32"-?" Για :Ποδόσφαιρο, Ταινίες - Bluray και Playstation3

kgeorgeg7

Senior Member
30 August 2007
389
Γεια σας παιδιά,

Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για να βλέπω (όπως λέω και στον τίτλο) αρκετή μπάλα χωρίς θολούρες κλπ (μαλον θέλω αρκετά Hz), Ταινίες κυρίως HD και αρκετό Gaming σε Playstation3.

Η απόσταση θέασης θα είναι λίγο λιγότερο από ~2,1m.

Τέλος υπάρχει και μικρή περίπτωση να συνδέω και ΗΥ (όχι σαν κύριο monitor) αλλά μην το πάιρνετε πολύ στα υπόψην. :)

Για τιμή δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά υπολογίζω κάτω απο 900.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός :D

Χρειάζεσαι 40''+ ίντσες για αυτή την απόσταση...ειδικά στο HD υλικό.Εάν δεν έχεις περιορισμό στην τιμή (πας μέχρι 1000 δηλαδή) υπάρχουν οι 40-46C650 της Samsung,και οι δύο κορυφαίες.Αλλιώς 40C750 (ίδια τιμή).Εάν δεν έχεις πολλές ώρες τον υπολογιστή συνδεδεμένο μπορείς να πας και σε plasma,πχ 42G20 (Panasonic).

Χρειάζεσαι 40''+ ίντσες για αυτή την απόσταση...ειδικά στο HD υλικό.Εάν δεν έχεις περιορισμό στην τιμή (πας μέχρι 1000 δηλαδή) υπάρχουν οι 40-46C650 της Samsung,και οι δύο κορυφαίες.Αλλιώς 40C750 (ίδια τιμή).Εάν δεν έχεις πολλές ώρες τον υπολογιστή συνδεδεμένο μπορείς να πας και σε plasma,πχ 42G20 (Panasonic).

Τέλος υπάρχει και μικρή περίπτωση να συνδέω και ΗΥ (όχι σαν κύριο monitor) αλλά μην το πάιρνετε πολύ στα υπόψην. :)

Μην παίρνετε υπόψην τον ΗΥ. Λάθος μου που το έγραψα

Τι θα κερδίσω αν παω σε plasma και όχι σε LED ;

Επίσης να προσθέσω ότι μπορώ να διαθέσω μεχρι 750, αντε 800. Τα 900 που ανέφερα είναι ακραία περίπτωση που πραγματικά αξίζει να αγοράσω

ccfl lcd(οι απλές...) vs edge led (οι λεπτές...).Δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαφορά εκτός από το πάχος.Η 650 (40'') είναι μέσα στο budget σου,όπως και η 42G20.

ccfl lcd(οι απλές...) vs edge led (οι λεπτές...).Δεν υπάρχει καμιά απολύτως διαφορά εκτός από το πάχος.

Οκ, αρκεί να μην είναι CRT :Ρ

Η 650 (40'') είναι μέσα στο budget σου,όπως και η 42G20.

Την 42G20 την βρήκα μέσα στο budget μου στο Skroutz, αλλά την 650 την βρίσκω σε διαφορα μαγαζιά σε καλές τιμές αλλά ποτέ δεν τα ξαναέχω δει...

Μένω Πάτρα και αρκετά απο αυτά δεν κάνουν μεταφορές εκτός απο Αθήνα...

Αν γίνεται κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντας μου κάποιο μαγαζί (απο πμ φυσικά μην κάνουμ διαφήμιση)

Μιας και είναι 40'' μεταφέρεται εύκολα σχετικά,δες τις τιμές σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπου υπάρχουν και στην Πάτρα πχ Κωτσόβολος ή Ηλεκτρονική,Πλαίσιο..

Μιας και είναι 40'' μεταφέρεται εύκολα σχετικά,δες τις τιμές σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπου υπάρχουν και στην Πάτρα πχ Κωτσόβολος ή Ηλεκτρονική,Πλαίσιο..

Η τιμή τους είναι απαγορευτική για 'μένα! 954 :|

Της 42G20 μάλλον..η 650 είναι πιο οικονομική σε κάθε περίπτωση.(Παρότι η G20 είναι η περίπτωση-εξαίρεση που προανέφερες....)

Θα με πείραζε πολύ αν είχα 37άρα;

Στο σαλόνι μου έχω 40" και βλέπω απο 3μέτρα και πάνω και δεν έχω πρόβλημα!

Επίσης κοίτα εδώ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SAMSUNG-LE37C650-LCD-TV-37-LE37C650L1WXXH.htm

Έχει φοβερή τιμή και μη λογική διότι είναι πιο φθινή απο την 32".

Τι λέτε;

Επίσης οι C5000 και C6000 της Samsung λένε τίποτα;

Διάβασα και αυτά τα πόστ σε άλλο θέμα :

Όχι.

Στις CCFL-LCD της Samsung, o κωδικός διαβάζεται ως εξής:

Το γράμμα υποδηλώνει χρονολογία παραγωγής μοντέλου (π.χ. το C είναι μοντέλο 2010, το B είναι μοντέλο 2009, κτλ.).

Το πρώτο νούμερο υποδηλώνει τη σειρά, που περιλαμβάνει ένα γενικό σύνολο χαρακτηριστικών και επεξεργασίας (π.χ. το 6 είναι FullHD+100Hz, το 7 είναι FullHD+200Hz+3D, το 5 είναι FullHD+50Hz, κτλ.).

Το δεύτερο νούμερο υποδηλώνει στοιχεία εξοπλισμού (π.χ. το 8 σημαίνει +δορυφορικό δέκτη, το 3 δεν έχει τα ιντερνετικά).

Το τρίτο νούμερο υποδηλώνει αισθητικές διαφορές μόνο (συνήθως, τα 0, 1, 2, 3 και 4 είναι τα επίσημα της Samsung και τα 5, 6, 7, 8 και 9 χρησιμοποιούνται για "ειδικές" αποκλειστικές εκδόσεις καταστημάτων).

Αν κατεβάσεις τις οδηγίες χρήσης από την σελίδα της Samsung, θα διαπιστώσεις πως 650 και 653 έχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

αν παρεις samsung ναι ανεπιφυλακτα 40αρα,εστω και αν παλι δεν ειναι σιγυρο οτι θα εχεις S-PVA

Αν βαζαμε σε κλιμακα τα S-PVA θα ταν στο 9,το AUO στο 6 ή και στο 7 και το CMO στο 5.

Αν δεν σου αρεσει η 40ΒΧ400 που σημειωτεον ειναι σε προσφορα στα 549,υπαρχει και η αντιστοιχη 40ΕΧ500 με 100Hz και αποκλειστικα το καλο S-PVA

Οπότε είναι σίγουρο πως το S-PVA δεν το βάζουν σε 37" ; Και ΑΝ το έχει και η 40" ;

Γίνεται όταν θα αγοράσω την TV να δείχνει στο κουτί της (έτσι ώστε να μην την ανοίξω) τι panel θα έχει;

Και μήπως θα μπορούσα να πάρω την 630 παρά την 650 γιατί απο ότι βλέπω η 630 δεν έχει τα ιντερνετικά όπως λέει και ο φίλος που δεν με ενδοιαφέρουν.

Αν και απο ότι λέει εδώ η 630 δεν έχει Ultra Clear Panel. Τι είναι αυτό; και θα έχει σημαντική διαφορά;

Last edited:
Κοιτα πιστευω για την χρηση που θες οι 37 με 40 εχουν διαφορα ειδικα στις ταινιες HD. H C650 ειναι πολυ καλη τηλεοραση αν μπορεις να βρεις και την 40 σε τιμη που σου ειναι σε καλο επιπεδο πολυ καλυτερα. Παντως αποψη μου τσεκαρε και αυτην panasonic plasma 42s20 [αν την βρεις κιολας καπου ;) ].

Για πλασμα μιλαμε παντοτε οταν δεν "καιγεσαι" στο gaming 3 ωρες +++.

Θα με πείραζε πολύ αν είχα 37άρα;

Στο σαλόνι μου έχω 40" και βλέπω απο 3μέτρα και πάνω και δεν έχω πρόβλημα!

Επίσης κοίτα εδώ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SAMSUNG-LE37C650-LCD-TV-37-LE37C650L1WXXH.htm

Έχει φοβερή τιμή και μη λογική διότι είναι πιο φθινή απο την 32".

Τι λέτε;

Επίσης οι C5000 και C6000 της Samsung λένε τίποτα;

Η 32άρα έχει χαμηλότερη τιμή απλά σε μη επώνυμα καταστήματα αυτή τη στιγμή. Πάντως εγώ είχα 32άρα και τώρα έχω 37άρα και τη συνήθισα μέσα σε μία εβδομάδα. Τώρα μου φαίνεται κανονική έως μικρή. Πόσο μάλλον εσύ που έχεις ήδη 40 ίντσες. Άποψή μου και εφόσον στο επιτρέπει το budget σου να πας σε plasma, αν όχι την Panasonic G20, την S20 που τη βρίσκεις στα 700 Ευρώ. Φθηνότερη δηλαδή της 40C650. Καί μεγαλύτερη TV θα'χεις απ'αυτή που έχεις και κορυφαία εικόνα. Μη τη προτιμήσεις μόνο αν παίζεις όλη μέρα playstation!

Φίλε πάρε την G20 άμα σε παίρνει οικονομικά Μην το σκέφτεσαι
Η εικόνα της είναι κορυφαία Ακόμα και μετά από τόσο καιρό σε HD ώρες ώρες μένω άναυδος με την ποιότητα
ΣΕ PS3 επίσης πολύ καλή λόγω χρωμάτων , αντίθεσης και no lag σε γρήγορα παιχνίδια Games δεν έπαιζα πριν με τη LCD παίζω τώρα με την plasma :D

Y.Γ Για 40 μιλάμε πιο κάτω δεν...

Διάβασα και αυτά τα πόστ σε άλλο θέμα :

Οπότε είναι σίγουρο πως το S-PVA δεν το βάζουν σε 37" ; Και ΑΝ το έχει και η 40" ;

Γίνεται όταν θα αγοράσω την TV να δείχνει στο κουτί της (έτσι ώστε να μην την ανοίξω) τι panel θα έχει;

Και μήπως θα μπορούσα να πάρω την 630 παρά την 650 γιατί απο ότι βλέπω η 630 δεν έχει τα ιντερνετικά όπως λέει και ο φίλος που δεν με ενδοιαφέρουν.

Αν και απο ότι λέει εδώ η 630 δεν έχει Ultra Clear Panel. Τι είναι αυτό; και θα έχει σημαντική διαφορά;

Το ultra clear panel θεωρώ ότι δημιουργεί διαφορά...Μην σκεύτεσαι για 37 ίντσες...για 3 μέτρα θα έπρεπε να είχες 50''!

Το ultra clear panel θεωρώ ότι δημιουργεί διαφορά...Μην σκεύτεσαι για 37 ίντσες...για 3 μέτρα θα έπρεπε να είχες 50''!

Οκ πάμε στις 40" τότε. Έκλεισε.

Κοιτα πιστευω για την χρηση που θες οι 37 με 40 εχουν διαφορα ειδικα στις ταινιες HD. H C650 ειναι πολυ καλη τηλεοραση αν μπορεις να βρεις και την 40 σε τιμη που σου ειναι σε καλο επιπεδο πολυ καλυτερα. Παντως αποψη μου τσεκαρε και αυτην panasonic plasma 42s20 [αν την βρεις κιολας καπου ;) ].

Για πλασμα μιλαμε παντοτε οταν δεν "καιγεσαι" στο gaming 3 ωρες +++.

3 ώρες είναι το στάνταρ όταν παίζω Playstation 3 !!!!!

Γιατί τέτοιες συστάσεις για τις Plasma ; Αν είναι ώρες ανοιχτές χαλάνε;

Οκ πάμε στις 40" τότε. Έκλεισε.

3 ώρες είναι το στάνταρ όταν παίζω Playstation 3 !!!!!

Γιατί τέτοιες συστάσεις για τις Plasma ; Αν είναι ώρες ανοιχτές χαλάνε;

Και 10 ώρες να παίξεις δεν υπάρχει πρόβλημα...αρκεί το παιχνίδι να μην έχει χάρτες μπάρες ζωής κτλπ..με λίγα λόγια όχι στατικές εικόνες για μεγάλα διαστήματα.