Όχι. 850€ έκανε μαζί με το AMS . 150€ διαφορά από τον p1p . Σου έδινε μάλιστα η bambu kit αναβάθμισης για να κάνεις τον pip σε pis με 150€Νομίζω ότι ο bambu p1s ποτέ δεν είχε 600 ευρώ.
Ίσως ο P1P
Μήπως είδες πουθενά αυτή την τιμή χωρίς ΦΠΑ?
Δεν είναι ίδιοι εκτυπωτές.Υπαρχουν πλεον εκτυπωτες που κοστιζουν κατω απο 150 ευρω με κουπονια η σε προσφορες που κανουν μια χαρα δουλεια.
Εδω ενας απο αυτους τους οικονομικους εκτυπωτες της Αnycubic, που φαινεται ποιοτικος, γρηγορος και μαλιστα με συστημα auto leveling!
![]()
Anycubic Kobra 2 Neo 3D Printer
Poland-9 Stock | Buy Anycubic Kobra 2 Neo 3D Printer, 25-Point Auto Leveling, 250 mm/s Max Printing Speed, Cooling Fan, 32-bit Silent Motherboard, 250x220x220mm online at unbeatable prices. ✓Free Shipping ✓Limited Time Sale ✓Local Warehouses.www.geekbuying.com
Αυτον θα προτιμουσα σημερα αν δεν ημουν ευχαριστημενος με τους 3D printers των κατω των 100 ευρω που εχω..
Ειναι κριμα να πληρωνουμε τοσα λεφτα για ασημαντες διαφορές στην εκτυπωση, ιδιως οταν δεν υπαρχει λογος.
Κοστίζει όσο κόστιζε ο Κ1 όταν βγήκε. Περιμενε το καλοκαίρι που θα πεσει κοντα στα 400.Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν, αυτή την στιγμή, ο K1C είναι το πιο καλό value for money στην high end. Αλλιώς περιμένουμε εκπτώσεις και βλέπουμε.
κόλλησα με το μέγεθος....ποσό πρέπει να είναι η φωτό για να ανεβεί??Μια φώτο πάντα βοηθάει![]()
τα καταφερα...μαζι με τα 2 μωρα BLV cube kai BLV cube miniΝομίζω κατω απο 3.5 ΜΒ.
Τ τράβηξε ένα screenshot όπως τη βλέπεις την οθόνη του κινητού σου και θα ανέβει σίγουρα
Σκεφτομαι μη τυχον χρειαστουν αλλες ρυθμισεις επειδη θα τρεχει μεσω της καμερας. Δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει κατι παρομοιο.Τι εννοείς να περνάς τα αρχεία στην sd του εκτυπωτή;
Τα αρχεία προς εκτύπωση; Μα πλέον θα χρησιμοποιείς την sd της κάμερας.
Κανω διαφορα βιντεακια με τα πριντς για αυτο θελω μια τετοια καμερα. Για παρακολουθηση εχω μια Tapo C200Τα timelapses; ποιο το νόημα;
εγώ έχω μια βάση με μια go pro για βιντεο .... ....και της αλλαζω θεση αναλογα με την εκτυπωσηΣκεφτομαι μη τυχον χρειαστουν αλλες ρυθμισεις επειδη θα τρεχει μεσω της καμερας. Δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει κατι παρομοιο.
Κανω διαφορα βιντεακια με τα πριντς για αυτο θελω μια τετοια καμερα. Για παρακολουθηση εχω μια Tapo C200
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.