32 inch για κρεβατοκαμαρα .

Εγω αδελφε δεν ξερω ειμαι σκραπας και γιαυτο εκανα αυτο το θεμα να μαθω και να ενημερωθω για τις Tv .

που έχουν σίγουρα και καλύτερους επεξεργαστές σε οποιαδήποτε αντίστοιχη κατηγορία τιμής με τις LG .

Αυτό δεν είναι ακριβές Λεωνίδα. Οι MStar που φοράνε οι Samsung μέχρι και τη σειρά 7 πλέον, δεν διαθέτουν ουσιωδώς καλύτερη επεξεργασία εικόνας από τους Mediatek που χρησιμοποιεί η LG στις χαμηλές σειρές της (σε κάποιες λεπτομέρειες υπερέχει η μία πλατφόρμα και σε κάποιες η άλλη, αλλά η συνολική τοποθέτηση τους είναι στο ίδιο επίπεδο)...

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι εαν τελικα η 32LB650V ( κατηγορια τιμης 400 ευρω ) ειναι χειροτερη απο την Samsung 32H5000 (κατηγορια τιμης 290 ευρω) ?
Και εαν ναι που οφειλετε αυτο το γεγονος ?

Το μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλύτερη η συγκεκριμένη Samsung έναντι της συγκεκριμένης LG, είναι ο λόγος αντίθεσης σε παρακολούθηση on-axis...

Το μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλύτερη η συγκεκριμένη Samsung έναντι της συγκεκριμένης LG, είναι ο λόγος αντίθεσης σε παρακολούθηση on-axis...
...Δηλαδη;
Τι εννοουμε με τον ορο on-axis?

qG8lHsS.png

Δεν καταλαβα Βουδα...
Δηλαδη η Samsung δειχνει καλυτερη εικονα υπο (αξονα) γωνια σε σχεση με την LG που εχει IPS?

Last edited:
Δεν καταλαβα Βουδα...
Δηλαδη η Samsung δειχνει καλυτερη εικονα υπο (αξονα) γωνια;

Όταν κάθεσαι ακριβώς απέναντι από την τηλεόραση και στο κέντρο (η θέση για τις 0 μοίρες που δείχνει το σχήμα), στη συγκεκριμένη Samsung θα δεις υψηλότερη αντίθεση (καλύτερο μαύρο) από την συγκεκριμένη LG. Όσο απομακρύνεσαι από αυτή τη θέση, η διαφορά μεταξύ των δύο αμβλύνεται. Από κάποια γωνία και άνω, η LG πιθανώς να δείξει και καλύτερα...

Α ευχαριστω ...Λαθος δικο μου (αμα λεγατε για off -axis θα ηταν σωστη η απορια μου)

Καλα λες , πρεπει να βρω καποιον με lg σε υπνοδωμάτιο να καταλαβω την διαφορα ....
Η να πας σε καποιο μαγαζι που τις εχει διπλα διπλα και τους πεις να σβησουν τα φωτα ...και να ξαπλωσεις!
tongue.gif

Άμα είναι να πας στα 300 ευρώ κανε μια μικρή υπερβαση και κοίτα και την σειρα R της SONY στις 40" στα 339 ευρω

Αμα ειναι να παω στα 339 ας βρω και ενα φιλο να μου κοψει τιμολογιο να κερδισω το φπα και να παω στην KDL-40W605 ή την KDL-42W705 ........ αχχχχχχχχχ τι τραβαω .........

Δεν ξερω για τα μοντελα που λενε που για να τα λενε κατι θα ξερουν, αλλα απο εμενα ακυρα αυτα που ειπα για μαυρο και ιστοριες γιατι μετα και απο την ητα που φαγαμε με την 42 http://avclub.gr/forum/showthread.php/117823-Αγορα-40-42-για-χρηση-απο-ηλικιωμενους/page3
Ψηφιζω LG ( εφοσον εχω 3 απο δαυτες που ριχνουν στα αυτια στην ακατανομαστη)
Εκτος και αμα βρεις καμια με PVA...
Αμα σου περισευουν τωρα πας σε αυτες που σου λενε αλλα εγω για τις φτηνες λεω .
...Αν και τωρα οντας ασχετος μια απλη σκεψη εκανα και αν ειναι ας με διορθωσουνε οι γνωστες επι του θεματος...