Πριν απο λίγες μέρες αντικατέστησα τα μεταλικά στόρια που είχα στα σαλόνι με κουρτίνες γιατί φώναζε η γυναίκα μου (καταλαβαίνετε) Μου άρεσαν σαν στύλ αλλά τι να κάνεις τα βγάζεις πέρα με το αφεντικό?. Επίσης επέμενε να βάλουμε και άλλα χαλιά Έτσι και έγινε και τότε ξαφνικά μόλις έφυγαν τα μεταλικά στόρια για πρώτη φορ'α άκουσα την φωνή μου στο χώρο να μην κάνει εντήχυση. Με τις κουρτίνες δε κλειστές κατάλαβα τι μου έφτεγε τόσο καιρό και ξύριζε συνέχεια ο ήχος ότι αλλαγές και αν είχα κάνει. Μεγάλη βελτίωση.
Επίσης μεγάλη διαφορά έχει η απόδοση με μια καλή ηχογραφηση. Παραπέμπω σε κάποιες καλές κατά την γνώμη μου ηχογραφήσες για δοκιμή.
men in black II , sande lovers rock, Joe Jackson Body and soul, Bugge Wesseltoft filming, India Arie Acoustic soul ,
βέβαια η "μουσικότητα" έχει να κάνει μόνο με τα μηχανήματα και η εμειρία μου λέιε οτι δεν έχει πάντα να κάνει με το κόστος της συσκευής Πολύ μουσικό πλέιερ είναι το marantz cd50001 και ενισχυτής ο t-amp και ο NAD 3020 αν αναβαθμίστόύν οι πυκνωτές εξόδου ........... ειδικά αν κάνουμε blind test.