3R USB by Ideon Audio

σαφώς και το οποιοδήποτε usb regulator/regenerator ΔΕΝ μπορεί να αντικαταστήσει μια καλή τροφοδοσία
άλλη η δουλειά του 3R άλλη της τροφοδοσίας όλου του μηχανήματος...

Ακριβώς!

Όταν όμως το DAC δεν έχει δική του τροφοδοσία και αναγκαστικά πρέπει να πάρει από τη USB, τί γίνεται;
Το μηχανάκι δεν κάνει δουλίτσα σε αυτή την περίπτωση; Με λίγα λόγια, το 3R μόνο στο σήμα επεμβαίνει, όχι στο ρεύμα;

Όταν όμως το DAC δεν έχει δική του τροφοδοσία και αναγκαστικά πρέπει να πάρει από τη USB, τί γίνεται;
Το μηχανάκι δεν κάνει δουλίτσα σε αυτή την περίπτωση; Με λίγα λόγια, το 3R μόνο στο σήμα επεμβαίνει, όχι στο ρεύμα;
Δεν ξέρω...
Όμως από την στιγμή που ο προβληματισμός ήταν κανονική ή bus powered τροφοδοσία η απάντηση είναι σαφώς κανονική!
Το ότι θα χρησιμοποιείς το 3R δεν είναι λόγος να επιλέξεις συσκευή τροφοδοτούμενη από USB!!

Eπεμβαίνει σαφέστατα στην τροφοδοσία του USB rail , και την αντικαθιστά πλήρως με νέα υπερχαμηλού θορύβου , κα ω ναί ,, υπάρχουν DAC υψηλότατης κατηγορίας που " τρέφονται " στον δέκτη με το host rail ,

αυτό ..

200 ma στην χειρότερη , 160 μουαγιέ ...

δλδ έχουμε χαλάρα 600 ma ελέυθερα για το usb rail , εάν ξεπεραστεί για χ λόγους η πλήρη δυνατότητα του 1 αμπέρ , τότε απλά πέφτει σε προστασία κλέινει αυτόματα και ξάνα πάλι ..

Στην χειρότερη 100mA παραπάνω από την USB δηλαδή,καλή μαγκιά...

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

...Αν εχεις ενισχυτή με df 1000 και σου σφίξει κι άλλο τα μπάσα αλοιμονο σε αυτον που θα περνάει απο κάτω. Ή αν εχεις κανένα σφιχτό ηχείο.

Πρωτα απ'ολα να επιβεβαιωσω οτι οσοι εχουν ενισχυτη με df 1000 και βαλε μπορουν πλεον να κοιμουνται ησυχοι. Δεν ακουστηκαν παραπονα ουτε απο οσους περναγαν απο κατω, ουτε απο πανω. Τοιχοι και πατωματα δεν κατερρευσαν, και τα γυαλικα ειναι ολα στη θεση τους. :afro:

Μου δινεται η εντυπωση απο ο,τι ακουσα και οσα εχω διαβασει οτι το 3R βοηθαει συνολικα σε ολα σχεδον τα επιπεδα του ηχου. Μαλιστα δειχνει να κανει τη μεγαλυτερη διαφορα στα σημεια ακριβως εκεινα που το καθε συστημα εχει τις μεγαλυτερες αδυναμιες. Η συντριπτικη πλειοψηφια μιλαει για μεγαλυτερη και πιο αισθητη βελτιωση στις χαμηλες. Εμενα που το συστημα μου δεν ειχε τετοιο θεμα μου προσφερε ως επι το πλειστον αλλα πραγματα. Το βασικοτερο, που ακουσα με το που συνδεθηκε και ενω ηταν παγωμενο ακομα... εντυπωσιακη βελτιωση στο ποσο εστιασμενα ακουγονται τα παντα στη σκηνη. Οταν λεω εντυπωσιακη εννοω οτι αυτο το σκατουλακι εκανε μεγαλυτερη διαφορα στον συγκεκριμενο τομεα απο οποιαδηποτε αλλαγη εχω κανει στο συστημα μου. Και δε μιλαω για αλλαγες ταπεινων καλωδιων, αλλα για αλλαγες ενισχυτων και ηχειων. Τοση μεγαλη διαφορα απο τη μια στιγμη στην αλλη δεν ειχα ξανακουσει αυτα τα λιγα χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα.

Πολλα συγχαρητηρια Βασιλη :SFGSFGSF::worshippy:

Καπου ειχα διαβασει κ απο προσωπικη εμπειρία... Οτι αμα βαλεις 2-3 τέτοιου ειδους συσκευες το αποτελεσμα ειναι ακομα καλύτερο

Το ιδιο ισχυει κ με το 3r?εχει δοκιμασει κανεις;.... Βεβαια ξερω οτι ειναι γι αυτους που ψαχνεις το 5%...αλλα απλη περιέργεια!

στο περιοδικό ήχος που το τεστάρανε έγραψαν ότι με δύο σε σειρά πέτυχαν το καλύτερο αποτέλεσμα το 3ο χειροτέρεψε τα πράγματα.

Γιατί; Για να το κλέψουμε; Πλάκα πλάκα θα χωράει σε τσαντακι άνετα.
Σιγά μη βγαλεις συμπέρασμα για δαυτο στην έκθεση. Θα μπορέσεις να κανεις ΑΒ; άσε που πρεπει να πάρεις dac pre πρωτα.

sportteo σε ευχαριστω :)

Αλλα συνεχιζω το ερωτημα μου. Λογικα θα πετυχει και ο συνδιασμος με ενα ifi usb?! δλδ να καποιος που εχει πχ ενα iusb(oπως εγω) να προσθεσει ενα 3r...!
τελος το 3ο που αναφερεις οτι χαλασε τον ηχο...μηπως εξαρταται απο πολλα; ή ειναι καθαρο αποτελεσμα ;

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Γιατί; Για να το κλέψουμε; Πλάκα πλάκα θα χωράει σε τσαντακι άνετα.
Σιγά μη βγαλεις συμπέρασμα για δαυτο στην έκθεση. Θα μπορέσεις να κανεις ΑΒ; άσε που πρεπει να πάρεις dac pre πρωτα.

ρε τρελλέ μήπως έχει καμιά προσφορά ρωτάω