>Πιάσε με το χέρι από την πίσω πλευρά το coupler και στριψτο ανάλογα, δεξιά ή αριστερά αν θέλεις να ανέβει η να κατέβει στον άξονα.Την διαφορά ύψους στον άξονα Ζ μπορείς να την διορθώσεις εύκολα.
Κάνε πρώτα ένα auto home στον εκτυπωτή σου , ώστε να κλειδώσουν τα μοτέρ
Μέτρα το ύφος Ζ απο την μία πλευρά. αριστερά οπως βλέπεις απο μπροστά τον εκτυπωτή με τον χάρακα.
Πήγαινε στην άλλη πλευρά και βάλε τον χάρακα.
Πιάσε με το χέρι από την πίσω πλευρά το coupler και στριψτο ανάλογα, δεξιά ή αριστερά αν θέλεις να ανέβει η να κατέβει στον άξονα.
Θα το καταλάβεις γυρίζοντας κάνοντας το χαρακτηριστικό κτακ κτακ στα γρανάζια.
Φερτο στην ευθεία και κάνε πάλι ένα auto home.
Λογικά θα χρειαστεί να ξανακάνεις το κρεβάτι bed leveling με την κόλλα Α4
![]()
Aluminum Flex Shaft Coupler - 5mm to 8mm
Connect this to that with a set-screw coupler. These couplers are made of machined aluminum and have a spiral cut that makes them slightly flexible so they can be fit to two shafts even if they are not perfectly co-linear and will help reduce binding effegrobotronics.com
κατι τετοιο σκεφτομαι να κανωΕγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ιμάντα ενώ φοράει δύο μοτέρ. Είναι τελείως περιττός.
Εγώ στη θέση σου θα ελυνα όλο τον άξονα .
Το πρόβλημα μπορεί να ειναι ακομη και στις βίδες που κρατάνε τον άξονα στην βάση.
Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι τα ίδια αντικείμενα εκτυπωμένα.Καλοριζικος Νικητα, πολυ ωραιο σαν μηχανημα και η διαφορα στην ποιοτητα εκτυπωσης ειναι εμφανης, περα απο την πολυ σημαντικη διαφορα στην ταχυτητα.
Φανταζομαι οτι οι παραπανω πρασινες εκτυπωσεις ειναι σε ποιοτητα 0.1μμ
Εαν εχεις διαθεση, τυπωσε σε καποια φαση κατι μικρο σε ποιοτητα layer height 0.2mm και το ιδιο σε χαμηλη ποιοτητα 0.3mm, θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε την διαφορά.
Το λεω γιατι στους δικους μου, λογω χρονου, συνηθως δινω την χαμηλη ποιοτητα εκτυπωσης που για μενα ειναι αποδεκτη, τουλαχιστον για τα αντικειμενα που τυπωνω και για την χρηση που τα θελω.
Σε αυτό το σημείο είναι η γέφυρα από την βάση που τυπώνεται.Αυτό τι είναι;
Δεν έχω ασχοληθεί νε 3D printers αλλά αυτή η εκτύπωση καλή;
Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα σε πια πλάτη αναφέρεται?Ναι, το είδα, τεράστια διαφορά.
Δεν κατάλαβα όμως γιατί βγήκε έτσι η πλάτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.