37": Plasma ή LCD;

Οπότε ποια τηλεόραση μου προτείνετε και γιατί?
Η SAMSUNG LE37C630 που προτείνει ο φίλος kostas5579 είναι καλή?

Εν ολιγης τελικά λέει ή όχι η samsung LE37C630 και πόσο περίπου κοστίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση και με τη χαρακτηριστικά.

Εχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει τηλεόραση από online stores όπως είναι τα
pixmania & zizanio αν ναι ας μου πει εντυπώσεις γιατί ειδικά το pixmania έχει τρομερές τιμές σε τηλεοράσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι τηλεοράσεις καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung παρόλο που έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση και κανονικά είναι υποχρεωμένη η κάθε ελληνική αντιπροσωπεία να δεκτή αυτή την πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Re: Απάντηση: 37": Plasma ή LCD;

Εν ολιγης τελικά λέει ή όχι η samsung LE37C630 και πόσο περίπου κοστίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση και με τη χαρακτηριστικά.

pixmania & zizanio αν ναι ας μου πει εντυπώσεις γιατί ειδικά το pixmania έχει τρομερές τιμές σε τηλεοράσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι τηλεοράσεις καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung παρόλο που έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση και κανονικά είναι υποχρεωμένη η κάθε ελληνική αντιπροσωπεία να δεκτή αυτή την πανευρωπαϊκή εγγύηση.

δεν αξιζει ειναι μεγαλα τα μεταφορικα και πληρωνεις στο τελος τα ιδια
ασε που αμα χαλασει την εχεις βαψει.
Παρε απο ελληνικο μαγαζι με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας

Φίλε αν θέλεις διάβασε και κάποιο απ'τα προηγούμενα post. Σου'γραψα ήδη πως την έχει στο media markt στα 599 Euro που είναι η καλύτερή της τιμή. Στα 100Hz και 37άρα δε νομίζω να βρείς κάτι φθηνότερο και εξίσου καλό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εννοείται καλύτερα και χειρότερα μοντέλα. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι εδώ:
http://www.samsung.com/ie/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Last edited:
Αυτό τι σημαίνει?
Picture-in-Picture 1 Tuner PIP
ότι θα μπορώ να βλέπω δυο κανάλια ταυτόχρονα?
Και πιστεύω έχει αποκωδικοποιητή mpeg2/4 γιατί δεν βλέπω να το λέει κάπου στη σελίδα που μου είπες.

Όχι 2 κανάλια ταυτόχρονα αλλά 1 κανάλι και κάτι που έχεις συνδέσεις από εξωτερική πηγή, για παράδειγμα υπολογιστή ή DVD Player. Ο αποκωδικοποιητής mpeg2/mpeg4 θεωρείται πλέον κάτι αυτονόητο στις σημερινές tv γι'αυτό δεν αναφέρεται. Στο φυλλάδιο του media markt το αναφέρει πάντως.

Να σας πω για 40 ιντσών έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή ισαξια με τη samsung LE37C630 με μεχρι 600 ευρώ ή να μείνω 37"?

Last edited:
Παίδες το συγκεκρημενο μοντέλο τηλεόρασης(Samsung le37c630) το φέρνει - έχει στο κατάλογο του ΜΟΝΟ το κατάστημα mediamarkt Θεσσαλονίκη - σταθμός και το κακό είναι ότι το ένα με το άλλο mediamarkt δεν έχουν επικοινωνία ωστε να το παραγγείλω στο κατάστημα περιστεριού.

Επομένως έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο άλλο κατάστημα στην Αθήνα στο οποίο να μπορώ να βρω το συγκεκρημενο μοντέλο τηλεόρασης χωρίς να χρειάζεται να κοιτάω σε sites του εξωτερικού.

Ευχαριστώ πολύ

Να σας πω για 40 ιντσών έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή ισαξια με τη samsung LE37C630 με μεχρι 600 ευρώ ή να μείνω 37"?
http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37.html?keyphrase=LG+37LD450+37
αν και φίλε υπάρχει αυτή
http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37.html?keyphrase=LG+37LD450+37
660e 42 και 200hz...και μια χαρά είναι με Pc Που την έχω δει...απλα βρες χώρο

Τα 200 Hz (ειτε πραγματικα ειτε 100+100 οπως στις LG) σε συνδεση με κονσολα και PC ειναι αχρηστα και επιζημια γιατι αυξανουν το input lag.

Φίλτατε yperion θα προτιμήσω να αγοράσω μια samsung lcd που είναι ΚΟΡΥΦΗ στο χώρο των lcd παρά μια panasonic που είναι κορυφή στο χώρο των plasma.

Last edited:
Καθε μαρκα βγαζει καλα και κακα μοντελα.

Τα περισσοτερα μοντελα της Samsung οντως ειναι αρκετα καλα.

Το θεμα ομως ειναι για την χρηση που εσυ θελεις να κανεις ποια ειναι η καλυτερη.

Έχει και game mode η συγκεκριμένη samsung le37c630 που μειώνει κατά πολύ το input lag.

Αλλά ξεφύγαμε λίγο από το θέμα μήπως την έχει βρει κανείς αυτή την tv σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα γιατί εγώ στα μόνα που τη βρήκα είναι στα
mediamarkt Θεσσαλονίκη-σταθμός
&
saturn Θεσσαλονίκης

Τα 200 Hz (ειτε πραγματικα ειτε 100+100 οπως στις LG) σε συνδεση με κονσολα και PC ειναι αχρηστα και επιζημια γιατι αυξανουν το input lag.
κονσόλα δεν έχω δει αλλά σε pc το lag δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα (42ld750 έχω δει)...και καλύτερα πάρε με 100-200hz(αν φυσικά δεν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού) Και αν δε σου αρέσει απενεργοπιησέ το παρά να το ζητήσεις κάποια στιγμή και να μη το έχεις...εγώ (και αρκετοί άλλοι αν δεις και μέσα στο forum) πλέον δεν μπορώ να δω ταινία στα 24καρέ...ακόμα και στο cinema που δεν κάνει σπασίματα όπως στην tv Με χαλάει πααάρα πολυ γιατί φάινονται τα λίγα καρέ...και εγώ 50hz tv εχω και κάνω το FI με το pc(υπάρχουν αντίστοιχα θέματα στο forum) αλλά θα προτιμούσα να γίνεται απλά από τις ρυθμίσεις της tv...

Απλως το θεμα ειναι για την συγκεκριμενη χρηση δεν προσφερουν κατι ισα ισα χειροτερευουν την αποκριση.-bye-

Σε ταινιες η κατι αλλο το συζηταμε και εκει αλλα ειναι αλλο θεμα.