3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

δηλαδη αν καταλαβα δεν εχει σπασει η 3.1 και εχει σπασει η 3.1.2?Λιγο κουλο δεν ειναι ?Παιδια καιγομαι υπευθυνα μην κα νουμε καμια @α@α@ια.....

μεσω itunes αναβαθμιση σε 3.1.2

εγω μετα το εκανα και restore setup as new phone

μετα τρεχεις το blackra1n

σε 3.1.2 ...

ΟΚ το καταλαβα το πρωτο σκελος της απαντησης σου μεσω itunes κανω την αναβαθμιση μετα σε εχασα ..... ασχετος με το θεμα για δωσε information......

μετα την αναβαθμιση δε χανεται τιποτα

θα ειναι σε 3.1.2 με ο,τι περιεχομενο ειχες πριν ...

μετα για να ειναι καθαρο λενε στο iphonehellas.gr το τηλεφωνο να κανουμε ενα restore ...

παλι μεσω itunes γινεται το restore υπαρχει σχετικο κουμπι στην αρχικη καρτελα του iphone ... ( κατω απο το update )

υπαρχουν δυο επιλογες restore from backup και setup as new

με το setup as new σβηνει ολο το περιεχομενο και ειναι οπως το αγορασες ...

αλλα μπορει να ξαναπεραστουν ολα με sync

backup contacts φωτο και βιντεος οπωσδηποτε

( χωρις να το καταλαβω ειχα περασει ολα τα contacts στο μακ ουτως η αλλως ... )

τα sms σβηνονται ομως ...

μετα κατεβαζουμε το blakcrain ( blackra1n ) δε συνισταται η χρηση του σε 3g !

και το ανοιγουμε και παταμε make it rain ... ( εξ αλλου δεν εχει και κατι αλλο να πατησουμε οποτε αποκλειεται να μπερδευτει κανεις - το pwnage tool μου προκαλει πονοκεφαλο μονο διαβαζοντας τον οδηγο χρησης του )

το blakrain θα τα κανει μονο του . θα το βαλει σε recovery mode θα βγει στο iphone ( μετα την εικονα με το itunes και το καλωδιο η φωτο του geohot και θα κανει reboot

μετα θα υπαρχει το εικονιδιο του blackrain στο springboard

το παταμε και ( με συνδεδεμενο το wi fi ) ( με 3 G ιντερνετ γινεται ? ) εγκαθιστουμε το cydia ( εχει και το rock και το icy )

http://www.myi.gr/2009/10/14/blackra1n-guide-for-mac/

Ta εκανα ολα αυτα , αλλα τιποτα...

Συγγνώμη που το επαναφέρω μετά από τόσο καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να γυρίσω σε 3.1.2 και έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το λογότυπο. Έβαλα και το Carrier:greek Logos και το Logofix και δεν έγινε τίποτα.
Έχεις βγάλει καμμιά άκρη ή όχι;

Παιδιά τα φώτα σας..

ειμαι στην Ασία και πήρα το iPhone για να διαβάζω τα email.
Επείδη όμως η Vodafone μας ψιλο-γδέρνει με το data roaming, αγόρασα απο εδώ μια prepaid SIM card η οποία έχει και data service.

Έλα όμως που το iPhone δεν κατεβάζει με ΤΙΠΟΤΑ data..
Κλήσεις/SMS κτλ παίζουν μια χαρά, αλλά απο data τίποτα.

Μήπως ειναι κλειδωμένο για να μην παίζει data απο ξένες SIM cards?

Ειδικά οταν το έκανα συγχρονισμό στο iTunes μου πέταξε μηνυμα ότι ειμαι σε άλλο πάροχο και πρέπει να κάνει update τα service settings στο iPhone.
Εε.. απο τότε δεν με αφήνει να πειράξω καν APN.

Όταν βάζω την ελληνική SIM card μου παίζει το data..

Τι να κάνω?
Θέλει να το γαργαλήσω με Blackrain?
Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αξίζει να το παλέψω ή να το δώσω εδώ σε κανα μαγαζί να μου το "πειράξουν"..

Ειναι ασφαλείς? Αμα πάθει κάτι θα είναι ΟΚ απο εγγύηση. ?

Παιδιά τα φώτα σας..

ειμαι στην Ασία και πήρα το iPhone για να διαβάζω τα email.
Επείδη όμως η Vodafone μας ψιλο-γδέρνει με το data roaming, αγόρασα απο εδώ μια prepaid SIM card η οποία έχει και data service.

Έλα όμως που το iPhone δεν κατεβάζει με ΤΙΠΟΤΑ data..
Κλήσεις/SMS κτλ παίζουν μια χαρά, αλλά απο data τίποτα.

Μήπως ειναι κλειδωμένο για να μην παίζει data απο ξένες SIM cards?

Ειδικά οταν το έκανα συγχρονισμό στο iTunes μου πέταξε μηνυμα ότι ειμαι σε άλλο πάροχο και πρέπει να κάνει update τα service settings στο iPhone.
Εε.. απο τότε δεν με αφήνει να πειράξω καν APN.

Όταν βάζω την ελληνική SIM card μου παίζει το data..

Τι να κάνω?
Θέλει να το γαργαλήσω με Blackrain?
Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αξίζει να το παλέψω ή να το δώσω εδώ σε κανα μαγαζί να μου το "πειράξουν"..

Ειναι ασφαλείς? Αμα πάθει κάτι θα είναι ΟΚ απο εγγύηση. ?

Να ρωτήσω κάτι;
Το Vodafone Passport το έχεις ενεργοποιήσει; Για τις κλήσεις άμα επιλέξεις σαν δίκτυο China Moblie έχεις άλλες χρεώσεις, δεν ξέρω αν ισχύει όμως και για τα Data. Δεν το κοιτάς καλού κακού;

σε ευχαριστώ Γιώργο για την σημείωση σου, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτει data και πάει κουκος αηδόνι..

Πως γίνεται να μην παίζει data αλλά μονο voice/sms με άλλη κάρτα?

με Μαυροβρόχι γίνεται η δουλειά?

Συγγνώμη που το επαναφέρω μετά από τόσο καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να γυρίσω σε 3.1.2 και έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το λογότυπο. Έβαλα και το Carrier:greek Logos και το Logofix και δεν έγινε τίποτα.
Έχει βγάλει κανείς καμιά άκρη ή όχι;

Κανείς;

Αν αναφέρεσαι στην ερώτησή μου, το πρόβλημα είναι ότι όταν έκανα jailbreak σε 3.1.2 έχασε τα logos του δικτύου και δεν έχω καταφέρει να τα επαναφέρω και είναι τώρα σε αυτήν την κατάσταση:

attachment.php

Attachments

• IMG_0536.jpg
    IMG_0536.jpg
    74 KB · Views: 35
Απάντηση: Re: 3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

Αν αναφέρεσαι στην ερώτησή μου, το πρόβλημα είναι ότι όταν έκανα jailbreak σε 3.1.2 έχασε τα logos του δικτύου και δεν έχω καταφέρει να τα επαναφέρω και είναι τώρα σε αυτήν την κατάσταση:

attachment.php

και σε μένα έτσι είναι.

Υπάρχει πρόβλημα με αυτό ή είναι καθαρά θέμα αισθητικής?

Καθαρά αισθητικό θέμα.
Και νομίζω ότι όταν άνοιγα το EDGE από το SBSettings άλλαζε χρώμα η κουκίδα...
Κανένα άλλο πρόβλημα.