3 μέτρα . χαμηλή κατανάλωση < 1200

επειδή με τρώει ερωτώ ..

1) συγκριτικά με την 50S20 η TX-P50G20E (που βλέπω στο σάιτ της πανα) neo-pdp, wifi-ready, usb hdd-rec, κλπ. σξίζει την διαφορά? δεν έχω τη δυνατότητα να τις δω διπλα-διπλα αλλα η τζι διαφημίζει Infinite Black Native Contrast
5,000,000:1 και το νεο-πιντιπι ΑΥΤΑ είναι ορατά και δυνατός λόγος να πάω 100+ ευρώ πάνω από το μπάτζετ μου?

2) επειδή ξεπέρασα το θέμα με τις φίλιπς τώρα μένει να ξεπεράσω και το θέμα με την κατανάλωση. σν είναι όπως τα γράφει η πανι 260 η κάτι τέτοιο δε θυμάμαι τώρα είναι με το έκο μόουντ. αν δεν πάρω λεντ θα μαι γυρω στα 160 (με ελ-σιντ-ιιιιιι) άρα μαξιμουμ διαφορά 2χ (325 είναι η τυπική της πάνι πλάσμα)....τώρα πρέπει να ξεπεράσω φίλε δεμιρτζάκη (σε ευχαριστώ) κι αυτό... το έκο μόουντ υφίσταται ως πρακτική?

3) αν τελικά κάνω την κωλοτούμπα μου (50/50 είμαι) αυτός ο διάολος θέλει ή δεν θέλει στρώσιμο?

4) και τελειώνω ρωτώντας μιας και είμαι άσχετος με πλάσμα... σε σύνδεση με υπολογιστή χαλάει την εικόνα δεν βλέπεις καθαρά τι γινεται?

σκέφτομαι το μοντέλο τζι της πάνι ... σοβαρά όμως, ελπίζω να με καταλαβαίνετε...

με έχετε πείσει (όχι εσείς, τα σπεκς) ότι σα διάρκεια στο χρόνο είναι μια χαρά... (είχα μείνει στις παλιέεεεες πλάσμα)....πείτε μου ότι δεν ζεσταίνεται ΤΟΣΟ.....

πσ. φαντάζομαι να είναι μαγνητικά θωρακισμένη ώστε να μην προκαλεί/δέχεται παρεμβολές aint it so?

Last edited:
1.σαφώς η g20 είναι καλύτερη

2.η διαφορά στην κατανάλωση είναι της τάξης των 5-10 ευρό το χρόνο και αν και σαφώς δεν συζητιέται....αποτελεί παρελθόν ....

3.καλό θα ήταν χωρίς αυτο να είναι απαραίτητο...

4.σε σύνδεση με πισι η εικόνα θα είναι απλώς τέλεια....αλλά παρόλα αυτα που λένε για καινούρια αλεξίσφαιρα πάνελ..στο burn in....αν θέλεις να τη συνδέεις συχνά στο πισι ....πηγαινε σε lcd.....

5.και φυσικά δεν θα παίζει το ρόλο του καλοριφέρ το χειμώνα....έχουν βελτιωθεί και σαυτό....

αλήθεια ...πήγες έιδες καμία ...να παίζει σε κανενα μαγαζί..??

1)Ως κάτοχος της G20 είχα και εγώ το δίλημμα μεταξύ της G και S
Oι λόγοι που με κάνανε να πάρω την G είναι οι εξής

• Ελαφρώς καλύτερη ποιότητα εικόνας
  • Φοβερό αντανακλαστικό φίλτρο Βλέπεις TV με φώτα ανοιχτά ή ημέρα χωρίς πρόβλημα αντίθετα η S θέλει λιγότερο φώς
  • THX Ρύθμιση
2) Ξέχνα το eco mode Δεν θα το χρησιμοποιήσεις
Το έχω ξαναγράψει Δεν εχω δεί διαφορά στο λογαρισμό της ΔΕΗ

3) Βάλε το DVD του AVCLUB 100 ώρες και τίποτε άλλο

Υ.Γ Εισαι σε καλό δρόμο όποια και απο τις 2 να πάρεις κερδισμένος θα είσαι

επειδή με τρώει ερωτώ ..

1) συγκριτικά με την 50S20 η TX-P50G20E (που βλέπω στο σάιτ της πανα) neo-pdp, wifi-ready, usb hdd-rec, κλπ. σξίζει την διαφορά? δεν έχω τη δυνατότητα να τις δω διπλα-διπλα αλλα η τζι διαφημίζει Infinite Black Native Contrast
5,000,000:1 και το νεο-πιντιπι ΑΥΤΑ είναι ορατά και δυνατός λόγος να πάω 100+ ευρώ πάνω από το μπάτζετ μου?

2) επειδή ξεπέρασα το θέμα με τις φίλιπς τώρα μένει να ξεπεράσω και το θέμα με την κατανάλωση. σν είναι όπως τα γράφει η πανι 260 η κάτι τέτοιο δε θυμάμαι τώρα είναι με το έκο μόουντ. αν δεν πάρω λεντ θα μαι γυρω στα 160 (με ελ-σιντ-ιιιιιι) άρα μαξιμουμ διαφορά 2χ (325 είναι η τυπική της πάνι πλάσμα)....τώρα πρέπει να ξεπεράσω φίλε δεμιρτζάκη (σε ευχαριστώ) κι αυτό... το έκο μόουντ υφίσταται ως πρακτική?

3) αν τελικά κάνω την κωλοτούμπα μου (50/50 είμαι) αυτός ο διάολος θέλει ή δεν θέλει στρώσιμο?

4) και τελειώνω ρωτώντας μιας και είμαι άσχετος με πλάσμα... σε σύνδεση με υπολογιστή χαλάει την εικόνα δεν βλέπεις καθαρά τι γινεται?

σκέφτομαι το μοντέλο τζι της πάνι ... σοβαρά όμως, ελπίζω να με καταλαβαίνετε...

με έχετε πείσει (όχι εσείς, τα σπεκς) ότι σα διάρκεια στο χρόνο είναι μια χαρά... (είχα μείνει στις παλιέεεεες πλάσμα)....πείτε μου ότι δεν ζεσταίνεται ΤΟΣΟ.....

πσ. φαντάζομαι να είναι μαγνητικά θωρακισμένη ώστε να μην προκαλεί/δέχεται παρεμβολές aint it so?

Η μεγάλη διαφορά πέρα από την καλύτερη ποιότητα εικόνας,είναι η επιπλέον προσοχή που πρέπει να δείξεις τις πρώτες 100 ώρες λειτουργείας των plasma,δηλαδή θα πρέπει να ρυθμίσεις χαμιλά τον φωτισμό κτλπ κτπλ τις πρώτες ώρες.Επίσης δεν πρέπει να δείχνει στατικές εικόνας(για αυτό δεν είναι και κατάληλη για monitor).Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να ανησυχείς για την κατανάλωση.Στα νήματα κατόχων μπορείς να δεις πιο αναλυτικά τι προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν.Αυτά πέρα από την καλή ποιότητα εικόνας,όσον αφορά τα ''φρου φρου'' η σειρά G και η V της Panasonic τα διαθέτουν.

"Επίσης δεν πρέπει να δείχνει στατικές εικόνας"

τις πρώτες 100 ώρες ή πάντα λές?

γιατί "δεν πρέπει"? παθαίνει κάτι η τηλεόραση?

1.σαφώς η g20 είναι καλύτερη

2.η διαφορά στην κατανάλωση είναι της τάξης των 5-10 ευρό το χρόνο και αν και σαφώς δεν συζητιέται....αποτελεί παρελθόν ....

3.καλό θα ήταν χωρίς αυτο να είναι απαραίτητο...

4.σε σύνδεση με πισι η εικόνα θα είναι απλώς τέλεια....αλλά παρόλα αυτα που λένε για καινούρια αλεξίσφαιρα πάνελ..στο burn in....αν θέλεις να τη συνδέεις συχνά στο πισι ....πηγαινε σε lcd.....

5.και φυσικά δεν θα παίζει το ρόλο του καλοριφέρ το χειμώνα....έχουν βελτιωθεί και σαυτό....

αλήθεια ...πήγες έιδες καμία ...να παίζει σε κανενα μαγαζί..??

σε έναν κωτσόβολο πιο παλιό μονδέλον πάνι πλάι πλάι με ελ-σιντ και λενδ...

οι στατικές εικόνες πρέπει να αποφεύγονται για πολύ ώρα γενικώς....

απλώς οι πλάσμα λόγω της τεχνολογίας τους είναι πιο επιρρεπεις τις πρώτες ώρες λειτουργίας....γιατί ο φωσφορος είναι καινούργιος και σαφώς πιο επιρρεπης στο burn in και το image retention .....μόλις ''γεράσει λιγάκι'' μετά απο κάποιες εκατοντάδες ώρες λειτουργίας γίνεται όλο και πιο ανθεκτικός στα 2 αυτά φαινόμενα....το δέυτερο απο αυτά είναι προσωρινό το άλλο μόνιμο.....και σου σπάει τα νευρα.....

αν κάνεις σταθερή χρήση πισι πήγαινε για Lcd .....αν όχι ..´πήγαινε προς τη g20...

αν κάνεις ένα καλό στρώσιμο ....θα την χαίρεσαι για χρόνια...εγώ τις πρώτες 200´ώρες έβαλα ένα burn in dvd...και απο εκεί και πέρα τη χρησιμοποιώ κανονικά....όχι όμως για πισι.....

και για να το πούμε πιο απλά....οι στατικές περιοχές στην εικόνα ....ειναι αυτές που θα σου προκαλέσουν και το ίmage retention και το burn in....οπότε στις πλάσμα καλό είναι είτε να αποφεύγονται τελείως οι μπάρες και το πισί ...είτε να γίνεται χρήση με προσοχή....

επειδή με τρώει ερωτώ ..

1) συγκριτικά με την 50S20 η TX-P50G20E (που βλέπω στο σάιτ της πανα) neo-pdp, wifi-ready, usb hdd-rec, κλπ. σξίζει την διαφορά? δεν έχω τη δυνατότητα να τις δω διπλα-διπλα αλλα η τζι διαφημίζει Infinite Black Native Contrast?

Και οι δυο χρησιμοποιουν το ιδιο πανελ με μαυρο-φωτεινοτητα-αντιθεση να ειναι τα ιδια, η διαφορα ειναι στο λιγο καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο της G20 και στις εξτρα δυνατοτητες ehternet , PVR κτλ.