36ωρο Moto Guzzi Club

Βαλκάνια παίδες, Βαλκάνια.
Η Ευρώπη έχει γίνει πιο δύσκολη λόγω κόστους όπως λέτε αλλά τα Βαλκάνια είναι δίπλα μας,
οικονομικά, ανεξερεύνητα και με απίστευτες ομορφιές,
σκεφτείτε το.

Καλή βόλτα στο 36ωρο για όποιον πάει.

Είναι 20 χρόνια που έχω να καβαλήσω ... γμτ .... παλαιότερα είχα ένα xt 500 για χαζοβόλτες και ένα τέτοιο

dscn0551.jpg

με το οποίο ανέβαινα όταν είχε λασπουριά στην Πάρνηθα και στον γυρισμό έσπαγα πλάκα με την έκφραση της μάνας μου, που το μόνον που έβλεπε πάνω μου ήταν τα μάτια μου στο σχήμα της μάσκας ... όλος ο υπόλοιπος ήμουν καφέ ...

Last edited:
Η Αφρικάνα είναι μεγάλη ξελογιάστρα ρε πστ μου μετά από τόσα χρόνια...
Όσο για το μπούσα, πένα το έχεις... εγώ είμαι προς 12-14 μεριά... λαχανίδες... χαχααχαα....

Busa rules!!!! :music-smiley-005::firstprize:

Εν τω μεταξύ βγήκαν οι χάρτες της διαδρομής... μιλάμε για πολύ "ανδρική" κατάσταση (από 1500 μέχρι 1800 χιλιόμετρα) !!! γουστάρω τρελά...

Καλή διασκέδαση εύχομαι σε όλους του συμμετέχοντες !! -bye-

Πάντοτε σκέπτομαι τις μηχανές ως θηλυκού γένους... εσύ την ονομάζεις "το αγόρι σου"... χρειάζεται να ανησυχώ? :flipout: (τούμπανο λέμε...-bye-)...

Πάντοτε σκέπτομαι τις μηχανές ως θηλυκού γένους... εσύ την ονομάζεις "το αγόρι σου"... χρειάζεται να ανησυχώ? :flipout: (τούμπανο λέμε...-bye-)...

:flipout:

Busa rules!!!! :music-smiley-005::firstprize:

Εν τω μεταξύ βγήκαν οι χάρτες της διαδρομής... μιλάμε για πολύ "ανδρική" κατάσταση (από 1500 μέχρι 1800 χιλιόμετρα) !!! γουστάρω τρελά...

Καλή διασκέδαση εύχομαι σε όλους του συμμετέχοντες !! -bye-

Απολαυστικό και ασφαλή 36ωρο να έχουμε :a0210:

Πάρτε και φωτό από τις δικές μου 2τροχες συντρόφους

527761_3927655559706_2002170329_n.jpg

390351_2596080631165_1946143352_n.jpg

Ωραίος!! Συμμετοχή με CBR εσύ και ο αδερφός σου?

Καλά χιλιόμετρα!!-bye-

Ωραίος!! Συμμετοχή με CBR εσύ και ο αδερφός σου?

Καλά χιλιόμετρα!!-bye-

Ναι, ο αδελφός μου με το μπλε ΧΧ του και εγώ με το παραπάνω στην φωτό . Αν ήσουνα χθες στην ενημέρωση ο αδελφός μου ήταν αυτός που μίλησε για το ατύχημα του και την ασφάλεια γενικότερα...

Καλούς δρόμους να έχουμε φίλε -bye-

Δεν ήμουνα εκεί, διότι είχα δουλειά μέχρι αργά, αλλά το είδα από το internet...

Ευτυχώς όλα καλά με το αδερφό σου!!

Καλά χιλιόμετρα να έχουμε, θα τα πούμε το πρωί του Σαββάτου...-bye-

@Gojakla: οχι και "αγόρι μου" η μηχανή με οπίσθια όπως της δικιά σου. Μιλάμε για πολύ πρόστυχο μηχανάκι. Το ελάχιστο που της αξίζει είναι να την αποκαλείς "μωρό μου" για να μην πω τιποτα άλλο και μπαναριστώ.

@Xmoran: μιλάμε και οι δύο είναι μηχανές σχεδόν ιστορικές. Αν πάω πίσω καμιά δεκαετία ίσως και λίγο παραπάνω όλοι στην παρέα ονειρευόμασταν να είχαμε ένα cb400άρι και όσους τυχερούς είχαμε γνωρίσει που το είχαν, ονειρεύονταν να έχουν ένα ΧΧ. Με την ευκαιρία, ωραίο nickname αλλά και η ΧΧ σε κόκκινο.

@Gojakla: οχι και "αγόρι μου" η μηχανή με οπίσθια όπως της δικιά σου. Μιλάμε για πολύ πρόστυχο μηχανάκι. Το ελάχιστο που της αξίζει είναι να την αποκαλείς "μωρό μου" για να μην πω τιποτα άλλο και μπαναριστώ.

Έλα που σ' αρέ.... -bye-

image.jpg

ΥΓ. Κάθε πρωί και κάθε βραδάκι, στο πήγαιν' έλα απ' τη δουλειά δλδ, περνάω από Μελίσσια... κάπου θα με πετύχεις τον καγκουράκο.... :firstprize:

@Xmoran: μιλάμε και οι δύο είναι μηχανές σχεδόν ιστορικές. Αν πάω πίσω καμιά δεκαετία ίσως και λίγο παραπάνω όλοι στην παρέα ονειρευόμασταν να είχαμε ένα cb400άρι και όσους τυχερούς είχαμε γνωρίσει που το είχαν, ονειρεύονταν να έχουν ένα ΧΧ. Με την ευκαιρία, ωραίο nickname αλλά και η ΧΧ σε κόκκινο.

Σ' ευχαριστώ φίλε... Πράγματι, είναι μοτοσυκλέτες που τις ερωτεύεσαι και σε δένουν μαζί τους, η κάθε μια με τον τρόπο της. Και τις 2 τις έχω από το 1999 , το ΧΧ καινούργιο και τώρα έχει 118.650 χλμ και το CBίδιο το πήρα μτχ με 49.000 χλμ και τώρα το κοντέρ του γράφει 156.500 χλμ. Και συνεχίζουν και οι 2 να γράφουν χλμ απτόητες από τον χρόνο... :D

Και άλλη μια φωτό από το ΧΧ

P1020845_zps7e09112b.jpg