3μετρο Channel Master στη Θεσσαλονίκη!

Νομιζω κοντα στα 4μ θα ειναι, αν ειχε καποιος μια 3.7μ θα ειχαμε απαντηση για την Σαλονικη.
gab

Αν ολοι οι κατοχοι μεγαλων κεραιων ηταν παροντες εδω θα το μαθαιναμε γιατι αμφιβαλλω να μην υπαρχει κανεις. Δε πειραζει, ας φυγει ο 2D και μαζι του τα τοσα αναπαντητα μυστικα που μας οδηγησαν σε οχι παντα σωστες υποθεσεις.

Περιμενω απαντηση και απ' την Telenor για τον Thor 7 αν θα εχει δεσμη Σκανδιναβιας και ποτε σκοπευουν να δημοσιευσουν τα footprints.

καλημέρα σε όλους τους φίλους πλέον δεν θα υπάρχει chanel master μονο στην θεσσαλονίκη αλλα και στο ηράκλειο
να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στον φίλο (κώστα @koansdtv) ακόμα ένα πολύ μεγάλο ευχάριστο στο ξάδελφο μου γρηγορη για όλη την βοήθεια που μου πρόσφερε κατά την μεταφορά του από το σπίτι του κώστα έως και το λιμάνι πλέον από σήμερα είμαι κάτοχος αυτού του θηρίου που βλέπετε στην παρακάτω φωτό
και όταν λέμε θηρίο θηρίο, όταν πήγα στο καράβι για να το παραλάβω στην αρχή κόλλησα λέω δεν υπάρχει μετά όμως όταν το πήγα στο σπίτι και το έβαλα κάτω και το είδα
είπα εδώ είμαστε σε πρώτη φάση θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις πάντως σε μια πρώτη μέτρηση που κάναμε τελικά βγαίνει 3,2M
πολύ φοβάμαι πάντως εάν το χωράει στην ταράτσα αλλα θα το παλέψω έχουμε πολύ δουλειά προστά μας μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο θέλει πολύ ρύθμιση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα
λίγο υπομονή τώρα σε όλους τους φίλους μέχρι να δω τις τελευταίες λεπτομέρειες κατά την τοποθέτηση του και θα τα πούμε πάλι

Attachments

• chanel master1.jpg
    chanel master1.jpg
    53.6 KB · Views: 99
Last edited:
καλημέρα σε όλους τους φίλους πλέον δεν θα υπάρχει chanel master μονο στην θεσσαλονίκη αλλα και στο ηράκλειο
να πω ένα μεγάλο ευχάριστο στον φίλο (κώστα @koansdtv) ακόμα ένα πολύ μεγάλο ευχάριστο στο ξάδελφο μου γρηγορη για όλη την βοήθεια που μου πρόσφερε κατά την μεταφορά του από το σπίτι του κώστα έως και το λιμάνι πλέον από σήμερα είμαι κάτοχος αυτού του θηρίου που βλέπετε στην παρακάτω φωτό
και όταν λέμε θηρίο θηρίο, όταν πήγα στο καράβι για να το παραλάβω στην αρχή κόλλησα λέω δεν υπάρχει μετά όμως όταν το πήγα στο σπίτι και το έβαλα κάτω και το είδα
είπα εδώ είμαστε σε πρώτη φάση θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις πάντως σε μια πρώτη μέτρηση που κάναμε τελικά βγαίνει 3,2M
πολύ φοβάμαι πάντως εάν το χωράει στην ταράτσα αλλα θα το παλέψω έχουμε πολύ δουλειά προστά μας μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο θέλει πολύ ρύθμιση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα
λίγο υπομονή τώρα σε όλους τους φίλους μέχρι να δω τις τελευταίες λεπτομέρειες κατά την τοποθέτηση του και θα τα πούμε πάλι

καλοριζικο το θηριο , πολυ θα ηθελα να το δω απο κοντα ...

Χρηστο και η λοιποι ποαρεα για να κανουμε μια ανακαιφαλεωση,για τον 2d στην περιοχη τησ σαλονικης χρειαζεται πιατο ανω των 3.4μ και μονο οι οριζοντιες .Τωρα για τον thor 6 σιγουρα ανω των 4μ και παλι με αμφιβολια .Τωρα κατι ασχετο στις 36 ανατολικα εχθες κατεβασα δεσμες Ρωσιας με την προχειρη προσθηκη διηλεκτρικου και συμπερανα οτι για να κατεβουνε οι δεσμες αυτες χρειαζεται πιατο ανω των 3,7μ .Με το δικο μου κατεβασα την 12054 -11977-12015-11785 και θα ηθελα να ξερει το forum οτι το παρακολοθθω συνεχεια αλλα για προσωπικους λογους συχνα α δυνατω να απαντησω Με εκτιμηση halkidonas..:captain:

Σ' ευχαριστω Γιωργο.

Μπορει αλλου να λαμβανονται καποιοι στην Θεσ/κη δυσκολοι δορυφοροι ευκολοτερα, ειτε λεγονται Astra 2D, Badr 5/6, W4/W7 αλλα επιμενω πως οσοι εχουν την δυνατοτητα να εγκαταστησουν μια κινητη 3.70μ+ αριστης απολαβης και φυσικα με skew control, βρησκονται σ' ενα απ' τα πιο δελεαστικα σημεια της Ελλαδος εχοντας την δυνατοτητα να κανουν ληψη των περισσοτερων δημοφιλεστερων συχνοτητων. Οι πιο πολλοι σιγουρα ποτε δεν θα μπορεσουν να στησουν κατι τετοιο αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι, για θυμηθειτε πριν 15 χρονια με 1.20μ τι εβγαινε, και τι σημερα.

Γιωργο με περασες 1,80 chanel master εχω καλες ληψεις αυτο εξαρτατε ποιο δορυφορο θελεις να το κεντραρεις εδω πχ Ρεθυμνο με 4,70 chanel master εβγαζε τα BBC οριακα περιμενουμε νεα σου

καλημέρα σε όλους τους φίλους
είμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν την τοποθέτηση του
μια ερώτηση σκεφτομε να το βάψω λίγο γιατί είναι πολύ χαλια και η εμπρός του μεριά αλλα και από πίσω
ποιος φίλος μπορεί λίγο να μας βοηθήσει να μας πει εάν έχουμε πρόβλημα κατά την βαφή του η θα τα κάνουμε ζημια τελικά
με τον μπογιατζή που έχω λέμε να του ρίξουμε μια στρώσει άχνη ίσα ισα να πάρει λίγο χρωμα να είναι ωραίο πάντα όμως σε mat χρώμα και όχι γυαλιστερό

ποιος φίλος μπορεί λίγο να μας βοηθήσει να μας πει εάν έχουμε πρόβλημα κατά την βαφή του η θα τα κάνουμε ζημια τελικά

Η επίσημη απάντηση μέσω mail της channel master νυν Skyware Global από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σε ερώτημα για τη βαφή του κατόπτρου , που δίνει απαντήσεις στο ερώτημά σου :

Recommended procedure to re-paint Skyware Global SMC/TMC Reflectors

Cleaning Process:
The cleaning process will depend on the degree of contamination. It includes the following materials:
. Chlorine Bleach (Clorox or equivalent)
. TSP-PF All Purpose Heavy Duty Cleaner (Savorgran or Equivalent)
. Rubber gloves
. Heavy duty sponges
. Soft bristled brush
. Bucket
. Hose or source of water

Mildew and dirt removal:
. Remove by washing with a solution of 1⁄2 cup of TSP-PF dissolved in 3 quarts of warm water and add 1 quart of chlorine bleach. Use solution to scrub area thoroughly using brush or sponges.
. For uniform results, treat entire area not just contaminated area. The bleach should kill the fungus growth and remove stains. TSP-PF removes dirt and grime and wets the surface so that the bleach can work.
. If stains remain, use second application.
. When mildew is gone, rinse thoroughly with clean, warm water and dry surface
completely if painting is required.
. The solution will NOT prevent mildew growth.

Repaint process:
. Scuff the face of the dish lightly with an abrasive pad or sandpaper to improve adhesion.
. Mask the printed logo or scuff it to paint over it. A new logo can be applied over the painted logo.
. If removing a stick-on logo, adhesive residue may remain. Try cleaning with mild solvent such as isopropyl alcohol before re-painting.
. Wipe the face of the dish with a dry rag to remove dust.
. Apply an even coat 1.0-1.5 mils (.0010-.0015 inch, .025-.040mm) of water-based
acrylic paint to the reflector.
. Allow to cure.
. Apply a second even coat 1.0-1.5 mils if necessary.

Notes:
. The choice of color is up to the user.
. Skyware standard light gray color is PMS 428C
. This process is not for hydrophobic coated reflectors
. Be careful not to remove the existing surface finish, only scuff lightly and clean
thoroughly.
. The procedure can be used to paint the back of reflectors as well. In this case there
is no existing finish to consider.

Good luck,

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πη, στην Ερέτρια αν βάλω (αν τα καταφέρω) κάποιο μεγάλο κάτοπτρο (πάνω από 2.80) θα μπορώ να βγάλω τον 2D στις 28.2Ε ??