37": Plasma ή LCD;

Δηλαδη εσύ προτείνεις να δώσω άλλα 100 ευρώ κοινώς 200 ευρώ πάνω από την αρχική μου τιμή 500 ευρώ και να αγοράσω μια εκ των samsung le40c650 ή le40c653 ή le40c630
Θα είναι απίστευτα καλύτερα από οποιαδηποτε 37" samsung tv?

Κάτσε ρε φίλε για να 'χουμε καλό ρώτημα για βαθμολόγησε μου με άριστα το 10 το πάνελ που έχουν τα παραπάνω μοντέλα samsung στης 37 ίντσες και στις 40 ίντσες.

Re: Απάντηση: 37": Plasma ή LCD;

Δηλαδη εσύ προτείνεις να δώσω άλλα 100 ευρώ κοινώς 200 ευρώ πάνω από την αρχική μου τιμή 500 ευρώ και να αγοράσω μια εκ των samsung le40c650 ή le40c653 ή le40c630

Κάτσε ρε φίλε για να 'χουμε καλό ρώτημα για βαθμολόγησε μου με άριστα το 10 το πάνελ που έχουν τα παραπάνω μοντέλα samsung στης 37 ίντσες και στις 40 ίντσες.

Όπως σου είπα και εγώ,μιλάμε για μια από τις καλύτερες 2D τηλεοράσεις,τα s-pva πάνελ είναι σαφώς ανώτερα,εάν μπορείς να πάρεις την 40C650,πάρε την χωρίς δεύτερη σκέψη...αξίζουν τα 100 επιπλέον ευρώ.

αν παρεις samsung ναι ανεπιφυλακτα 40αρα,εστω και αν παλι δεν ειναι σιγυρο οτι θα εχεις S-PVA

Αν βαζαμε σε κλιμακα τα S-PVA θα ταν στο 9,το AUO στο 6 ή και στο 7 και το CMO στο 5.

Αν δεν σου αρεσει η 40ΒΧ400 που σημειωτεον ειναι σε προσφορα στα 549,υπαρχει και η αντιστοιχη 40ΕΧ500 με 100Hz και αποκλειστικα το καλο S-PVA

αν παρεις samsung ναι ανεπιφυλακτα 40αρα,εστω και αν παλι δεν ειναι σιγυρο οτι θα εχεις S-PVA

Αν βαζαμε σε κλιμακα τα S-PVA θα ταν στο 9,το AUO στο 6 ή και στο 7 και το CMO στο 5.

Αν δεν σου αρεσει η 40ΒΧ400 που σημειωτεον ειναι σε προσφορα στα 549,υπαρχει και η αντιστοιχη 40ΕΧ500 με 100Hz και αποκλειστικα το καλο S-PVA

Καλές οι παραπάνω,αλλά C650 δεν είναι...σε κάθε περίπτωση,ας μην το κουράζουμε...εάν μπορείς να πάρεις την 40C650,πάρε την χωρίς δεύτερη σκέψη..χωρίς να ξεπψαχνίσεις τα πάνελ κτλπ.Εάν δεν μπορεις να πάρεις αυτή,δες την 550.Απλά τα πράγματα.

Δηλαδη μου προτείνετε να προτιμήσω την samsung le40c650 ή le40c653?

Και θα έχει σίγουρα το s-pva panel ή παιζει και να μην το έχει?
Και πως μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι θα έχει το εν λόγο πάνελ?

Τέλος τόσο σημαντική διαφορά έχει ρε παίδες το s-pva πάνελ που του βάζετε 9/10 σχεδόν τέλειο δηλαδή σε σχέση με τα άλλα μοντέλα που βάζετε στα πάνελ τους 6/10.

Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω.

ε τι να κανουμε τα taiwan πανελ δεν γινεται να τα φτασουν τα S-PVA(προκειται για τα καλυτερα πανελ).

Δυστυχώς ουτε στην 40αρα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι θα εχεις το καλο,ειναι εντελως τυχαιο το τι θα τυχεις.

Χωρις οπως ειπα να σε πιεσω,η Sony 40EX500 απο εδώ
http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4420

σου διασφαλιζει 100% οτι θα εχεις S-PVA(δεν χρεισιμοποιειται κανενα αλλο πανελ σε αυτην),και μιλαμε για ισαξιες τηλεορασεις.Στην κυριολεξια δεν χάνεις τιποτε απολυτως απο το να παρεις την ΕΧ500

Όπως προείπα κι εγώ όμως ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω sony tv.
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος(Όπως π.χ. στα κινητά νοκια πατάς *#0000# και σου δείχνει στοιχεία για το λογισμικό του κινητό κ.τ.λ.) να διασφαλίσω ότι κάποιο από τα 3 μοντέλα:
Le40c630
Le40c650
Le40c653
θα έχει το s-pva panel ακόμα και αν πάρω τηλ. την samsung και την ρωτήσω τι πάνελ βάζει σε κάθε ένα από αυτά της τα μοντέλα.

και να ρωτησεις δεν προκειται να το παραδεχτουν.

Σε καθε περιπτωση υπαρχει το service menu που μπορεις να το επιβεβαιωσεις

ειναι ενας συνδυασμός κουμπιών στο χειριστιριο,οπως λεει και ο ανδρεας οταν την παρεις θα τα πουμε

Γιατί δεν τα λέτε τώρα?

Πάρε την και τα λέμε αυτά...είναι το λιγότερο.
Το γέλιο δεν θα είναι να δώσω τελικά άλλα 100 ευρώ να πάρω την le40c650 και να ΜΗΝ έχει το s-pva panel αλλά κάποιο κατώτερο(Π.χ. αυτό που έχουν οι 37").

Γιατί δεν τα λέτε τώρα?

Το γέλιο δεν θα είναι να δώσω τελικά άλλα 100 ευρώ να πάρω την le40c650 και να ΜΗΝ έχει το s-pva panel αλλά κάποιο κατώτερο(Π.χ. αυτό που έχουν οι 37").

Δεν την παίρνεις μόνο για το panel...και οι 3 ίντσες κάνουν διαφορά,ενοώ ότι σε bd υλικό πχ με τις μπάρες θα γίνεται σαν 37''...αλλά και να σου πω πως μπαίνεις στο service menu,τι θα το κάνεις τώρα;

Έτσι για να το κάνω σε μια samsung 22" που εχω τώρα.

Τι μπορείς να κάνεις με αυτό το service menu?

Έτσι για να το κάνω σε μια samsung 22" που εχω τώρα.

Τι μπορείς να κάνεις με αυτό το service menu?

μπορεις να την καταστρεψεις.:rifle:

Ωραία θα μου πείτε τώρα πως πάω στο service menu οποιασδήποτε samsung tv.

Παιδιά για δείτε λίγο αυτό το λινκ και πέστε μου πως θα σιγουρευτώ ότι η le40c650 που θα αγοράσω θα έχει το s-pva panel και ΟΧΙ to auo.

Και υπάρχει κάτι να πω στο πωλητή του καταστήματος που θα αγοράσω την τηλεόραση ωστε να σιγουρέψω ότι η τηλεόραση που θα αγοράσω θα έχει το s-pva panel και όχι το auo γιατί αν είναι να έχει το auo να πάρω την 37" που θα έχει σίγουρα το auo panel.

Last edited:
Ανάβεις μία λαμπάδα στην εκκλησία, κάνεις ένα τάμα και μετά αγοράζεις.
Στο θέμα πάνελ, παίζεις λόττο. Μπορεί να το πετύχεις, μπορεί και όχι.

Ζήτα να σου ανοίξουν τη συσκευασία πριν την αγορά