37": Plasma ή LCD;

Απλως το θεμα ειναι για την συγκεκριμενη χρηση δεν προσφερουν κατι ισα ισα χειροτερευουν την αποκριση.-bye-

Σε ταινιες η κατι αλλο το συζηταμε και εκει αλλα ειναι αλλο θεμα.
Το Mass Effect 2 έχω δει σε Pc 1080p όλα full trumotion ενεργοποιημένο και έπαθα πλάκα...Lag δεν το παρατήρησα και ασχολούμαι και αρκετά με pc games...και οι ταινίες έιναι άλλο θέμα αλλά σοβαρό θεμα...γιατι στην ίδια tv θα τις βλέπεις...σιγουρα ένα παιχνίδι από τα 60fps στα 120 δε θα καταλάβεις και τοσο τη διαφορά (οχι ότι δε φαίνεται) αλλά από 24 της ταινίας στα 48 και 96 φαίνεται αρκετά (άποψη μου) και χωρίς φυσικά το ενοχλητικότατο 3:2 pulldown judder

Μήπως ξεφύγαμε λίγο από το θέμα?
Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα στο οποίο να μπορώ να αγοράσω την samsung le37c630?

Θα στην φερει το απογευμα στο σπιτι σου το βανακι του AVclub για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις.

Aκομη καλυτερα ομως απο να ψαχνεις ενα μοντελο φαντασμα θα ηταν να δωσεις αλλα 100 ευρω και να παρεις την 650.

Θα στην φερει το απογευμα στο σπιτι σου το βανακι του AVclub για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις.

Aκομη καλυτερα ομως απο να ψαχνεις ενα μοντελο φαντασμα θα ηταν να δωσεις αλλα 100 ευρω και να παρεις την 650.

Αυτό είπα και εγώ,αλλά σε κάθε περίπτωση,εάν δεν την αντέχεις οικοομικά,εξίσου καλή είναι και η 630.

Ρε φίλε είδη εχω πει ότι αρχικά έδινα μεχρι 500 ευρώ και τώρα ανέβασα το κασέ μεχρι 600 ευρώ δεν μπορώ να το ανεβάσω κι άλλο.

Ωραία λυση mpetou να πάρω τη σήμερον ημέρα μια τηλεόραση μεγαλύτερη μεν αλλά με 50 hz και πολύ παλιότερο πάνελ από αυτό της c630.
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Re: Απάντηση: 37": Plasma ή LCD;

Ωραία λυση mpetou να πάρω τη σήμερον ημέρα μια τηλεόραση μεγαλύτερη μεν αλλά με 50 hz και πολύ παλιότερο πάνελ από αυτό της c630.
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δεν είναι παλιότερο...το μόνο θέμα είναι ότι στις 37 όπως σου είπα,δεν βγαίνει s-pva panel.

Και τι τόσο σημαντικά και καλύτερο είναι το πάνελ της παλιότερης le40c530 από αυτό της νεότερης le37c630 h' le37c650?

Re: Απάντηση: 37": Plasma ή LCD;

Και τι τόσο σημαντικά και καλύτερο είναι το πάνελ της παλιότερης le40c530 από αυτό της νεότερης le37c630 h' le37c650?

Όπα...οι σειρές της samsung συμβολίζονται ως εξής... LE(=LCD)PS(=PLASMA)A/B/C(A=2008 B=2009 C=2010)μετά,ο πρώτος αριθμός συμβολίζει την σειρά,πχ LE40C550=40 ίντσες....c= φετινό μοντέλο,550=σειρά 5,η 630/650 είναι η σειρά 6,αυτή η διαφορά...

ε καλα λες και ειναι σιγουρο το πανελ της 40 530,αφου και αυτη εχει panel lottery(διαφορετικα πανελ στο ιδιο μοντελο,οχι εξισου καλα για λογους κοστους).

Δες επισης φιλε μου την 40BX400 πολυ θετικες εντυπωσεις οταν την ειδα και σε 32" και σε 40"

υπάρχει καποιος λόγος γι αυτό?Είναι κρίμα γιατί χάνεις πολύ καλες επιλογές.Διοτι και η LG ε την 42LD450 έχει πολύ καλο value for money!

Γιατί και οι τηλεοράσεις lg αλλά κυρίως το service της lg είναι επιεικώς ένα μάτσο χάλια.

Είχα αγοράσει καινούργια του κουτιού σφραγισμένη lg tv 32" και από την πρώτη μέρα όταν έκλεινε δεν ήθελε να ξανανοίξει για καμιά ώρα με αποτέλεσμα να τη στείλω στο servive της lg και την πηγαίνω - φέρνανε σπίτι μου για 5 φόρες ναι καλά άκουσες 5 φόρες και αυτό γιατί έφτιαχναν κάτι και έβγαζε κάτι άλλο.
Μετά την 3 φορά τους είπα γιατί δεν μου κάνετε αντικατάσταση της τηλεόρασης αφού αυτή βγαζει συνέχεια προβλήματα τσινησαν λίγο αλλά επειδη επέμενα το έκαναν και την 4 φορά μου έφεραν άλλη που και αυτή τελικά είχε πρόβλημα.

Λες να είμαι ΤΟΣΟ γκαντέμης που να μου έτυχαν μόνο εμένα όλα αυτά?
Δεν νομίζω...

Last edited:
ε ενταξει δεν θα ειναι παντα ετσι,αλλά σε κάθε περιπτωση οπως ξαναειπα θεωρω την 40ΒΧ400 πολυ καλη επιλογή και μαλιστα καλυτερη απο την 40C530 για το panel lottery

Μα ποιος μίλησε για την 40c530?
Εγω πάντως όχι γιατί ψάχνω απεγνωσμένα την samsung le37c630 σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας και δεν τη βρίσκω.

πιστεψε με ακομα χειροτερα.Σε αυτην δεν υπαρχει ουτε σαν πιθανοτητα το καλο panel S-PVA που τουλαχιστον στις 40αρες εχεις μια πιθανοτητα να το τυχεις.Αλλα σε καθε περιπτωση στην ελλαδα επισημα δεν εισαγεται η 37 630 μονο η 37 650

Για κάτσε... γιατί με μπέρδεψες τώρα.
Ποιο ακριβώς μοντέλο της samsung από τις:
1. LE37C630
2. LE37C650
3. LE37C530
4. LE40C530
5. LE40C630
6. LE40C650

Έχει καλό "όπως λες" πάνελ?
Δηλαδη όλα τα άλλα μοντέλα ΔΕΝ έχουν καλό πάνελ ή απλά δεν έχουν το καλύτερο πάνελ της samsung για τις lcd tv ή έχουν το χειρότερο πάνελ γενικότερα για τις lcd tv.

η 37' δεν έχει το καλύτερο πάνελ, το s-pva της samsung, γιατί δε το βγάζει σε αυτές τις ίντσες
δε σημαίνει όμως ότι τα άλλα είναι πολύ χειρότερα από ότι ακούω