36ωρο Moto Guzzi Club

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
Πωπωω!! κούκλα!! από τα αγαπημένα μου!! :worshippy: μπροστά στη δικιά σου... η δικιά μου είναι πράγματι μαούνα... -bye-

Κούκλα, αλλά ειδικά στα κατηφορικά κλειστά κομμάτια, τα κλιπόν είναι ...πανούκλα!:bigcry:

Χίλιες φορές μαούνα με πεταλούδα... :ernaehrung004:

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
Ρε γλάρε... με την λαδιέρα δεν είσαι για 36ωρο, το πολύ για τρίωρο!!!!
tooth.gif
tooth.gif
tooth.gif

Χμμ, γι αυτό όταν κάναμε τις δηλώσεις τα παιδιά της διοργάνωσης ρωτούσαν όσους είχαμε ducati αν έχουμε οδική βοήθεια;:chinscratch:

Πάντως μέχρι τώρα το καημένο δεν έχει βγάλει τίποτα, φτου-φτου:rip: και έχω κάνει αρκετά ταξίδια... Είναι και τυχερά αυτά, με έχει αφήσει GSXR από σπασμένη ντίζα γκαζιού...

Άντε και λίγο οφθαλμόλουτρο για όσους έχουν απωθημένα...
Σέρρες...
IMG_8418 (800x533).jpgIMG_0598 (800x533).jpg

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Να σου πώ... γράφεις και σε τίποτις άλλα "ύποπτα" μοτοφόρα?

Ωραίος πάντως... :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:
Πάντα όρθιος!!!!!!

Last edited:

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
:firstprize::a0210::SFGSFGSF::award:

Ωραία πράγματα!! καλά χιλιόμετρα να έχουμε παιδιά!!

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
Να σου πώ... γράφεις και σε τίποτις άλλα "ύποπτα" μοτοφόρα?
Σέρρες ή Μέγαρα είσαι? Δεν μπορώ να καταλάβω από τις φώτος.

Ωραίος πάντως... :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:
Πάντα όρθιος!!!!!!

Το γράφω βρε, Σέρρες. Έχω πάει και Μέγαρα αλλά καμμία σχέση... Πάνω πηγαίναμε με φίλους συνέχεια πριν 5-6 χρόνια, έκανα και αρκετά σχολεία, γενικά το καταφχαριστήθηκα!

Δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες με ένα φίλο που έπεσε δις (σπάσιμο και τις 2...) και τα έχουμε παρατήσει τώρα...

Και όχι, δεν γράφω πουθενά...

Καλά χιλιόμετρα εύχομαι και σε σένα!:ernaehrung004:

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Το γράφω βρε, Σέρρες. Έχω πάει και Μέγαρα αλλά καμμία σχέση... Πάνω πηγαίναμε με φίλους συνέχεια πριν 5-6 χρόνια, έκανα και αρκετά σχολεία, γενικά το καταφχαριστήθηκα!

Δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες με ένα φίλο που έπεσε δις (σπάσιμο και τις 2...) και τα έχουμε παρατήσει τώρα...

Και όχι, δεν γράφω πουθενά...

Καλά χιλιόμετρα εύχομαι και σε σένα!:ernaehrung004:

Από την χαρά μου με την λαδιέρα, δεν είδα που έγραφες το μέρος... μετά πήρα πρέφα... χχχαχαχχαχαχα...
Καλά, οι Σέρρες εννοείται δεν έχουν σχέση με το "χωράφι". Απλώς δεν είναι εφικτό να ανεβοκατεβαίνεις εκτός και αν έχεις μεζονέτα στην Κηφισσιά.
Βέβαια, δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί, πλέον ούτε Μέγαρα ούτε Σέρρες λειτουργούν... κάνουν TDs στην Τρίπολη! WTF!
Άξιοι της μοίρας μας.

Οπότε μας έμεινε το δρομολόγιο δουλειά-σπίτι-σπίτι-δουλειά.

Anyway, γλάρε καλές "πτήσεις"... :ernaehrung004:

geovar

AVClub Addicted Member
24 February 2008
1,772
Ωχ... αυτός πρέπει ν' ανοίγει και πανιά!!! :ROFLMAO:
Για να σας φτάσω τώρα πια,εσάς τους άγριους, Μαϊστρα+Genoa+Spinnaker και βλέπουμε αν.......

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
:firstprize:

Να 'στε πάντα όρθιοι και καλοτάξιδοι geovar!
Κάθε εργαλείο στο τομέα του... :ernaehrung004:

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Και ιστιοπλόος απότι αντιλαμβάνομαι!! νάσαι καλά geovar!! καλά χιλιόμετρα!! -bye-

Πάντως απότι άκουσα, ακόμα είναι ανοικτές οι εγγραφές αν πράγματι σε ενδιαφέρει...

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Υπάρχουν ενσωματωμένα μέσα στο κράνος... :ROFLMAO:

(μόνο για ενδοεπικοινωνία με τον συνεπιβάτη ή άλλες μηχανές, ή/και για οδηγίες gps... δεν ακούω μουσική όταν οδηγώ, έχω την αίσθηση ότι μου αποσπά την προσοχή...)

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
Λίγο καθυστερημένη ανταπόκριση αλλά ήμουν εκτός. (στο αναρρωτήριο...:vollkommenauf:)

Τι να πω, απίστευτη εμπειρία, κανονικός μαραθώνιος! Τεράστια ποικιλία διαδρομών, κυρίως οι γνωστοί επαρχιακοί δρόμοι αλλά και στραμπουλιχτά κομμάτια μες τη λακούβα, το χαλίκι και το κατσικόσκατο, άλλα με τέλεια άσφαλτο και φοβερό στροφιλίκι, μέχρι χωματόδρομους και εθνική! Κοινό σε όλα η απίστευτη φύση, που όμως δεν προλάβαινες να χαρείς αφού οι στάσεις για χάζεμα απαγορεύονται αν θέλεις να έχεις ελπίδα να το ολοκληρώσεις. Πράγμα που δεν καταφέραμε τελικά για πολλούς λόγους.

Το κυριότερο η μη σωστή διαχείριση του χρόνου, αφού ξεκινάγαμε με τους τελευταίους και κάναμε μεγαλούτσικες στάσεις στα βενζινάδικα για αναδιοργάνωση (λάδωμα αλυσίδας, φαγητό, ανάγκες κλπ.) με αποτέλεσμα να κοντεύει να νυχτώσει και να είμαστε ακόμα στα μισά... Σ'αυτό συνέβαλαν και κάμποσα απρόοπτα την πρώτη μέρα όπως κλειστοί δρόμοι, λάθη από μέρους μας και μηχανική βλάβη στην Boneville του Γιώργου, αυτή αποδείχτηκε τελικά η ...λαδιέρα ;-) Διαρροή λαδιού από την τσιμούχα του συμπλέκτη και ιδού η ευφυής λύση του φίλου μου Κώστα:
DSC02793 (640x360).jpg

tie-wrap και δεν έχανε σταγόνα!!

Άλλα προβήματα, όπως είχα προβλέψει το αυχενικό μου, που μετά τις 10-12 ώρες άρχισε να μου δίνει ανυπόφορους πόνους στον δεξί ώμο και μπράτσο και δεν μπορούσα να το κρεμάω για να ξεκουράζεται αφού ήταν το χέρι του γκαζιού... Και η έλλειψη ύπνου αφού ο Κώστας έχει ένα ροχαλητό που κοντράρει akrapovic, και μάλιστα με ποικίλο ρεπερτόριο και αυξομοιώσεις της έντασης ώστε να μην μπορείς να το συνηθίσεις και να ξυπνάς συχνά από ξαφνικά κρεσέντο! Κωμικοτραγικό!

Παρ'όλα αυτά γράψαμε περίπου 1550 χλμ τις 2 μέρες του 36ωρου, δεν ξέρω πόσα ήταν συνολικά, εμείς απλά στη μέση της 1ης μέρας και στο τέλος της 2ης κάναμε "κοπάνα", παίρναμε δηλαδή την εθνική για το ξενοδοχείο. Το βράδυ δε της 2ης μέρας για κερασάκι μείναμε από βενζίνη στην εθνική αφού δεν υπήρχε ανοιχτό σε μια απόσταση περίπου 80χλμ! Μας έσωσε η υπηρεσία sos της εθνικής η οποία βέβαια έκανε 1,5 ώρα να έρθει... Φτάσαμε στα Καμμένα Βούρλα στις 4 το πρωί, συνολικά 19 ώρες στο δρόμο! Ψυχή δεν υπήρχε, το ξενοδοχείο κλειδωμένο και όλοι ξεροί, βρήκαμε τελικά στο διπλανό...

Του χρόνου καλά να είμαστε και μάλλον θα το ξαναπροσπαθήσω αλλά με κάποιες απαραίτητες αλλαγές: όρθιο μηχανάκι, δωμάτιο μόνος, ξεκίνημα νωρίς, στάσεις μικρότερες.

Είχα επίσης την χαρά να γνωρίσω τον συμπαθέστατο Χρήστο! Στο τέλος της 2ης μέρας συναντούσαμε συνεχώς την ομάδα του στη διαδρομή, τελευταία στους Γόνους αν θυμάμαι καλά. Τι έγινε Χρήστο το καταφέρατε;

@Gojakla φώτος πέρα από τις υποχρεωτικές, ούτε προλαβαίναμε, ούτε θυμόμασταν να βγάλουμε...
Μία από το 2ο βράδυ με την ομάδα του Χρήστου

DSC02827 (640x360).jpg

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Εμείς ολοκληρώσαμε την πρώτη μέρα κομπλέ, ενώ θυσιάσαμε την τελευταία μόνο διαδρομή της δεύτερης μέρας... προβλέψαμε την έλλειψη καυσίμων σε εκείνη την διαδρομή, και επειδή ήταν ήδη αργά, αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε το πολύ δύσκολο τελευταίο κομμάτι... συμπληρώσαμε άνω από 1700 χιλιόμετρα, και φτάσαμε Καμένα Βούρλα αργά και τερματίσαμε παρουσία των οργανωτών (πριν πάνε για ύπνο...)...

Χάρηκα που γνωριστήκαμε και με τον glarο...

Επειδή έλειπα στο Μόναχο και το τελευταίο δεκαήμερο ήταν πολύ εντατικό, θα αναφερθώ με λεπτομέρειες και φωτογραφίες σύντομα!!

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Συγχαρητήρια σε όλους.
Δικαίωσε για μια ακόμα χρονιά τον όρο "σκληροκωλιάδα"...

Και του χρόνου παιδιά... Όλη η φάση είναι το road trip και όχι ο τερματισμός.

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Απάντηση: Re: 36ωρο Moto Guzzi Club

Πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες. Είναι κάτι που θέλω να κάνω μα δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει έως τώρα λόγο υποχρεώσεων. Αρκετοί φίλοι μου από λέσχες η φόρουμ που αφορούν τους δύο τροχούς συμμετείχαν και στο φετινό 36ωρο, και φυσικά η εμπειρίες που μου έχουν διηγηθεί είναι εκπληκτικές.

Να είστε πάντα καλά, και να ξέρετε ότι σας ζηλεύω :a0210:

glaros

Senior Member
14 June 2010
375
Αθήνα
προβλέψαμε την έλλειψη καυσίμων σε εκείνη την διαδρομή, και επειδή ήταν ήδη αργά, αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε το πολύ δύσκολο τελευταίο κομμάτι...

Εμείς σκεφτήκαμε ότι στο παραλιακό κομμάτι επειδή είναι αρκετά τουριστικό θα βρίσκαμε, αλλά λόγω εποχής και ώρας δεν υπήρχε τίποτα... Έτσι πήγαμε μέχρι την επόμενη φωτό (περίπου 50χλμ από Γόνους) και εκεί αποφασίσαμε να πάμε Αγιά-εθνική όπου θα βρίσκαμε σίγουρα. Κάνουμε καμμιά 20αριά χλμ εθνική και στα διόδια ρωτάμε και μας λένε ότι έχει σε 13χλμ. Είχε αλλά... ήταν κλειστό και το επόμενο ήταν σε άλλα 40. Έμεινα 25χλμ πριν...