Εχουν σαν βαση τα βιβλια οποτε πιστευω θα εχουμε το τελος που περιγραφουν τα βιβλιαΕβαλα πολύ καλή . Δυστυχώς εχει ανεβασει πολύ τον πύχη και συνηθως τετοια καταλήγουν σε σαπουνόπερες τύπου , The 100 , The Strain που εντυπωσιακά ξεκίνησαν και κατέληξαν όπου κατέληξαν . Θα ξαναασχοληθώ όταν ολοκληρώθει .
δεν θελω να απαντησω στο σποιλερ, διοτι αν παρεις απαντηση μια προτασης θα κουφαθεις και θα ζητας εξηγησειςΕξαιρετικό !!!!
Έχετε δικό, η Γκονζάλες ηταν σαν ξυλάγγουρο .. άτυχης επιλογή
Όλοι οι άλλοι μια χαρά με καλύτερους όλων ίσως τους wong & hong.
Αναμονή για τον β κύκλο
Τελικά τι γίνεται στο τέλος ?? Νικάμε ή μας πατανε;
Εξαρτάται για πιο τέλος θα του πεις. Το πρώτο ή το τέλος, τέλος. Σίγουρα στο τελικό θέλεις βιβλίο για να το εξηγήσεις. Α, κάτσε, έχει γράψει ο τύπος. Και θα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις το βιβλίο, παρά να εξηγήσεις εδώ τι γίνεται.δεν θελω να απαντησω στο σποιλερ, διοτι αν παρεις απαντηση μια προτασης θα κουφαθεις και θα ζητας εξηγησεις![]()
για το τελος-τελςο μιλαω. Δεν μπορω να ξεχωρισω τα βιβλια, ουτε καν θυμαμαι που τελειωνει το καθεναΕξαρτάται για πιο τέλος θα του πεις. Το πρώτο ή το τέλος, τέλος. Σίγουρα στο τελικό θέλεις βιβλίο για να το εξηγήσεις. Α, κάτσε, έχει γράψει ο τύπος. Και θα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις το βιβλίο, παρά να εξηγήσεις εδώ τι γίνεται.
το διαβασα/ακουσα και εγω αυτο. Ειναι πολυ κριμα γιατι ξεκινησε με φοντο να γινει πολυετης σειρα. Αλλα δυστυχως, το νετφλιξ εκανε παλι το θαυμα του. Προσωπικα το εχω κοψει γιατι δεν βρισκω πλεον ποιοτικα πραγματα εκει μεσα και με εχει τσαντισει η συμπεριφορα του απεναντι σε δημιουργους.Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός θα ξαναπώ να διαβάσετε τα βιβλία. Κάπου διάβασα ότι το Νέτφλιξ δεν θέλει άλλους κύκλους και ζήτησε από το δίδυμο απλά να κάνουν ένα wrap up. Και ξέρουμε από το Game of Thrones πόσο καλά θα πάει αυτό. Καλοκαιράκι είναι πάρτε τα τρία τουβλάκια σε κάποια παραλία και με ευχαριστείτε αργότερα...
Πρόσεξε μόνο μην περιμένεις πράγματα που είδες στο Αγγλικό. Το Κινέζικο είναι αυστηρά το 1ο βιβλίο και με τους original χαρακτήρες.Πάντως κοιτοντας το κινεζικό -είμαι ήδη στο 5 επεισόδιο- μου αρέσει και αυτό παρά πολύ μέχρι στιγμής… μπορώ να πω μάλιστα και περισσότερο.
(Οι Ελληνικοί υπότιτλοι ταιριάζουν άψογα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.