Για κάτσε... γιατί με μπέρδεψες τώρα.
Ποιο ακριβώς μοντέλο της samsung από τις:
1. LE37C630
2. LE37C650
3. LE37C530
4. LE40C530
5. LE40C630
6. LE40C650
Έχει καλό "όπως λες" πάνελ?
Δηλαδη όλα τα άλλα μοντέλα ΔΕΝ έχουν καλό πάνελ ή απλά δεν έχουν το καλύτερο πάνελ της samsung για τις lcd tv ή έχουν το χειρότερο πάνελ γενικότερα για τις lcd tv.
40C630,40C650,όντως έχουμε θέμα στο ότι η 630 δεν υπάρχει σε 37άρα...τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα.
Την είχε το Media Markt Θεσσαλονίκης στο φυλλάδιο πριν λίγο καιρό αλλά προφανώς εξαντλήθηκε. Δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς η C650 είναι καλύτερο μοντέλο αλλά και ακριβότερο.
Γιατί η 650 είναι καλύτερο μοντέλο;Την είχε το Media Markt Θεσσαλονίκης στο φυλλάδιο πριν λίγο καιρό αλλά προφανώς εξαντλήθηκε. Δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς η C650 είναι καλύτερο μοντέλο αλλά και ακριβότερο.
Γιατί η 650 είναι καλύτερο μοντέλο;
Ξεφεύγει από το budget του πολύ όμως...εάν μπορεί ενοείται ότι θα την προτιμήσει...
Μα δεν φαγώθηκα να την βρω άδικα Αθήνα φίλε μου.Τίνος budget? Του fits79? Εγώ του είπα πως την είχε στο Media Markt στα 599 Euro και φαγώθηκε να τη βρεί Αθήνα! Κόλλησε σ'αυτό το μοντέλο!
Παίδες μόλις βρήκα και αυτή samsung le37c653 και απ' ότι είδα η βασική διαφορά της με την c650 είναι ότι έχει γρηγορότερο επεξεργαστή κίνησης αξίζει να προβώ στην αγορά αυτής ή να προτιμήσω μια από τις:
SAMSUNG
LE37C630 Ή LE376C650
Μα δεν φαγώθηκα να την βρω άδικα Αθήνα φίλε μου.
Στο mediamarkt Θεσσαλονίκης εκτός ότι μου είπαν ότι πρέπει να λήξει η απεργία τον φορτηγών για να μπορούν να τη στείλουν δεν ξέρουν και σε πόσες μέρες θα έρθει σε εμένα επομένως καταλαβαίνεις το λόγο που ήθελα να την αγοράσω από Αθήνα.
Ποιος σου τα είπε αυτά;Εμένα άλλα μου ειπανε.
Ότι αλλάζει ο επεξεργαστής κίνησης που έχει η 653 με βάση την 650.
Δηλαδη δεν ισχυει κάτι τετοιο?
Το βρήκα στο Saturn σταθμό Λαρίσης την έχει.Σε καταλαβαίνω απλά απ'τη στιγμή που δε παίζει το συγκεκριμένο μοντέλο ή δεν υπάρχει τέλος πάντων, ψάξε κάτι άλλο. Ειδικά μια που περιορίζεις το budget σου. Για παράδειγμα μπορείς να περιμένεις να πέσει η τιμή της C650 ή να πάρεις την 32άρα για παράδειγμα.
Ο πωλητής στα Saturn σταθμού Λαρίσης.Ποιος σου τα είπε αυτά;
Εμένα άλλα μου ειπανε.
Ότι αλλάζει ο επεξεργαστής κίνησης που έχει η 653 με βάση την 650.
Δηλαδη δεν ισχυει κάτι τετοιο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.