3 Body Problem [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 9 27.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 14 42.4%
  • Καλή

Votes: 6 18.2%
  • Μέτρια

Votes: 4 12.1%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    33
Ψήφισα εξαιρετική, καιρό είχα να δω σειρά μονορούφι. Την είδα όλη σε δύο μέρες το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αλλά τώρα είδα το thread εδώ. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία.
Ελπίζω να μη κάνει καμία ανοησία το Netflix και να τη σταματήσει.
Προσπάθησα να δω και τη Κινέζικη αφού είδα αυτή του Netflix αλλά θεωρώ πως πάει πολύ αργά για τα γούστα μου - συν ότι δε μου αρέσει να διαβάζω υπότιτλους (το αγγλικό το κατανοώ χωρίς αυτούς στο 95%).

Μόλις ολοκλήρωσα και εγώ τον πρώτο κύκλο. Θα ψηφίσω "πολύ καλή". Κρίμα που οι ερμηνείες κάποιων κεντρικών ηρώων είναι άθλιες. Ειδικά η νεαρή ασιάτισσα έχει μονίμως ύφος "λεμόνι στο στόμα". Συγκλονιστικός ο Will, άρχοντας όπως πάντα ο... sir Davos. Eλπίζω να μην εξελιχθεί σε Lost, οψόμεθα.

Εβαλα πολύ καλή . Δυστυχώς εχει ανεβασει πολύ τον πύχη και συνηθως τετοια καταλήγουν σε σαπουνόπερες τύπου , The 100 , The Strain που εντυπωσιακά ξεκίνησαν και κατέληξαν όπου κατέληξαν . Θα ξαναασχοληθώ όταν ολοκληρώθει .

Εβαλα πολύ καλή . Δυστυχώς εχει ανεβασει πολύ τον πύχη και συνηθως τετοια καταλήγουν σε σαπουνόπερες τύπου , The 100 , The Strain που εντυπωσιακά ξεκίνησαν και κατέληξαν όπου κατέληξαν . Θα ξαναασχοληθώ όταν ολοκληρώθει .
Εχουν σαν βαση τα βιβλια οποτε πιστευω θα εχουμε το τελος που περιγραφουν τα βιβλια

• Like
Reactions: Anritsu
Εξαιρετικό !!!!
Έχετε δικό, η Γκονζάλες ηταν σαν ξυλάγγουρο .. άτυχης επιλογή
Όλοι οι άλλοι μια χαρά με καλύτερους όλων ίσως τους wong & hong.
Αναμονή για τον β κύκλο

Τελικά τι γίνεται στο τέλος ?? Νικάμε ή μας πατανε;

Εξαιρετικό !!!!
Έχετε δικό, η Γκονζάλες ηταν σαν ξυλάγγουρο .. άτυχης επιλογή
Όλοι οι άλλοι μια χαρά με καλύτερους όλων ίσως τους wong & hong.
Αναμονή για τον β κύκλο

Τελικά τι γίνεται στο τέλος ?? Νικάμε ή μας πατανε;
δεν θελω να απαντησω στο σποιλερ, διοτι αν παρεις απαντηση μια προτασης θα κουφαθεις και θα ζητας εξηγησεις :)

δεν θελω να απαντησω στο σποιλερ, διοτι αν παρεις απαντηση μια προτασης θα κουφαθεις και θα ζητας εξηγησεις :)
Εξαρτάται για πιο τέλος θα του πεις. Το πρώτο ή το τέλος, τέλος. Σίγουρα στο τελικό θέλεις βιβλίο για να το εξηγήσεις. Α, κάτσε, έχει γράψει ο τύπος. Και θα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις το βιβλίο, παρά να εξηγήσεις εδώ τι γίνεται.

Εξαρτάται για πιο τέλος θα του πεις. Το πρώτο ή το τέλος, τέλος. Σίγουρα στο τελικό θέλεις βιβλίο για να το εξηγήσεις. Α, κάτσε, έχει γράψει ο τύπος. Και θα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις το βιβλίο, παρά να εξηγήσεις εδώ τι γίνεται.
για το τελος-τελςο μιλαω. Δεν μπορω να ξεχωρισω τα βιβλια, ουτε καν θυμαμαι που τελειωνει το καθενα

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός θα ξαναπώ να διαβάσετε τα βιβλία. Κάπου διάβασα ότι το Νέτφλιξ δεν θέλει άλλους κύκλους και ζήτησε από το δίδυμο απλά να κάνουν ένα wrap up. Και ξέρουμε από το Game of Thrones πόσο καλά θα πάει αυτό. Καλοκαιράκι είναι πάρτε τα τρία τουβλάκια σε κάποια παραλία και με ευχαριστείτε αργότερα...

• Like
Reactions: leonkoum and avpap
Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός θα ξαναπώ να διαβάσετε τα βιβλία. Κάπου διάβασα ότι το Νέτφλιξ δεν θέλει άλλους κύκλους και ζήτησε από το δίδυμο απλά να κάνουν ένα wrap up. Και ξέρουμε από το Game of Thrones πόσο καλά θα πάει αυτό. Καλοκαιράκι είναι πάρτε τα τρία τουβλάκια σε κάποια παραλία και με ευχαριστείτε αργότερα...
το διαβασα/ακουσα και εγω αυτο. Ειναι πολυ κριμα γιατι ξεκινησε με φοντο να γινει πολυετης σειρα. Αλλα δυστυχως, το νετφλιξ εκανε παλι το θαυμα του. Προσωπικα το εχω κοψει γιατι δεν βρισκω πλεον ποιοτικα πραγματα εκει μεσα και με εχει τσαντισει η συμπεριφορα του απεναντι σε δημιουργους.

Εσείς δεν με ‘αγαπατε’ και θα με ‘υποχρεώσετε’ να δω και όλο το κινεζικό (30 επισοδεια.. 😁).

Καλοκαίρι έρχεται για όσους τυχερούς περνούν άδειες, εγώ δεν… μια και Καλη στη σύνταξη και ΑΝ προλάβουμε 🫤

Νομίζω ότι θα υπάρξει και β κύκλος πάντως…

Πάντως κοιτοντας το κινεζικό -είμαι ήδη στο 5 επεισόδιο- μου αρέσει και αυτό παρά πολύ μέχρι στιγμής… μπορώ να πω μάλιστα και περισσότερο.
(Οι Ελληνικοί υπότιτλοι ταιριάζουν άψογα)

Πάντως κοιτοντας το κινεζικό -είμαι ήδη στο 5 επεισόδιο- μου αρέσει και αυτό παρά πολύ μέχρι στιγμής… μπορώ να πω μάλιστα και περισσότερο.
(Οι Ελληνικοί υπότιτλοι ταιριάζουν άψογα)
Πρόσεξε μόνο μην περιμένεις πράγματα που είδες στο Αγγλικό. Το Κινέζικο είναι αυστηρά το 1ο βιβλίο και με τους original χαρακτήρες.

• Like
Reactions: leonkoum
3 Body Problem[Season 1]

MV5-BMj-Ni-MDI5-Yj-It-Nm-U0-Yy00-Nm-Yx-LThj-Ym-Ut-ZDc5-ODY2-ZDI2-Nzky-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTkx-Nj-Uy-NQ-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt13016388/episodes/?season=1

Ξεκινησα τη σειρα μη γνωριζοντας τιποτα για το τι θα ακολουθησει και γενικα για το σεναριο η spoiler free εμπειρια ειναι οτι καλυτερο για τετοιες σειρες. Και μπορω να πω οτι μεχρι τις μεγαλες ανακαλυψεις με ιντριγκαρε αρκετα στο τι ακριβως βλεπω εκανα συσχετισμους και περιεργες εξηγησεις. Μεχρι εδω καλα. Απο τη στιγμη που η σειρα ξεκαθαριζει την κεντρικη πλοκη της και επειτα απο το 5ο εξαιρετικο επεισοδιο εχουμε 3 τελευταια επεισοδια τα οποια ειναι απλα μετρια και υποτονικα χωρις να συναρπαζουν συγκριτικα με την αγνοια των πρωτων. Το μεγαλυτερο αγκαθι ειναι το δραματικο στοιχειο μεταξυ των χαρακτηρων και ειδικα του Γουιλ που οκ ηθελαν να δειξουν αρκετα για οτι περναει μιας και θα εχει απο οτι φαινεται μεγαλη σημασια στη συνεχεια αλλα μεχρι αυτο το σημειο καθε σκηνη του ειναι πολυ βαρετη οπως και τα υπαρξιακα των αλλων επιστημονων της παρεας που ακολουθουμε δηλαδη απο την αρχη. Ευτυχως δεν θα γινει ακομα ενα lost μιας και παταει πανω σε βιβλια οποτε θα εχουμε καποιο λογικο και συνετο τελος αλλα οι 2 σκηνοθετες David Benioff/D.B. Weiss που κατεστρεψαν το game of thrones δεν ειναι και οτι καλυτερο για μια τετοια σειρα που της αρμοζει να ειναι μεγαλειωδης αλλα με σωστα πατηματα οχι τα χαζα που κανουν αυτοι οι 2 που ειναι κατω του μετριου σαν σκηνοθετες. Γουσταρα πολυ το ολο sci-fi theme γενικα οτι εχει να κανει με μυστηριο και αγνωστο η σειρα τα πηγε θαυμασια. Απλα αποτυγχανει σε ολα τα υπολοιπα. Προσπαθει αρκετα απλοϊκα μετα απο ενα σημειο να δωσει απαντησεις οι οποιες δημιουργουν ακομα περισσοτερες και καπου εκει το χανει περα απο το βαρετο κομματι με τις σχεσεις των ανθρωπων που ανεφερα. Θα δουμε εννοειται τη δευτερη σεζον ελπιζω μεσα στο 2025 να βγει εχει ολα τα φοντα για κατι εξαιρετικο που θα μεινει αλλα δεν εμπιστευομαι καθολου αυτους τους 2 που την εχουν αναλαβει. 7.5/10

Παιδια, για μενα το κινεζικο ειναι κλασεις ανωτερο.
ΑΝ αντεχετε τα 30 επεισοδια να το δειτε

• Like
Reactions: trav
συμφωνώ απόλυτα. Ειχα δει πρώτα το κινέζικο και όταν άρχισε το αμερικάνικο δεν άντεξα ούτε δύο επεισόδια.
Το πρώτο μεταφέρει πολυ πιστά το πνεύμα του (εξαιρετικού) βιβλίου