3 μέτρα . χαμηλή κατανάλωση < 1200

neXTgen

AVClub Enthusiast
3 July 2007
764
west coast
γειά σας. χώρος 6χ4 το 4 πλάτος στο μισό περίπου του 6 (γι αυτό γράφω 3) καναπές και τηλεόραση που για κάποιους λόγους θα παίζει ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ. άρα ζητούμενο ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ... διαβάζω για την PLASMA της PANASONIC που όλοι εδώ προτείνετε αλλά μήπως αυτή τη στιγμή τρέχει κάποια καλή προσφορά (νομίζω πως είναι καλό που πάμε για εκπτώσεις... έως τελικής πτώσης, αλλά και το ότι τελείωσε το μουντιάλ, για αγορά μιλάω) σε LED ?

αυτές που μου αρέσουν πολυ στις 47'' (μακάρι με 1200 να μπορούσα να αγοράσω 147'') είναι οι philips. δώστε μου το οκ (σε Watts!) και βολεύομαι και με LG. (αν γίνεται να χει και wifi, και να παίζει και hd video από usb, ΤΕΛΕΙΑ).

ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .. < 1200 (the less the better)

merci.

Δες τις Samsung 40-46C650 που έχουν όλα τα καλούδια,με αυτά τα χρήματα πολύ απλά δεν μπορούμε να πάμε σε ισάξια πρόταση σε led.Μετά υπάρχουν και οι Panasonic Plasma με την 50S20 στα 889 ευρώ.

με 100 παραπάνω αυτή αξίζει : Samsung LED UE46C6000?
με 200 παραπάνω αυτή : LG INFINIA 47LE8500 47" ?

το θέμα ΔΕΝ είναι κυρίως στην εικόνα αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην κατανάλωση και βέβαια στην τιμή .. απλά με plasma βρίσκω τιμή/ποιότητα εικόνας αλλά νομίζω πως θα....τραβάει αρκετά....

βρίσκω και δύο led philips !! την πρώτη στο χιλιάρικο και τη δεύτερη 1300. τι λέτε?

Philips 46PFL5605H 46''
Philips 46PFL7605H 46''

με 100 παραπάνω αυτή αξίζει : Samsung LED UE46C6000?
με 200 παραπάνω αυτή : LG INFINIA 47LE8500 47" ?

το θέμα ΔΕΝ είναι κυρίως στην εικόνα αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην κατανάλωση και βέβαια στην τιμή .. απλά με plasma βρίσκω τιμή/ποιότητα εικόνας αλλά νομίζω πως θα....τραβάει αρκετά....

βρίσκω και δύο led philips !! την πρώτη στο χιλιάρικο και τη δεύτερη 1300. τι λέτε?

Philips 46PFL5605H 46''
Philips 46PFL7605H 46''

Να μην πας καλύτερα σε LG,για αυτόν τον λόγο δεν σου πρότεινα led,η 6000 δεν έχει internet@tv,media player(βλ.650)Κτλπ.Εάν μπορείς να δώσεις 200 παραπάνω παίρνεις σε 50'' την 50G20 Panasonic πλασμα που είναι από τις καλύτερες.

μου εξηγείς αν θες γιατί όχι LG και κυρίως γιατί όχι LED?

η 50g20 όπως βλέπω έχει όντως 1400.. πόσα Watts κατανάλωση έχει? γιατί είχα δει κάποιους πίνακες στους οποίους η 8500 LG είχε νομίζω τη χαμηλότερη γύρω στα 80-90 watt και πάντως νέες plasma 50ρες είχαν 3X και βάλε...

αλλά εξήγησέ μου γιατί όχι LED . στα μάτια μου μια χαρά είναι ΙΔΙΩΣ οι philips που είδα σε μία μικρή βόλτα στα μαγαζιά που έκανα..

μου εξηγείς αν θες γιατί όχι LG και κυρίως γιατί όχι LED?

η 50g20 όπως βλέπω έχει όντως 1400.. πόσα Watts κατανάλωση έχει? γιατί είχα δει κάποιους πίνακες στους οποίους η 8500 LG είχε νομίζω τη χαμηλότερη γύρω στα 80-90 watt και πάντως νέες plasma 50ρες είχαν 3X και βάλε...

αλλά εξήγησέ μου γιατί όχι LED . στα μάτια μου μια χαρά είναι ΙΔΙΩΣ οι philips που είδα σε μία μικρή βόλτα στα μαγαζιά που έκανα..

Απλά διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χωρίς το local dimming στις led να σου παρουσιάσει clouding,και σε ταινία πίστεψε με δεν θα σου αρέσει καθόλου,επίσης έχουν μεγαλύτερη τιμή για το τίποτα+λιγότερα χαρακτηριστικά σε αυτό το εύρος τιμών.Και γιατί κατακρίνεις τις plasma;Έχουν όντως μεγαλύτερη κατανάλωση,αλλά μιλάμε για 5 ευρώ τον χρόνο επιπλέον στην ΔΕΗ.Και τέλος,σε ανταμοίβουν με την ποιότητα εικόνας τόσο πολύ ώστε να μην σε νοιάζει η κατανάλωση+του ότι υπάρχει και το eco mode.

5 ευρώ παραπάνω το χρόνο για κάτι που καταναλώνει 325 watts σε σχέση με το άλλο των 90W ? ασε που μου φαίνονται σόμπες (όταν τις πλησιάζεις).

μακρια απο την 8500 LG ριναι προβληματικη βγαζει ειδωλα στην εικονα
και μαυρες γραμμες δες εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59883

ευχαριστώ .. το λαμβάνω σοβαρά υπόψη .. για τις "φθηνές" (1000-1500) μεγάλες led philips έχουμε αρνητικές αναφορές?

5 ευρώ παραπάνω το χρόνο για κάτι που καταναλώνει 325 watts σε σχέση με το άλλο των 90W ? ασε που μου φαίνονται σόμπες (όταν τις πλησιάζεις).

Καταρχάς δεν θα τις έλεγα ''σόμπες'',κατά δεύτερον,η ποιότητα της εικόνας (θα το ξαναπώ μέχρι να το βαρεθείτε πια) είναι αυτή που σε ενθουσιάζει,το ίδιο συμβαίνει και με την κίνηση.

ευχαριστώ .. το λαμβάνω σοβαρά υπόψη .. για τις "φθηνές" (1000-1500) μεγάλες led philips έχουμε αρνητικές αναφορές?

Κόλλημα όλοι σας με τις led...15 άτομα να πούμε ότι δεν είναι καλές για 10 λόγους,led θα πάρετε,αλλά η απόφαση δικιά σας.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα η τηλεοραση που ψαχνεις ειναι αδιαφορο τι εικονα εχει αλλα ενδιαφερει μονο η καταναλωση?

Κόλλημα όλοι σας με τις led...15 άτομα να πούμε ότι δεν είναι καλές για 10 λόγους,led θα πάρετε,αλλά η απόφαση δικιά σας.

1) είναι αδύνατον να χρειάζομαι περισσότερο το κριτήριο της χαμηλης κατανάλωσης από της ποιότητας εικόνας ? αφού το γράφω στον τίτλο? ή μήπως είπα πως οι led ΤΩΡΑ έχουν καλύτερη εικόνα/κίνηση από τις PLASMA?

2) κάποιος λαμβάνει ΣΟΒΑΡΑ υπόψη τις παραινέσεις ειδικά σε τετοιον βαθμό (όπως εσύ) ανθρώπων που προφανώς είναι γνώστες του θέματος!

Κοιταξε τις καταναλωσεις απο το CNET θα δεις οτι τα δυο μοντελα που σου προτεινω ειναι πολυ οικολογικα...-bye-

ΥΓ. Ψυχραιμια δεν βοηθανε οι αντιπαραθεσεις...παντα αυτος που πληρωνει εχει τον πρωτο λογο στις αποφασεις...οι υπολοιποι απλως δρούμε επικουρικά...

Εδω υπαρχει η μετρησιμη καταναλωση για αρκετα μοντελα...

http://reviews.cnet.com/green-tech/tv-consumption-chart/?tag=contentBody;nextPage

Θα σου ελεγα να δεις καποια edge LED LCD οπως η Samsung 46C7000 η την 47LE8500 που εχει και αυτη αρκετα χαμηλη καταναλωση...

Η Samsung 46C7000 παρουσιαζει φαινομενα clouding και η 47LE8500 ειδωλα
και μαυρες γραμμες καμια απο απο τις 2 αυτες μην παρεις και ειδικα την 47LE8500 που ειναι πολυ προβληματικη

Κοιταξε τις καταναλωσεις απο το CNET θα δεις οτι τα δυο μοντελα που σου προτεινω ειναι πολυ οικολογικα...-bye-

ΥΓ. Ψυχραιμια δεν βοηθανε οι αντιπαραθεσεις...παντα αυτος που πληρωνει εχει τον πρωτο λογο στις αποφασεις...οι υπολοιποι απλως δρούμε επικουρικά...[/QUOTE´

ίσα-ίσα ! γράφω πρακτικά πως ο χρήστης dermitzakis είναι γνώστης και γι αυτό πρέπει να τον λαμβάνουμε υπόψην !(όπως και κάθε γνώστη) (εμείς οι λιγότερο κατέχοντες το αντικείμενο) (θα προσπαθήσω να δω και μόνος μου ξανά δηλαδή αυτή την πανασόνικ για την οποία ΤΟΣΟ με πιέζει, κάποιο δίκιο έχει προφανώς)

απλώς τονίζω πως στον τίτλο δε ΖΗΤΑΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ αλλά ένα μπαούλο να παίζει χωρίς να καίει!

Κατ' αρχήν αν δεν κάνω λάθος για LCD πρέπει να μιλάμε. Υπάρχει τηλεόραση LED στην αγορά; (όχι backlight, έτσι; )

Κατά δεύτερο λόγο ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημα με τις plasma κάποιων, σε βαθμό μάλιστα που να αποθαρρύνουν τη αγορά LCD. Προσωπικά σε καμία φάση των τριών χρόνων που ασχολούμαι με την αγορά TV δεν είδα κάποια plasma που να με ικανοποιεί σαν εικόνα περισσότερο από τις "καλές" LCD.

Η Samsung 46C7000 παρουσιαζει φαινομενα clouding και η 47LE8500 ειδωλα
και μαυρες γραμμες καμια απο απο τις 2 αυτες μην παρεις και ειδικα την 47LE8500 που ειναι πολυ προβληματικη

είπαμε η 47LE8500 αποκλείστηκε! ευχαριστώ...