είσοδο main in για να χρησιμοποιηθούν σαν τελικοί.
Αν κάποιος γνωρίζει εάν και ο ολοκληρωμένος luxman L-590AII έχει δυνατότητα HT Passthrought η όπως αλλιώς το ονομάζει, θα βοηθήσει τα μέγιστα..... :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Thx a lot. :2thumb22sup::2thumb22sup:Νομίζω πως όχι.
Η λίστα ανανεώθηκε.
Νομιζω πως καποιος μας αντιγραφει.....
www.audiophile.no/articles-in-english/articles--tests/item/426-amplifiers-with-processor-input
Προσθεσατε:
Plinius 9200
Plinius HIATO
Είναι όντως αναλλοίωτο το σήμα όταν περνάει μέσα από το ht passthrough;
Στον Audia Flight 3 που το δοκίμασα, υπήρχε ένα φύσημα στα ηχεία, σε αντίθεση με τις άλλες εισόδους.
Προτιμώ την πιο καθαρή μέθοδο με το διακοπτάκι επιλογής balanced/unbalanced στον τελικό Clearaudio Balance amp. Όταν επιλέγω στον τελικό unbalanced δουλεύει στο home cinema παίρνοντας σήμα από τον Yamaha Z7 με ακυρωμένα τα τελικά του στάδια που δουλεύει ως προ και όταν επιλέγω balanced παίρνει balanced σήμα από τον προενισχυτή Clearaudio Balance pre για το δικάναλο.
Γιάννη κανονικά πρέπει να είναι αναλλοίωτο το σήμα (και τουλάχιστον στον densen που έχω αλλά και σε άλλους που έχω ακούσει είναι). Το φύσημα που αναφέρεις δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται (Θα μπορούσα να υποθέσω από πρόβλημα στο καλώδιο μέχρι πρόβλημα και στον προ).
Την λύση που αναφέρεις την είχα εφαρμόσει με τον copland που είχα αλλά δεν είναι το ίδιο πρακτική. Άσε που αν τα διακοπτάκια δεν είναι εύκολα προσβάσιμα και για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να κάνεις κάποια μετακίνηση, αυτόματα χάνεις και την ισοστάθμιση που έχεις κάνει.
Όχι, το έχω δοκιμάσει και σε άλλο σύστημα με τα ίδια αποτελέσματα. Φυσικά με τα ευαίσθητα Klipsch Heresy βγαίνουν στην επιφάνεια όλα. Ας μας πουν και άλλοι αν έχουν παρατηρήσει κάτι παρόμοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.