Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)
Ενταξει δεν υπαρχει ταινια , που δεν εχει τουλαχιστον 1 σκηνη σεξ με τους πρωταγωνιστες. Ειναι κατι σαν κανονας πλεον.
Ε...σε καποια επρεπε να πεταξει τα ματια ο ....θεμιστοκλαηντας.
Απο εκει και περα, και εμενα με ξενισε λιγακι που με το που αρχισε να τα εφε με το αιμα στο γνωστο super slow motion. Ηταν σαν να ξανα ζουσα την πρωτη σεζον της σειρας σπαρτακος ενα πραγμα. Αυτη τη φορα οι σκηνες slow motion σαν χορογραφιες μαχης, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου αρεσαν σαν αισθητικη οπως στο πρωτο.
Να φταιει απλως η επαναληψη. ? (μια απο τα ιδια)
Επισης αυτη τη φορα η ταινια δεν καταφερε να με κανει να νιωσω "κατι" οπως με τον λεωνιδα, περισσοτερο επιγευση μου αφησε γραφικων cgi βιντεοπαιχνιδου και με ατακες που με αφησαν λιγο αδιαφορο. Μεταξυ της πρωτης και αυτης, προτιμω την πρωτη. Εκεινη μου εφερνε καλυτερα σαν αισθητικη σε κομικ οπως σχεδιαστηκε αλλωστε. (χρωματα φωτογραφια κλπ)
Και μιας τοσο αυτη οσο και η πρωτη, σε αυτο στοχευε (κατα την αποψη μου) στα slow motion σκηνες μαχων με αισθητικη κομικ και οχι σε ιστορικες ακριβειες κλπ πιστεω οτι η πρωτη ηταν πιο πετυχημενη σε αυτους τους τομεις.
Και για να το εξομολογηθω....ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ TV και οχι στον προβολεα. (βριστε με τωρα )