36ωρο Moto Guzzi Club

Sorath

Senior Member
29 September 2010
648
Athens, Greece
Καλά να περάσεις! Έχω πολλούς γνωστούς που συμμετέχουν κάθε χρόνο, όπως και ο πατέρας μου και ο θείος μου.

Ο ίδιος δεν έχω τολμήσει το επιχείρημα και το μετανιώνω γιατί πάντα ακούω τα καλύτερα. Είναι μοναδική εμπειρία! :)

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
καθε χρόνο λέω "του χρόνου θα συμμετάσχω και εγώ" και έχουν περάσει ετσι 3-4 χρονάκια

φέτος πραγματικά δεν μπορώ αλλά του χρόνου σιγουρα (κατάλαβες)

καλά να περάσεις

τι καβαλάς?

Last edited:

asvestos1157

AVClub Addicted Member
5 March 2011
2,168
Whitecastleshire
Καλά χιλιόμετρα σειρούλα.
Και σιγούλια σιγούλια μη φας καμιά ποινή πρόωρης... διέλευσης! :slug:

Στο λέω γιατί ξέρω πως είσαι σβέλτος... -bye-

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Καλά χιλιόμετρα σειρούλα.
Και σιγούλια σιγούλια μη φας καμιά ποινή πρόωρης... διέλευσης! :slug:

Στο λέω γιατί ξέρω πως είσαι σβέλτος... -bye-

χαχαχαχα!! :ROFLMAO:

θα είμαι τύπος και υπογραμμός... μέλλον "σκούπα" στην ομάδα μας (Vertigo για όσους συμμετέχουν)... αλλά αν τα παιδιά το πάνε σβέλτα, δεν θα έχω αντίρρηση...

Κώστα έχω μια Yamaha FJR 1300 AS (2009)

560730_10150688258134674_1259174382_n.jpg

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους...

Αλλά για πείτε ποιοί είναι μηχανόβιοι εδώ και τι μηχανάκια έχετε? πάτε κανά ταξίδι... ας οργανωθούμε...

Last edited:

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Εμπειρία μεγάλη Χρήστο, κοίτα να την φΧαριστηθείς στο έπακρο.
Δεν έχω ακολουθήσει ποτέ αλλά φίλοι μου έχουν πεί τα καλύτερα...

Δυστυχώς λόγω κρίσης μόνο σπίτι-δουλειά-σπίτι-δουλειά είμαστε με το εργαλείο ρε πστ μ... :furious3:

tio4711

AVClub Addicted Member
24 October 2007
2,113
αν ειναι να κανονιστει ταξιδακι θα προσπαθησω κι εγω να ερθω, θεου θελοντος και παιδιων επιτρέποντος. Εχω μια GS 1200

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,220
Εκεί ψηλά.....
Aπο πιτσιρικας ηθελα παντα ενα παλιο v750 αλλα δεν μου εκατσε ποτε. Τωρα ξαναβγαλε ενα πραγματικα υπεροχο cafe racer μηχανακι το stone.

Eιναι η πρωτη μου επιλογη αν καταφερω να ξαναγορασω καινουργιο μηχανακι.

Moto-Guzzi-V7-Stone.jpg

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Aπο πιτσιρικας ηθελα παντα ενα παλιο v750 αλλα δεν μου εκατσε ποτε. Τωρα ξαναβγαλε ενα πραγματικα υπεροχο cafe racer μηχανακι το stone.

Eιναι η πρωτη μου επιλογη αν καταφερω να ξαναγορασω καινουργιο μηχανακι.

Moto-Guzzi-V7-Stone.jpg

Πέταμα καθρέφτες, πινακιδιέρα, αλλαγή σέλας με άλλη + κοκοβιό και θα μ@μ@ει!!!!!!

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Κάποτε που ήμουνα μικρούλης ήμουνα και τσαχπινούλης τώρα μπαμπάς δυό μικρών παιδιών είμαι απλά ευχαριστημένος που έχω το Scarverάκι μου το οποίο υπεραγαπώ για καθημερινές κυρίως μετακινήσεις..

Ευτυχώς ένα απο τα καλά της κρίσης είναι που σχεδόν λύθηκε το κυκλοφοριακό στην Αθήνα, έτσι η μετάβασή μου απο 90% μηχανόβιος σε 70% αυτοκινητόβιος είναι ανώδυνη για το νευρικό μου σύστημα..

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Απάντηση: Re: 36ωρο Moto Guzzi Club

Μη μου γ.....τε τη ψυχολογία ρε. Μιά αγάπη είχα κι από τότε που αρρώστησα πάει κι αυτή. Στο γκαράζ σαπίζει ένα Kawa Z1000SX από το '11 με 900 χιλιόμετρα στο κοντέρ :bigcry:

Εχω λάβει μέρος σε τρία 36ωρα το 06, 07, 08 είμαι και μέλος της λέσχης από το '99 και περνούσα πολλές από τις Τετάρτες μου εκεί, καμιά φορά πηγαίνω ακόμα, είχα και μιά τραυματική εμπειρία με μια Breva 750 τριμπούρδελο και ορκίστηκα να μη ξαναγοράσω ευρωπαϊκό ρημάδι..τεσπά :ROFLMAO:

Στα μοτοσυκλετιστικά φόρα παρεπιδημεί ένας τύπος με μιά μπέμπα που λέει ότι έχει λάβει μέρος σε όλα τα 36ωρα, και μας έπρηζε συνέχεια πόσο γαμάτος καβαλλάρης είναι, πολύ καλτ ο τυπάς :ROFLMAO:

Κανονίστε ρε να πιούμε κανα καφέ...εγώ θα πάρω το παπί :ROFLMAO:

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,103
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Re: Απάντηση: Re: 36ωρο Moto Guzzi Club

Χαιρετώ την μοτοσυκλετιστική παρέα του avclub !
Μετά από 2 χρόνια αποχής φέτος θα ξαναπάω 36ωρο, καβάλα πάντα στο ΧΧ μου. Μαζί του έχω κάνει άλλα 9 36ωρα, από το 2000 μέχρι το 2007 συνεχόμενα και το 2010.
Παρέα και ο αδελφός μου, ο Σταύρος με το δικό του ΧΧ που έχει κάνει 2-3 παραπάνω 36ωρα από μένα, αρχής γενομένης από το 1ο του 1998 που το κέρδισε κιόλας...

Αν είσαι γνήσιος μοτοσυκλετιστής και πραγματικά σιδερόκωλος δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία από έναν 36ωρο.... τι να λέμε τώρα :D

ΥΓ. Madpax μάλλον αναφέρεσαι στον Alx με το GS1150 που βέβαια δεν τα έχει κάνει όλα τα 36ωρα αφού το πρώτο του ήταν το 2001, αν θυμάμαι καλά... Φέτος πάντως δεν θα έρθει, το έχει δηλώσει από πέρσι...

ΥΓ 2. Είμαι ο πατέρας του sorath που έγραψε πιο πριν ...

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
....
Κώστα έχω μια Yamaha FJR 1300 AS (2009)....
...Αλλά για πείτε ποιοί είναι μηχανόβιοι εδώ και τι μηχανάκια έχετε? πάτε κανά ταξίδι... ας οργανωθούμε...

gaμω τα μηχανάκια λέμε. Μέσα στις 3-4 μηχανές που θα ήθελα να έχω.
Οταν είχα το KLE 500 του είχα κάνει απειρα km. Υπολογίζω μέσα στα 10 χρόνια που το είχα (λέω υπολογίζω γιατι είχε χαλάσει το κοντερ για πολλά χρόνια) να είχα φτάσει σίγουρα πάνω από 150.000. Μην έφτανα και τα 200.000.

Πριν λίγα χρόνια κατάφερα να αγοράσω το honda deuville 700 (ξέρω ξέρω, μπουρούχα) μπας και καταφέρω να κάνω κανενα ταξίδι της προκοπής (Ευρώπη δηλαδή)
honda_700-Deauville_zoom.jpg

Ομως τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι μείναμε από κουτάλι αδερφέ.

Αιντε καλημέρα

asvestos1157

AVClub Addicted Member
5 March 2011
2,168
Whitecastleshire
Μην το πάρει κανείς προσωπικά... ... πολλή νοσταλγία βλέπω και λίγο ανασκούμπωμα.
Εκτιμώ πραγματικά όποιον διατηρεί στην κατοχή του, έστω και σαν σουβενίρ, την μοτό του (με όποιο κόστος συνεπάγεται) αλλά μη μας παίρνει κι από κάτω. Όσο βαστάν ακόμα τα χέρια σας βγάλτε τες στο δρόμο, το χρειάζεστε κι εσείς κι αυτές.

υ.γ. Σειρούλα, όταν με το καλό γυρίσεις, κανονίζουμε...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Η νοσταλγία και το ανασκούμπωμα βρε άσβεστε είναι γιατί στερέψαν τα μπικικίνια.
Και εγώ προσωπικά, δεν πήρα το μηχανάκι για να είμαι σπίτι/δουλειά/σπίτι/δουλειά...

-bye-

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Από το στόμα μου το πήρες Βασίλη... αυτήν την πικρία δεν μου αρέσει να εισπράττω... προσπαθώ και εγώ σε κάθε ευκαιρία, και δεν μου περισσεύουν και εμένα...

Ευρώπη τώρα πια είναι λίγο δύσκολο... μονάχα καμιά Ιταλία για λίγες μέρες... αλλά η Ελλάδα μας έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέρη... καλοκαιράκι έρχεται... ας οργανωθούμε, έστω και συντηρητικά (εκεί που τρώγαμε τις ψαρούκλες και τους βωμούς παιδάκια ας φάμε μια σαλάτα ρε αδερφέ...)...σκοπός είναι να ταΐσουμε την μηχανή να μας ταξιδέψει και μαζί της να ξεχάσουμε την καθημερινότητα...

Όχι νοσταλγίες και μιζέριες παρακαλώ...

Μην με παρεξηγήσετε παιδιά...

asvestos1157

AVClub Addicted Member
5 March 2011
2,168
Whitecastleshire
Gojakla, όλα γίνονται... πιο αραιά και πιο μετρημένα, όπως είπε κι ο Χρήστος.
Όλοι είμαστε με κουτσουρεμένα τα λαλά (στην καλύτερη) και με τα έξοδα στο θεό. Δεν είναι λόγος αυτός να στερηθούμε τα πάντα.
Για άλλα πράγματα είναι λόγος κι εκεί η ακινησία είναι πολύ ανησυχητική...

edit: Δικαιολογώ ΑΠΟΛΥΤΑ και συμμερίζομαι εκείνους που πραγματικά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Το προηγούμενο ποστ μου αφορούσε βασικά τα "μεγαλώσαμε, βαρύναμε, τεκνοποιήσαμε, πού να τρέχεις τώρα".

Last edited: