30.002 μέλη!!!!

Από τον Νίκο Μπαβιόλη έλαβα το πρώτο pm/καλωσόρισμα του AVClub δυό χρόνια πριν και όσο να 'ναι μου φαίνεται παράξενο που δεν βρίσκω πλέον post του...

Όχι ότι είναι λόγος αυτός να γράψεις φίλε Νίκο, αλλά εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος προσπάθησε να τιμήσεις την παρέα με την συμμετοχή σου!

Όπως και να έχει... :grinning-smiley-043

ps. Kαι τον Λευτέρη (Lepton) και άλλους δεν μπορώ να εντοπίσω... κρίμα!

Re: Απάντηση: 30.002 μέλη!!!!

και άλλους δεν μπορώ να εντοπίσω... κρίμα!

attachment.php

:D:D

Το φόρουμ έχει ολόκληρη υποκατηγορία που ασχολείται με τα κλεφτοφάναρα. Ρωτήστε κι εκεί δεν χάνετε τπτ :flipout:

Γεια σου ρε Νικόλα με τους δίσκους σου! :a0210:

Πρέπει να είναι ο μοναδικός στο φόρουμ που στο κλασικό ερώτημα, δίσκος βινυλίου ή ψηφιακός, μπορεί να απαντήσει: ενυδρείου! :flipout:

Πρέπει να είναι ο μοναδικός στο φόρουμ που στο κλασικό ερώτημα, δίσκος βινυλίου ή ψηφιακός, μπορεί να απαντήσει: ενυδρείου! :flipout:

Το προφιλ του στο fb είναι γεμάτο από ... ψάρια...:grinning-smiley-043

Πάντως εγώ θα τον χρειαστώ κάποια στιγμή.:grandpa:

Από τον Νίκο Μπαβιόλη έλαβα το πρώτο pm/καλωσόρισμα του AVClub δυό χρόνια πριν και όσο να 'ναι μου φαίνεται παράξενο που δεν βρίσκω πλέον post του...

Όχι ότι είναι λόγος αυτός να γράψεις φίλε Νίκο, αλλά εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος προσπάθησε να τιμήσεις την παρέα με την συμμετοχή σου!

Όπως και να έχει... :grinning-smiley-043

ps. Kαι τον Λευτέρη (Lepton) και άλλους δεν μπορώ να εντοπίσω... κρίμα!

Εδω ειμαι και παλι.... :guitarist:

Με φαγανε οι ψαρηδες τοσο καιρο αλλα επανηλθα :a0210:
http://www.discusclub.net/2011/03/un-sole-di-colori-per-nick-baviolis-il-discus-modello-dautore/

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 30.002 μέλη!!!!

Οποτε θες και οτι θες....

Αλήθεια Νίκο.

Έχω ένα (περίπου 1,50 - 1,70 x 0,80 x 0,80) αλλά είναι σε άθλια κατάσταση. Είναι μόνο το γυαλί και έχει βγάλει (και οι ενώσεις ) πρασινάδα.

Περιμένω να φτιάξω το σαλόνι να το βάλω....

Αν εχει μεινει στεγνο πανω απο 2-3 χρονια και το ενυδρειο ειναι κατασκευης εξαετιας και πανω, για μενα θα πρεπει να ενισχυθει στις κολησεις πριν το γεμισεις παλι. Οι πρασιναδες, αλατα κτλ. καθαριζουν με ξυδι. Πριν το γεμισεις να μιλησουμε γιατι δεν παιζουμε σε σαλονι με 1 τονο νερο....

Αν εχει μεινει στεγνο πανω απο 2-3 χρονια και το ενυδρειο ειναι κατασκευης εξαετιας και πανω, για μενα θα πρεπει να ενισχυθει στις κολησεις πριν το γεμισεις παλι. Οι πρασιναδες, αλατα κτλ. καθαριζουν με ξυδι. Πριν το γεμισεις να μιλησουμε γιατι δεν παιζουμε σε σαλονι με 1 τονο νερο....

:a0210:

Κε μοντεράτορα είστε off topic !!!! :D

Μόνο για χελώνες εδώ μέσα παρακαλώ....:joker: