Η διαφορά είναι το αντιανακλαστικό φίλτρο...και είναι πολύ σημαντικό!
Εν ολιγης τελικά λέει ή όχι η samsung LE37C630 και πόσο περίπου κοστίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση και με τη χαρακτηριστικά.
Εχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει τηλεόραση από online stores όπως είναι τα
pixmania & zizanio αν ναι ας μου πει εντυπώσεις γιατί ειδικά το pixmania έχει τρομερές τιμές σε τηλεοράσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι τηλεοράσεις καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung παρόλο που έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση και κανονικά είναι υποχρεωμένη η κάθε ελληνική αντιπροσωπεία να δεκτή αυτή την πανευρωπαϊκή εγγύηση.
Φίλε αν θέλεις διάβασε και κάποιο απ'τα προηγούμενα post. Σου'γραψα ήδη πως την έχει στο media markt στα 599 Euro που είναι η καλύτερή της τιμή. Στα 100Hz και 37άρα δε νομίζω να βρείς κάτι φθηνότερο και εξίσου καλό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εννοείται καλύτερα και χειρότερα μοντέλα. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι εδώ:Εν ολιγης τελικά λέει ή όχι η samsung LE37C630 και πόσο περίπου κοστίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση και με τη χαρακτηριστικά.
Εχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει τηλεόραση από online stores όπως είναι τα
pixmania & zizanio αν ναι ας μου πει εντυπώσεις γιατί ειδικά το pixmania έχει τρομερές τιμές σε τηλεοράσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι τηλεοράσεις καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung παρόλο που έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση και κανονικά είναι υποχρεωμένη η κάθε ελληνική αντιπροσωπεία να δεκτή αυτή την πανευρωπαϊκή εγγύηση.
http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37.html?keyphrase=LG+37LD450+37Να σας πω για 40 ιντσών έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή ισαξια με τη samsung LE37C630 με μεχρι 600 ευρώ ή να μείνω 37"?
κονσόλα δεν έχω δει αλλά σε pc το lag δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα (42ld750 έχω δει)...και καλύτερα πάρε με 100-200hz(αν φυσικά δεν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού) Και αν δε σου αρέσει απενεργοπιησέ το παρά να το ζητήσεις κάποια στιγμή και να μη το έχεις...εγώ (και αρκετοί άλλοι αν δεις και μέσα στο forum) πλέον δεν μπορώ να δω ταινία στα 24καρέ...ακόμα και στο cinema που δεν κάνει σπασίματα όπως στην tv Με χαλάει πααάρα πολυ γιατί φάινονται τα λίγα καρέ...και εγώ 50hz tv εχω και κάνω το FI με το pc(υπάρχουν αντίστοιχα θέματα στο forum) αλλά θα προτιμούσα να γίνεται απλά από τις ρυθμίσεις της tv...Τα 200 Hz (ειτε πραγματικα ειτε 100+100 οπως στις LG) σε συνδεση με κονσολα και PC ειναι αχρηστα και επιζημια γιατι αυξανουν το input lag.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.