300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας -€“ 300: Rise of an Empire

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

ωραια ταινιουλα με λιγο παραμορφωμένα γεγονοτα αλλα οκ την ειδα στο cinema ευχαριστα.το αποτομο τελος με χαλασε πολύ όπως και ολο το κοσμο που ηταν στην αιθουσα

Αν δεν υπήρχαν ιστορικές [FONT=&quot]ανακρίβειες [/FONT]θα έμοιαζε με ντοκιμαντέρ.
Καλή ταινία, ίσως κάτι παραπάνω από καλή.

Last edited:

"You fight harder than you fuck" ??????????

ΕΛΕΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ. Πόσο άθλια μπορείτε να κάνετε μια ταινία? Οι ανακρίβειες μας φάγανε? Ας είχε ένα σενάριο της προκοπής και ας είχε τους Έλληνες σε διαστημόπλοια. Απλά tragic.

"You fight harder than you fuck" ??????????

ΕΛΕΟΣ, ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ. Πόσο άθλια μπορείτε να κάνετε μια ταινία? Οι ανακρίβειες μας φάγανε? Ας είχε ένα σενάριο της προκοπής και ας είχε τους Έλληνες σε διαστημόπλοια. Απλά tragic.
Χαχαχαχα!!!!+1!

Δηλαδή δεν χάνω κ τίποτε που δεν την έχω δεί; Να μείνω στην πρώτη;!!:flipout:

Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

Ελα μωρε, λες και βλεπουμε καθε μερα ταινιαρες και θα χαλαστουμε με το 300.
Χαλαρο ταινιακι θα ειναι, θα μασουλισουμε και τιποτα, τέλεια.
Εγω θα την εβλεπα σήμερα αλλα έχω πάει το sub για service, οποτε θα την βγάλω με καμια κοινωνικη

Εντάξει ,κορυφαία σκηνή η κατηφορα στην θάλασσα την ωρα της πρωτης επίθεσης.Απόλαυση...

Εντάξει ,κορυφαία σκηνή η κατηφορα στην θάλασσα την ωρα της πρωτης επίθεσης.Απόλαυση...

Ναι γιατί όπως ξέρουμε, 100 μέτρα από εκεί που τα καράβια κάθονται ήρεμα σε ένα κύκλο χωρίς ούτε ένα κυματάκι, υπάρχει μια κατηφόρα νερού με κλίση 20%. Εντυπωσιακό όντως, μέχρι κάποιος να ανοίξει το στόμα του. Και το ανοίγανε πάρα πολύ δυστυχώς.

Δυστηχώς,σήμερα οι ταινίες περιπέτειας-δράσης,πέφτουν θύμα της αμερικάνικης υπερβολής και των εφέ....Τι να κάνουμε.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι αναληθή τα γεγονότα,αλλά με την υπερβολή που περιβάλει τις σκηνές. Απο ένα σημείο κ μετά καταντάει κουραστικό!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε,πώς σέβομαι τις ταινίες που δεν έχουν γυμνό,ή τουλάχιστον δεν κρέμονται εκεί....Με αυτήν του νήματος δεν ξέρω τι παίζει,έχω διαβάσει διάφορα.

Last edited:

Εντάξει ρε παιδιά, αν σας χαλάει το μη αληθοφανές της κατηφόρας στη θάλασσα, τότε κοιτάτε επίμονα για να βρείτε το δέντρο...

Πολλά "αρχαϊκά" συναισθήματα μέσα και μόνο σ'αυτή τη σκηνή...

Μου'ρχονται στο μυαλό αυτοί που γκρίνιαζαν για την ύπαρξη τεράτων στους πρώτους 300...

Εντάξει ρε παιδιά, αν σας χαλάει το μη αληθοφανές της κατηφόρας στη θάλασσα, τότε κοιτάτε επίμονα για να βρείτε το δέντρο...

Πολλά "αρχαϊκά" συναισθήματα μέσα και μόνο σ'αυτή τη σκηνή...

Μου'ρχονται στο μυαλό αυτοί που γκρίνιαζαν για την ύπαρξη τεράτων στους πρώτους 300...

Εάν διαβάσεις το μήνυμα μου θα δεις ότι δεν με χαλάει. Και στο προηγούμενο μήνυμα μου έγραψα ότι και εξωγήινους να είχε δεν θα με χάλαγε, που λέμε. Αυτό που τρελαίνομαι είναι ότι δεν υπάρχει πια ένας άνθρωπος να γράψει ένα σενάριο με ένα έστω διάλογο της προκοπής. Οι ατάκες είναι πια αισχρές και το σενάριο βασίζεται απλά στο σφάξιμο και την τσόντα.
Τι να κάνω τα εντυπωσιακά εφέ εάν τα αυτιά μου πονάνε από αυτά που ακούω.
Να δεχτώ ότι σεναριακά μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αλλά το

να βλέπω τον Θεμιστοκλή να ξεσκίζετε με την Αρτεμισία μπας και πάει με το μέρος της

ε, δεν έχει άλλο νόημα από το να δούμε τα βυζιά της Eva Green (ε, ρε διαφήμιση που κάνω στο έργο).

Το 300 είχε υπερβολή αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να κρατήσει τον διάλογο σε ένα επίπεδο. Το gladiator είχε τσόντα αλλά με νόημα.
Δεν κοιτάω σε καμία ταινία εάν είναι ιστορικά ακριβής ή αληθοφανής. Εάν μου αρέσει, μου αρέσει.
Στην συγκεκριμένη, γελούσα και απορούσα που την έβλεπα, σχεδόν κάθε 5 λεπτά. Απλά ήθελα να δω που το πηγαίνανε.
Πουθενά.

Ενταξει δεν υπαρχει ταινια , που δεν εχει τουλαχιστον 1 σκηνη σεξ με τους πρωταγωνιστες. Ειναι κατι σαν κανονας πλεον.
Ε...σε καποια επρεπε να πεταξει τα ματια ο ....θεμιστοκλαηντας. :laugh:

Απο εκει και περα, και εμενα με ξενισε λιγακι που με το που αρχισε να τα εφε με το αιμα στο γνωστο super slow motion. Ηταν σαν να ξανα ζουσα την πρωτη σεζον της σειρας σπαρτακος ενα πραγμα. Αυτη τη φορα οι σκηνες slow motion σαν χορογραφιες μαχης, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου αρεσαν σαν αισθητικη οπως στο πρωτο.
Να φταιει απλως η επαναληψη. ? (μια απο τα ιδια)

Επισης αυτη τη φορα η ταινια δεν καταφερε να με κανει να νιωσω "κατι" οπως με τον λεωνιδα, περισσοτερο επιγευση μου αφησε γραφικων cgi βιντεοπαιχνιδου και με ατακες που με αφησαν λιγο αδιαφορο. Μεταξυ της πρωτης και αυτης, προτιμω την πρωτη. Εκεινη μου εφερνε καλυτερα σαν αισθητικη σε κομικ οπως σχεδιαστηκε αλλωστε. (χρωματα φωτογραφια κλπ)

Και μιας τοσο αυτη οσο και η πρωτη, σε αυτο στοχευε (κατα την αποψη μου) στα slow motion σκηνες μαχων με αισθητικη κομικ και οχι σε ιστορικες ακριβειες κλπ πιστεω οτι η πρωτη ηταν πιο πετυχημενη σε αυτους τους τομεις.

Και για να το εξομολογηθω....ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ TV και οχι στον προβολεα. (βριστε με τωρα ) :laugh:

Last edited:

Την πρώτη φορά, στο μισάωρο με πήρε ο ύπνος. Την 2η φορά, κρατήθηκα με το ζόρι να δω το τέλος. Τουτέστιν, μου φάνηκε παντελώς αδιάφορη.

Επίσης, μου την σπάει όταν το 3D γίνεται αυτοσκοπός και όχι απλά μια τεχνική που θα δώσει ένα συν στην ταινία μαζί με όλα τα άλλα. Πάρα πολλές σκηνές (μην πω συνεχώς), καταλάβαινες ότι αποσκοπούσαν στο να μεγιστοποιήσουν το εφέ του 3D και δεν εξυπηρετούσαν τίποτα άλλο.

Πω πω…
Ενταξει δεν περιμενα και πολλα αλλα τοσο χαλια βρε παδι μου..
Τι απίστευτη ανοησία ηταν αυτή…
Μεγαλύτερη ατυχία που ηταν γεμάτο από σκηνες με super slow motion.
Θα μπορούσα να ειχα γλυτώσει κανενα μισάωρο από τον χαμένο χρόνο μου..

και γιατι δεν την εβαλες να παιξει στο fastforward?:vroam

Νταξ για το σπλάτερ το είδα και για τη σκηνοθεσία αυτού του τύπου
Δε περίμενα τίποτα περισσότερο
Ως εκεί καλά

Περιμένουμε και Τρίτη ταινία έτσι ?
Όχι και με αγωνιά δηλαδή…

Όλα σε αυτή την ταινία είναι σε υπερβολικό βαθμό! Ακόμα και ο νόμος της βαρύτητας δεν υπάρχει. Νομίζω ότι αν ήταν γυρισμένη σαν μια φυσιολογική ταινία θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία. Η μουσική επένδυση μου άρεσε πολύ.

Κρίμα την ώρα πού έχασα για να την δω.καμία σχέση με τους 300.
Τουλάχιστον κάτι άξιζαν τα στήθια της κακιάς

Μια χαρα σπλατερια. Δεν επληξα δευτερολεπτο.
Ειχε μεγαλη πλακα. Εξαιρετικη.

Εξαιρετικη!!!
Την εχω δει δυο φορες μεχρι τωρα και θα την ξαναδω οποτε μπορεσω.