με τα μισά , να μην είναι ενεργά για "δεκαετίες"......
με τα μισά , να μην είναι ενεργά για "δεκαετίες"......
Μ αρέσει να προκαλώ πάθη
Ευχαριστώ για την απάντηση , απλά είχα την εντύπωση οτι το forum το βλέπουμε και χωρίς εγγραφή .Προσωπικά γνωρίζω μόνο ένα forum παγκοσμίως, όπου όλοι οι χρήστες του είναι ενεργοί αλλά είναι απολύτως εξειδικευμένο.
Από εκεί και πέρα, σε κανένα forum δεν σβήνουν τους λογαριασμούς που δεν κάνουν post ή που έχουν καιρό να κάνουν login. Θα ήταν άδικο άλλωστε για αυτούς οι οποίοι έχουν γραφτεί απλά για να παρακολουθούν το forum!
@Φίλιππος Φ. , αυτοί που ΔΕΝ προκαλούν πάθη , θα έπρεπε να κοιταχτούν...:HTEHEH56:![]()
Και ξανά ευχαριστώ , άλλωστε συμφωνώ με την τελευταία πρόταση απολύτως , αν και γω το παρακολουθούσα χωρίς να είμαι μέλος. Παρ όλα αυτά όμως υπάρχουν και λογαριασμοί που δεν κινούνται καθόλου και γι αυτό έγραψα οτι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα , έχω πετύχει κάτι τέτοιο , που να σε παροτρύνει να γράψεις έναν ελάχιστο αριθμό ποστ, αλλιώς ο λογαριασμός να διαγράφεται.Το forum μπορεί να το βλέπεις και χωρίς εγγραφή αλλά δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις.
Αν αύριο π.χ. θελήσεις να βρεις απαντήσεις σε κάποια threads που έχεις διαβάσει δεν έχεις τη δυνατότητα να τα ψάξεις από τα "Νέα Post" αλλά πρέπει να θυμάσαι σε ποιο έχεις μπει.
Και είναι πολύς κόσμος αυτός ο οποίος διαβάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν αποφασίσει να κάνει το πρώτο του post.
Και ξανά ευχαριστώ , άλλωστε συμφωνώ με την τελευταία πρόταση απολύτως , αν και γω το παρακολουθούσα χωρίς να είμαι μέλος. Παρ όλα αυτά όμως υπάρχουν και λογαριασμοί που δεν κινούνται καθόλου και γι αυτό έγραψα οτι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα , έχω πετύχει κάτι τέτοιο , που να σε παροτρύνει να γράψεις έναν ελάχιστο αριθμό ποστ, αλλιώς ο λογαριασμός να διαγράφεται.
@ Φίλιππος Φ. Αν και δεν κατάλαβα πλήρως το μήνυμα σου , το εκλαμβάνω ως εριστικό , θα σε παρακαλούσα λοιπών λίγο πιο κόσμια.
@ Φίλιππος Φ. Αν και δεν κατάλαβα πλήρως το μήνυμα σου , το εκλαμβάνω ως εριστικό , θα σε παρακαλούσα λοιπών λίγο πιο κόσμια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.