καλημέρα σε όλους τους φίλους πλέον δεν θα υπάρχει chanel master μονο στην θεσσαλονίκη αλλα και στο ηράκλειο
να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στον φίλο (κώστα @koansdtv) ακόμα ένα πολύ μεγάλο ευχάριστο στο ξάδελφο μου γρηγορη για όλη την βοήθεια που μου πρόσφερε κατά την μεταφορά του από το σπίτι του κώστα έως και το λιμάνι πλέον από σήμερα είμαι κάτοχος αυτού του θηρίου που βλέπετε στην παρακάτω φωτό
και όταν λέμε θηρίο θηρίο, όταν πήγα στο καράβι για να το παραλάβω στην αρχή κόλλησα λέω δεν υπάρχει μετά όμως όταν το πήγα στο σπίτι και το έβαλα κάτω και το είδα
είπα εδώ είμαστε σε πρώτη φάση θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις πάντως σε μια πρώτη μέτρηση που κάναμε τελικά βγαίνει 3,2M
πολύ φοβάμαι πάντως εάν το χωράει στην ταράτσα αλλα θα το παλέψω έχουμε πολύ δουλειά προστά μας μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο θέλει πολύ ρύθμιση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα
λίγο υπομονή τώρα σε όλους τους φίλους μέχρι να δω τις τελευταίες λεπτομέρειες κατά την τοποθέτηση του και θα τα πούμε πάλι
καλοριζικο το θηριο , πολυ θα ηθελα να το δω απο κοντα ...
ποιος φίλος μπορεί λίγο να μας βοηθήσει να μας πει εάν έχουμε πρόβλημα κατά την βαφή του η θα τα κάνουμε ζημια τελικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.