37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

οσον αφορα το sony-saub lorenz είναι ουτε καν να το σχολιαζουμε....

οσον αφορα τους fanboys τι σχεση εχουν αυτοι τωρα?δες λιγο το thread της Α656 και το ποσοι σκεφτονται την αλλαγη απο Α656 σε W4000
Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πάρει την 46Α656 με 1650 ευρώ και εγγύηση Φουρλή πια να επιλέξει:BXVZCBXZ6:?? Την είδα την W4000 στο φνακ έχει 4 χρόνια εγγύηση και 1800 αν θυμάμαι καλά.. Μπέρδεμα.
Σορυ για το οφ τόπικ-bye-

Ps. Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω τις 46" στα 3 μέτρα βλέπομτας τηλεοπτικό σε σημείο να ψάχνω να την πουλήσω μετά??

Να είστε καλά

Last edited:
Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Ps. Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω τις 46" στα 3 μέτρα βλέπομτας τηλεοπτικό σε σημείο να ψάχνω να την πουλήσω μετά??

Να είστε καλά

εαν εχεις καλο σημα δεν νομιζω,διοτι παντα παιζει μεγαλυτερο ρολο αυτο ανεξαρτητου τηλεορασης.

Αν κάποιος έχει την δυνατότητα να πάρει την 46Α656 με 1650 ευρώ και εγγύηση Φουρλή πια να επιλέξει:BXVZCBXZ6:?? Την είδα την W4000 στο φνακ έχει 4 χρόνια εγγύηση και 1800 αν θυμάμαι καλά.. Μπέρδεμα.

Να είστε καλά

Αν έχεις σκοπό να βλέπεις πολύ τηλεόραση μην πάς στις 46 απο τα 3 μέτρα, αν θέλεις να βλέπεις μόνο HD ή να παίζεις παιχνίδια δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγω έχω την 46άρα στα 5 μέτρα και μπορώ να σου πώ οτι θα προτιμούσα 40άρα για να βλέπω τηλεόραση. Εντάξει στις ταινίες μια 52αρα δεν με χαλούσε.

Να είστε καλά

πια ειδες στο fnac?την 40" ή την 46"?Αν ηταν η 46" χτυπα την τωρα και μην την αφησεις

Αν βρίσκεις την 46άρα Samsung στα 1650 φύγε κσι κλεισε την τώρα

Αλλά εχω την υποψία --->> βεβαιότητα οτι είδες την 40άρα..

Φίλοι μου σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να με βοηθήσετε. Στο φνακ είδα την W4000 (αν δεν κάνω λάθος) Την Σαμυ την έχω στην τιμή που προανέφερα (1650) μέσω καλού γνωστού και δεν κάνω λάθος. Είναι 1650 ευρω στις 46".
Απλά κακά τα ψέματα το τηλεοπτικό θα είναι σίγουρα 70% του χρόνου που θα είναι αναμμένη η τηλεόραση. Το σήμα καλό φαίνεται στην CRT μου
αλλά αν δεν συνδέσω LCD δεν θα μπορώ να γνωρίζω σίγουρα. Από την άλλη νομίζω η 40" θα είναι καλή σε τηλεοπτικό αλλά σε games/HD/DVD θα λέω γιατί δεν πήρα την 46αρα. Μεγάλο πακέτο έχω φάει. Από την άλλη φοβάμαι μη και η 46αρα όταν βλέπω τηλεοπτικό φωτίζει τόσο πολύ μέσα στο δωμάτιο των 18 τετραγωνικών και στα 3 μέτρα και πάθω
καμία επιληψία:BDBDG54: . Έχει κάποιος 46 στα 3 μέτρα και τον ίδιο χώρο? Το μόνο που δεν θέλω είναι να πάρω μια από τις δυο επιλογές (40-46) και να μετανιώσω :hanged:
Να είστε καλά!

Φίλοι μου σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να με βοηθήσετε. Στο φνακ είδα την W4000 (αν δεν κάνω λάθος) Την Σαμυ την έχω στην τιμή που προανέφερα (1650) μέσω καλού γνωστού και δεν κάνω λάθος. Είναι 1650 ευρω στις 46".
Απλά κακά τα ψέματα το τηλεοπτικό θα είναι σίγουρα 70% του χρόνου που θα είναι αναμμένη η τηλεόραση. Το σήμα καλό φαίνεται στην CRT μου
αλλά αν δεν συνδέσω LCD δεν θα μπορώ να γνωρίζω σίγουρα. Από την άλλη νομίζω η 40" θα είναι καλή σε τηλεοπτικό αλλά σε games/HD/DVD θα λέω γιατί δεν πήρα την 46αρα. Μεγάλο πακέτο έχω φάει. Από την άλλη φοβάμαι μη και η 46αρα όταν βλέπω τηλεοπτικό φωτίζει τόσο πολύ μέσα στο δωμάτιο των 18 τετραγωνικών και στα 3 μέτρα και πάθω
καμία επιληψία:BDBDG54: . Έχει κάποιος 46 στα 3 μέτρα και τον ίδιο χώρο? Το μόνο που δεν θέλω είναι να πάρω μια από τις δυο επιλογές (40-46) και να μετανιώσω :hanged:
Να είστε καλά!

Θα έχω εγώ σύντομα και δεν πρόκειται να πάθω καμμία επιληψία... :grinning-smiley-043
Από την άλλη μερια εαν δεν σε ενδιαφέρει το HD μην πας σε 46 ιντσες.. νομίζω οτι το τηλεοπτικό θα σε κουράσει...

Kατα τη γνωμη μου τα 3 μετρα ειναι ΟΚ στο τηλεοπτικο σε 46" εαν βεβαια το σημα σου ειναι καλο. Το θεμα κατα τη γνωμη μου ειναι τα "μολις" 18τμ του δωματιου, διοτι θα φαινεται σαν χωρος αφιερωμενος αποκλειστικα στην παρακολουθηση τηλεορασης. Αν αυτο δεν ειναι προβλημα τοτε καλοριζικη η 46αρα σου.

Βασικά το σπίτι όλο είναι 36 τμ! Γκαρσονιέρα είναι.. Εκεί που κοιμάμαι θα είναι και η τηλεόραση. Σίγουρα με ενδιαφέρει πολύ το HD όπως και τα DVD/PS3 (το έχω ήδη) αλλά και το τηλεοπτικό είναι μέσα κακά τα ψέματα. Το βράδυ συνήθως βάζω και το sleep για να με παίρνει ο ύπνος.. Αυτό το μάλλον το ξεχνάω :P
H 40 μου φάνηκε μικρή στο μάτι αλλά σε κατάστημα.. Στο σπίτι ίσως να είναι ότι πρέπει.. Για να δούμε..

Το τηλεοπτικό μπορείς να το βλέπεις με μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά (άλλωστε έτσι διατηρείς και την σωστή αναλογία του σήματος) οπότε θα είναι ελαφρώς μικρότερη και ξεκούραστη. Οταν βλέπεις HD, DVD, PS3 ανοίγεις την εικόνα.

Eλα ρε παιδια, 46αρα σε γκαρσονιερα? Ημαρτον.

Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Από την άλλη φοβάμαι μη και η 46αρα όταν βλέπω τηλεοπτικό φωτίζει τόσο πολύ μέσα στο δωμάτιο των 18 τετραγωνικών και στα 3 μέτρα και πάθω
Να είστε καλά!

Αν την έχεις και παίζει σε Dynamic Mode η επιληψία είναι πιθανή :D Η γνώμη μου όμως είναι πως με σωστή ρύθμιση της φωτεινότητας και με μπάρες αριστερά δεξιά για να κρατάς τις σωστές αναλογίες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Edit: Κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλή ευκαιρία στην τιμή που την βρίσκεις, για να την προσπεράσεις.

Last edited:
Όλες οι συμβουλές είναι υπερπολύτιμες παιδιά όπως και οι προβληματισμοί που μου θέτετε. Απλά δεν θέλω για λίγα ευρώ πάνω ή κάτω να πάρω κάτι το οποίο δεν θα απολαύσω.

(Αυτός ο Rivers που είναι επιτέλους ρεπό έχει σήμερα και δεν ποστάρει?):grinning-smiley-043
Ευχαριστώ και πάλι..

(Το έκανα το thread του ανθρώπου κwloς με τις ερωτήσεις μου)

Edit: Κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλή ευκαιρία στην τιμή που την βρίσκεις, για να την προσπεράσεις.

Η έκπτωση (περιπου 20-23%) ισύει και για την 40αρα!!

Last edited:
O rivers θα σου ελεγε οτι και οι 46" ειναι λιγες. Σαν να τον ακουω, "τιποτα λιγοτερο απο 50" σε 18τμ θα το μετανιωσεις πικρα" :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Γνωμη μου να πας για 40αρα λογο μικρου διαμερισματος, εκτος και εαν εισαι τιβι φρικ (με την καλη εννοια).

Όσο περισσότερες ίντσες τόσο το καλύτερο. Σου μιλάει κάποιος που το Σάββατο αγόρασε την KDS-55Α2000 (55 ίντσες) και σε διαβεβαιώ ότι στα στα 2 μέτρα το High Definition βιντεο φαίνεται άψογα (ακόμα και από ριπαρισμένο bluray). Άρα, κατά τη γνώμη μου, τις 40" δε θα τις μετανιιώσεις.
Στα πόσα μέτρα βλέπεις?