30.002 μέλη!!!!

Tο κόσμια καλύτερα να το είχες προσπαθήσει εσύ vaskal στο πρώτο σου εριστικό
μήνυμα....Καλύτερα να μην συνεχίσεις με αυτό το ύφος..
ΔΕΝ ειχα κάνει quote σε κανένα , αναφερόμουν στο προσωπό μου , και τέλος το σχολιο μου έγινε με χιουμοριστική διάθεση .
Άρα διαβάζουμε καλύτερα , απαντάμε χωρίς δικηγόρους και δεν προσβάλουμε γενικότερα. Τέλος το ποιος γράφει σοβαρά , έχει να πει κάτι για το θέμα , και ποιος όχι φαίνεται.
Αν έχεις την εντύπωση οτι εγώ το ξεκίνησα , συγνώμη κάνεις λάθος.:grinning-smiley-043

Παρ όλα αυτά όμως υπάρχουν και λογαριασμοί που δεν κινούνται καθόλου και γι αυτό έγραψα οτι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα , έχω πετύχει κάτι τέτοιο , που να σε παροτρύνει να γράψεις έναν ελάχιστο αριθμό ποστ, αλλιώς ο λογαριασμός να διαγράφεται.

Έτσι καταλήγεις να έχεις spammers και όχι χρήστες.
Ο χρήστης αν δεν έχει κάτι να γράψει, έτσι και τον υποχρεώσεις να κάνει post για να μείνει ενεργός τι θα γράψει;
Κανένα "Ευχαριστώ";
Δεν ψάχνουμε φίλε μου για τέτοιους χρήστες, ίσα ίσα που τα post τα οποία θεωρούμε spam τα διαγράφουμε.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό forum το οποίο να προτρέπει τους χρήστες του να κάνουν posthunting!
Αντιθέτως, το posthunting είναι λόγος για infraction ή για ban στα περισσότερα fora.

ΔΕΝ ειχα κάνει quote σε κανένα , αναφερόμουν στο προσωπό μου , και τέλος το σχολιο μου έγινε με χιουμοριστική διάθεση .
Άρα διαβάζουμε καλύτερα , απαντάμε χωρίς δικηγόρους και δεν προσβάλουμε γενικότερα. Τέλος το ποιος γράφει σοβαρά , έχει να πει κάτι για το θέμα , και ποιος όχι φαίνεται.
Αν έχεις την εντύπωση οτι εγώ το ξεκίνησα , συγνώμη κάνεις λάθος.:grinning-smiley-043

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!

:captain:

Έτσι καταλήγεις να έχεις spammers και όχι χρήστες.
Ο χρήστης αν δεν έχει κάτι να γράψει, έτσι και τον υποχρεώσεις να κάνει post για να μείνει ενεργός τι θα γράψει;

Καλωσοριστής στην καλωσήλθατε. Καλωσασβρήκαμε.

:offtopic:

A love you spamer......

fire%20extinguisher.png

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αντιθέτως, το posthunting είναι λόγος για infraction ή για ban στα περισσότερα fora.
Τα μαυρα σε Ελληνικα τι θελουν να πουν? το μπλε ξερω απο πρωτο χερι. Ρωτο για να μαθω και εγω με τα ξενα δεν τα παω καλα βρε παιδια.

Last edited:
Posthunting να προσπαθείς να ανεβάσεις τον αριθμό των post σου με άσχετα μηνύματα.
Infraction: Προειδοποίηση. Συνήθως είναι σαν τις κίτρινες κάρτες. Στις δύο, τρεις έρχεται και το ban (κόκκινη). :7SFGSFG:

Για Ελληνικό φόρουμ και για εραστές του AV στην Ελλάδα, νομίζω ότι είμαστε μια χαρά...

Keep walking..-bye-

Re: Απάντηση: 30.002 μέλη!!!!

long-eared-hedgehog--jezek-usaty.jpg

O Μήτσος εδώ π.χ. κάνει posthunting... :7SFGSFG: :flipout:
Είσαι σίγουρος ότι ειναι ο Μήτσος;

Εγώ όταν του χαιδεύω το κεφάλι είναι πιο λείο...

:p :p :p

Ε ναι στο τελος θα αγιασω ομως ....τοσα καρφια που δεχομαι. Βαλτε και καμια λογχη στα πλευρακια μου για αλλαγη ....;)