Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πάρει την 46Α656 με 1650 ευρώ και εγγύηση Φουρλή πια να επιλέξει:BXVZCBXZ6:?? Την είδα την W4000 στο φνακ έχει 4 χρόνια εγγύηση και 1800 αν θυμάμαι καλά.. Μπέρδεμα.οσον αφορα το sony-saub lorenz είναι ουτε καν να το σχολιαζουμε....
οσον αφορα τους fanboys τι σχεση εχουν αυτοι τωρα?δες λιγο το thread της Α656 και το ποσοι σκεφτονται την αλλαγη απο Α656 σε W4000
Ps. Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω τις 46" στα 3 μέτρα βλέπομτας τηλεοπτικό σε σημείο να ψάχνω να την πουλήσω μετά??
Να είστε καλά
Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πάρει την 46Α656 με 1650 ευρώ και εγγύηση Φουρλή πια να επιλέξει:BXVZCBXZ6:?? Την είδα την W4000 στο φνακ έχει 4 χρόνια εγγύηση και 1800 αν θυμάμαι καλά.. Μπέρδεμα.
Σορυ για το οφ τόπικ
Ps. Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω τις 46" στα 3 μέτρα βλέπομτας τηλεοπτικό σε σημείο να ψάχνω να την πουλήσω μετά??
Να είστε καλά
Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πάρει την 46Α656 με 1650 ευρώ και εγγύηση Φουρλή πια να επιλέξει:BXVZCBXZ6:?? Την είδα την W4000 στο φνακ έχει 4 χρόνια εγγύηση και 1800 αν θυμάμαι καλά.. Μπέρδεμα.
Σορυ για το οφ τόπικ
Να είστε καλά
Φίλοι μου σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να με βοηθήσετε. Στο φνακ είδα την W4000 (αν δεν κάνω λάθος) Την Σαμυ την έχω στην τιμή που προανέφερα (1650) μέσω καλού γνωστού και δεν κάνω λάθος. Είναι 1650 ευρω στις 46".
Απλά κακά τα ψέματα το τηλεοπτικό θα είναι σίγουρα 70% του χρόνου που θα είναι αναμμένη η τηλεόραση. Το σήμα καλό φαίνεται στην CRT μου
αλλά αν δεν συνδέσω LCD δεν θα μπορώ να γνωρίζω σίγουρα. Από την άλλη νομίζω η 40" θα είναι καλή σε τηλεοπτικό αλλά σε games/HD/DVD θα λέω γιατί δεν πήρα την 46αρα. Μεγάλο πακέτο έχω φάει. Από την άλλη φοβάμαι μη και η 46αρα όταν βλέπω τηλεοπτικό φωτίζει τόσο πολύ μέσα στο δωμάτιο των 18 τετραγωνικών και στα 3 μέτρα και πάθω
καμία επιληψία:BDBDG54: . Έχει κάποιος 46 στα 3 μέτρα και τον ίδιο χώρο? Το μόνο που δεν θέλω είναι να πάρω μια από τις δυο επιλογές (40-46) και να μετανιώσω :hanged:
Να είστε καλά!
Από την άλλη φοβάμαι μη και η 46αρα όταν βλέπω τηλεοπτικό φωτίζει τόσο πολύ μέσα στο δωμάτιο των 18 τετραγωνικών και στα 3 μέτρα και πάθω
καμία επιληψία:BDBDG54: . Έχει κάποιος 46 στα 3 μέτρα και τον ίδιο χώρο? Το μόνο που δεν θέλω είναι να πάρω μια από τις δυο επιλογές (40-46) και να μετανιώσω :hanged:
Να είστε καλά!
Edit: για να την προσπεράσεις.
Edit: Κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλή ευκαιρία στην τιμή που την βρίσκεις, για να την προσπεράσεις.
Στα πόσα μέτρα βλέπεις?Όσο περισσότερες ίντσες τόσο το καλύτερο. Σου μιλάει κάποιος που το Σάββατο αγόρασε την KDS-55Α2000 (55 ίντσες) και σε διαβεβαιώ ότι στα στα 2 μέτρα το High Definition βιντεο φαίνεται άψογα (ακόμα και από ριπαρισμένο bluray). Άρα, κατά τη γνώμη μου, τις 40" δε θα τις μετανιιώσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.