37": Plasma ή LCD;

Πες τα ρε papdoux γιατί θα με τρελάνει ο geogeogeo με αυτά που υπονοεί ότι δηλαδή οι 37" samsung tv έχουν κατά πολύ χειρότερο πάνελ απ' ότι οι 40" και όχι απλά έχουν καποια σκαλοπάτια υποδεέστερα πάνελς.

Re: Απάντηση: 37": Plasma ή LCD;

Για κάτσε... γιατί με μπέρδεψες τώρα.
Ποιο ακριβώς μοντέλο της samsung από τις:
1. LE37C630
2. LE37C650
3. LE37C530
4. LE40C530
5. LE40C630
6. LE40C650

Έχει καλό "όπως λες" πάνελ?
Δηλαδη όλα τα άλλα μοντέλα ΔΕΝ έχουν καλό πάνελ ή απλά δεν έχουν το καλύτερο πάνελ της samsung για τις lcd tv ή έχουν το χειρότερο πάνελ γενικότερα για τις lcd tv.

40C630,40C650,όντως έχουμε θέμα στο ότι η 630 δεν υπάρχει σε 37άρα...τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα.

40C630,40C650,όντως έχουμε θέμα στο ότι η 630 δεν υπάρχει σε 37άρα...τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα.

Την είχε το Media Markt Θεσσαλονίκης στο φυλλάδιο πριν λίγο καιρό αλλά προφανώς εξαντλήθηκε. Δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς η C650 είναι καλύτερο μοντέλο αλλά και ακριβότερο.

Την είχε το Media Markt Θεσσαλονίκης στο φυλλάδιο πριν λίγο καιρό αλλά προφανώς εξαντλήθηκε. Δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς η C650 είναι καλύτερο μοντέλο αλλά και ακριβότερο.

Ξεφεύγει από το budget του πολύ όμως...εάν μπορεί ενοείται ότι θα την προτιμήσει...

Γιατί η 650 είναι καλύτερο μοντέλο;

Έχει το Ultra Clear Panel, λίγο μεγαλύτερη αντίθεση και τα Samsung Applications, δηλαδή Internet TV που δεν έχει η 630. Εντάξει δεν είναι και κραυγαλέες οι διαφορές.

Ξεφεύγει από το budget του πολύ όμως...εάν μπορεί ενοείται ότι θα την προτιμήσει...

Τίνος budget? Του fits79? Εγώ του είπα πως την είχε στο Media Markt στα 599 Euro και φαγώθηκε να τη βρεί Αθήνα! Κόλλησε σ'αυτό το μοντέλο!

Παίδες μόλις βρήκα και αυτή samsung le37c653 και απ' ότι είδα η βασική διαφορά της με την c650 είναι ότι έχει γρηγορότερο επεξεργαστή κίνησης αξίζει να προβώ στην αγορά αυτής ή να προτιμήσω μια από τις:
SAMSUNG
LE37C630 Ή LE376C650

Τίνος budget? Του fits79? Εγώ του είπα πως την είχε στο Media Markt στα 599 Euro και φαγώθηκε να τη βρεί Αθήνα! Κόλλησε σ'αυτό το μοντέλο!
Μα δεν φαγώθηκα να την βρω άδικα Αθήνα φίλε μου.
Στο mediamarkt Θεσσαλονίκης εκτός ότι μου είπαν ότι πρέπει να λήξει η απεργία τον φορτηγών για να μπορούν να τη στείλουν δεν ξέρουν και σε πόσες μέρες θα έρθει σε εμένα επομένως καταλαβαίνεις το λόγο που ήθελα να την αγοράσω από Αθήνα.

Last edited:
H 653 είναι ακριβώς η ίδια τηλεόραση με την 650, Γρηγόρη, με μικρές αισθητικές διαφορές...

Εμένα άλλα μου ειπανε.
Ότι αλλάζει ο επεξεργαστής κίνησης που έχει η 653 με βάση την 650.
Δηλαδη δεν ισχυει κάτι τετοιο?

Παίδες μόλις βρήκα και αυτή samsung le37c653 και απ' ότι είδα η βασική διαφορά της με την c650 είναι ότι έχει γρηγορότερο επεξεργαστή κίνησης αξίζει να προβώ στην αγορά αυτής ή να προτιμήσω μια από τις:
SAMSUNG
LE37C630 Ή LE376C650

Μα δεν φαγώθηκα να την βρω άδικα Αθήνα φίλε μου.
Στο mediamarkt Θεσσαλονίκης εκτός ότι μου είπαν ότι πρέπει να λήξει η απεργία τον φορτηγών για να μπορούν να τη στείλουν δεν ξέρουν και σε πόσες μέρες θα έρθει σε εμένα επομένως καταλαβαίνεις το λόγο που ήθελα να την αγοράσω από Αθήνα.

Σε καταλαβαίνω απλά απ'τη στιγμή που δε παίζει το συγκεκριμένο μοντέλο ή δεν υπάρχει τέλος πάντων, ψάξε κάτι άλλο. Ειδικά μια που περιορίζεις το budget σου. Για παράδειγμα μπορείς να περιμένεις να πέσει η τιμή της C650 ή να πάρεις την 32άρα για παράδειγμα.

Εμένα άλλα μου ειπανε.
Ποιος σου τα είπε αυτά;

Σε καταλαβαίνω απλά απ'τη στιγμή που δε παίζει το συγκεκριμένο μοντέλο ή δεν υπάρχει τέλος πάντων, ψάξε κάτι άλλο. Ειδικά μια που περιορίζεις το budget σου. Για παράδειγμα μπορείς να περιμένεις να πέσει η τιμή της C650 ή να πάρεις την 32άρα για παράδειγμα.
Το βρήκα στο Saturn σταθμό Λαρίσης την έχει.

Ποιος σου τα είπε αυτά;
Ο πωλητής στα Saturn σταθμού Λαρίσης.

Εμένα άλλα μου ειπανε.

Όχι.

Στις CCFL-LCD της Samsung, o κωδικός διαβάζεται ως εξής:

Το γράμμα υποδηλώνει χρονολογία παραγωγής μοντέλου (π.χ. το C είναι μοντέλο 2010, το B είναι μοντέλο 2009, κτλ.).

Το πρώτο νούμερο υποδηλώνει τη σειρά, που περιλαμβάνει ένα γενικό σύνολο χαρακτηριστικών και επεξεργασίας (π.χ. το 6 είναι FullHD+100Hz, το 7 είναι FullHD+200Hz+3D, το 5 είναι FullHD+50Hz, κτλ.).

Το δεύτερο νούμερο υποδηλώνει στοιχεία εξοπλισμού (π.χ. το 8 σημαίνει +δορυφορικό δέκτη, το 3 δεν έχει τα ιντερνετικά).

Το τρίτο νούμερο υποδηλώνει αισθητικές διαφορές μόνο (συνήθως, τα 0, 1, 2, 3 και 4 είναι τα επίσημα της Samsung και τα 5, 6, 7, 8 και 9 χρησιμοποιούνται για "ειδικές" αποκλειστικές εκδόσεις καταστημάτων).

Αν κατεβάσεις τις οδηγίες χρήσης από την σελίδα της Samsung, θα διαπιστώσεις πως 650 και 653 έχουν ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ολες οι 65x (οπου x=1,2,3 κτλ) ειναι ακριβως οι ιδιες με αισθητικες μικροαλλαγες (λιγο διαφορετικο χρωμα πλαισιου , ευθειο αντι για κυκλικο σχεδιασμο στο κατω μερος κτλ).

Μην ακους τους πωλητες γιατι κατα 90% δεν ειναι σχετικοι. Πχ προσφατα σε καταστημα πουλαγαν την Samsung C750 και διπλα ειχαν καρτελακι που ελεγε "LED TV" ενω η συγκεκριμενη δεν ειναι "LED".

Ναι αλλά αυτές που λέω εγώ δεν αλλάζουν στο νούμερο που λες αλλά εδώ:
le37c6x0 ή le37c6x0 επομένως...

Μάλλον μπερδεύτηκες φίλε... Για τις 650 και 653 δε μίλησες? Το τρίτο αλλάζει και όχι το μεσαίο... με το συμπάθειο. Έτσι είναι, κι εγώ έχω την B551 και έχει κοκκινωπή απόχρωση στο πλαίσιο σε σχέση με την B550 που είναι γκριζωπή.

Μισο λεπτακι για την ιστορια με τα πανελ:

Επι της ουσιας το καλο πανελ S-PVA δεν υπαρχει καθολου σε καμια 37"(δεν παραγεται).Τα πανελ των 37" ειναι προελευσης AUO(Taiwan),και ναι ειναι υποδεεστερα.Τωρα το κατα ποσο υποδεεστερο ειναι στην κριση σου(εγω προσωπικα τα θεωρω,ειδικα σε γωνιες θεασης και κοντραστ).
Στις 40" ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα διοτι μπλεκονται τα καλα S-PVA,CMO,AUO σε διαφορα μοντελα,και ειναι θεμα τυχης τι θα εχεις.

Και περα απο αυτο ειναι και η κοροιδια της εταιριας που ενοχλει(ειναι για λογους κοστους).

Απο κει και περα ειναι δικη σου η αποφαση.Εγω οφειλω να σου πω τις εναλλακτικες και εσυ αποφασιζεις