Χαχχαχαχ. Όλοι καλοδεχούμενοι στην εξωτική ΛουτσαΟχι δεν αλλαζει τιποτα, θα ερθω εγω μια μερα πριν για να παρω το μηχανημα και την επομενη θα πιουμε ολοι μαζι καφε. Καλο εεεεε :BDGBGDB55:
Κατάλαβα, αυτό που ήθελα να κάνω και εγώ αλλά τελικά μου πέσαν κάποια χρήματα και παρήγγειλα το jgaurora a5.Αντώνη σε ευχαριστώ.
Πριν απο αυτόν είχα τον Ανετ Α8. Καλός και τίμιος για τα λεφτά του,αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτόν που έφτιαξα.
Συνήθως ο ΑΜ8 είναι το αλουμινένιο πλαίσιο με τα εξαρτήματα του Α8 γι αυτό και λέγεται ΑΜ8.
Εγώ πούλησα τον Α8 ολόκληρο και ξεκίνησα κάτι τελείως νέο.
Το Χ carriage είναι τυπωμένο όπως και η βάση της κεφαλής.
Νήματα παίρνω απο διάφορους,το συγκεκριμένο στις φώτο είναι της DEVIL απο Grobotronics και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα του.
Δεν γράφω πιο αναλυτικά από τι αποτελείται ο εκτυπωτής μιας και σκοπεύω άμα βρω χρόνο να τον κάνω παρουσίαση στο άλλο νήμα που μου είπαν.
Κυρ Αντώνη θέλω έναν πλαστικό ανταπτόρα για το κυκλικό τριβείο της Bosch από την μία να είναι "οβάλ" για να μπαίνει στην υποδοχή του μηχανήματος & από την άλλη να είναι στρογγυλό να μπαίνει εκεί η αναρρόφηση της σκούπας. Γίνεται να μου το φτιάξεις ?
Αντωνη χαλια ειναι ξαναφτιαχτω
Αχ αυτα τα κουμπωτα
Ναι. Χρειάζομαι διαστάσεις
Κυρ Αντώνη θέλω έναν πλαστικό ανταπτόρα για το κυκλικό τριβείο της Bosch από την μία να είναι "οβάλ" για να μπαίνει στην υποδοχή του μηχανήματος & από την άλλη να είναι στρογγυλό να μπαίνει εκεί η αναρρόφηση της σκούπας. Γίνεται να μου το φτιάξεις ?
Αντωνη χαλια ειναι ξαναφτιαχτω
Αχ αυτα τα κουμπωτα
Αντώνη πολύ ωραίο!!!
Θα την βρούμε την άκρη.Ναι Αντώνη το είδα οταν είναι να πάρεις πές μου.
Δεν ξέρω πως θα μου τα στείλεις εδώ όμως.
Προς το παρόν δουλεύω 12ωρα και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τίποτα.
Εκτύπωση θερμοκηπίου για εργασία της μικρης![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Το σκεφτήκαμε αλλά βαριομασταν να καθόλου με να κόψουμε πλαστικό διαφανές.Ωραίος ο μάστορας... Θα του βάλεις και τζάμια;![]()
Κανένα cnc router αν μπορούσες να τυπώσεις πολύ θα βόλευε. :silly:
Δεν κατάλαβες, ρώτησε την καθηγήτρια πρώτα. ΧεχεΑυτο και αν ειναι cheating για τη μικρη!
Ζηλευω...:BDGBDGB53:
Χαχαχαχχααχ και μεις ρε φιλεΜπράβο ρε Αντωνάκη :worshippy::worshippy:
Έχει προχωρήσει η επιστήμη !!!
Εγώ θυμάμαι σε κάτι κεσεδάκια από γιαούρτι πηγαίναμε τις φακές που είχαν φυτρώσει.![]()
Μπράβο ρε Αντωνάκη :worshippy::worshippy:
Έχει προχωρήσει η επιστήμη !!!
Εγώ θυμάμαι σε κάτι κεσεδάκια από γιαούρτι πηγαίναμε τις φακές που είχαν φυτρώσει.![]()
Κανονικά!!!Μπράβο Shark.
Αυτό τώρα μπορεί να θεωρηθεί & μπούλινγκ για τα άλλα παιδάκια που στερούνται γονέα ειδικών δεξιοτήτων ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.