panos_k
Established Member
Συμφωνα με PHILIPS HELLAS, η σειρα 9705 δεν προκειται να εχει μοντελο στις 52". Το ανωτατο μεγεθος θα ειναι 46".
Correct me if I am wrong, αλλα νομιζω πως η HDMI 1.3 δεν εχει καναλι επιστροφης ηχου για 3D.
Χρειαζεσαι HDMI 1.4 (?)...
εγω παιδια δε γνωριζω πολλα απο ορολογιεσ.απλα διαβασα οτι η μια εξοδο απο το 3d player,h sub hdmi,ειναι συμβατη με τουσ ραδιοενισχυτες που εχουν 1.3 hdmi k αυτο εγινε γιατι δε μπορουν να παρουν ολοι καινουριο ενισχυτη.εχω μιλησει με τον κυριο μανωλη που θα την καλιμπραρη κ ελπιζω οταν ερθει να μου βρει,αν μπορει, την λυση στο προβλημα...
Έχει,το 1.4 χρειάζεται για το blu ray 3d και αυτό λόγω bitrate και ανάλυσης,στο 3d blu ray μεταδίδονται 2 εικόνες full HD για το κάθε μάτι οπότε και απαιτείται το επιπλέον bitrate.(Παρότι νομίζω πως το 1.3b αρκεί.
φιλε ilise εχω κανει τα παραπανω ακριβωσ οπωσ τα γραφεισ εκτοσ απο το να το κανω με κλειστο τον ενισχυτη .ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα που δεν μου κανει αναπαραγωγη.θα σασ πω οταν το κανω κ ελπιζω ειναι θετικα αυτα που θα γραψω...
"Να βαλεις τον ενισχυτη σου σε mode ηχος μονο απο τα ηχεια του ενισχυτη και οχι και απο την τηλεοραση"
ηταν η προταση κλειδι.επειδη δεν εχω ηχεια ακομα το ειχα απο tv.εβαλα κατι b&w μεχρι να ερθουν τα δικα μου αλλα δεν ειχα αλλαξει την ρυθμιση.ευχαριστω φιλε νικο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.