Αν θέλεις κάτι τέτοιο, δες για iFi isilenser 3.0 που παίρνει ρεύμα από το USB ή το Jitterbug audioquest
Στάλθηκε από το X9007 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχεις προχειρη καμμια τιμουλα Φρανκ.Αν θέλεις κάτι τέτοιο, δες για iFi isilenser 3.0 που παίρνει ρεύμα από το USB ή το Jitterbug audioquest
εχεις προχειρη καμμια τιμουλα Φρανκ.
Κανουν την ιδια δουλεια?
Αλλα ελεγα μωρε να αφησω το χρημα στην πατριδα!!!
Εγώ αντί να το σουτάρω, έβαλα ένα στο server και ένα στο routerΈνα 50ρικο έχει το jitterbug (Audioquest, Καλλιθέα).
To είχα αλλά σε μένα δεν έκανε τίποτα. Δεν κατάλαβα καμία απολύτως διαφορά στον ήχο...
Το έβαλα αγγελία μετά από μια βδομάδα.
Αντίθετα το 3R έχει πολύ ακουστές διαφορές...
Δηλ το 3R δεν δουλευει καθολου αν δεν εχει ρευμα???
Το ifi ποσο κανει ρε παιδες??
Μπηκα στη Audiosoul και δεν μπορεσα να το εντοπισω.
Εγώ αντί να το σουτάρω, έβαλα ένα στο server και ένα στο router
Δηλ το 3R δεν δουλευει καθολου αν δεν εχει ρευμα???
Το ifi ποσο κανει ρε παιδες??
Μπηκα στη Audiosoul και δεν μπορεσα να το εντοπισω.
Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το multibit διαβάζω συνέχεια πως είναι το πιο vfm DAC της αγοράς.Σωστά, το 3R έχει το δικό του ρεύμα. Πάντως ο Βασίλης-Τ μου είπε ότι το μαμα τροφοδοτικό επαρκεί, όταν τον είχα ρωτήσει...
Μιχάλη αν θες και αν σε ενδιαφέρει κάνε λίγο υπομονή, γιατί μάλλον θα βάλω το δικό μου iFi iDSD Nano στις αγγελίες, το οποίο φοράει ολοκαίνουργια πλακέτα αλλά και μπαταρία, έπειτα από service που του έκαναν τα παιδιά στην Audiosoul.
Kανονικά έχει 225 e.
Σκέφτομαι να αγοράσω το κλασσικό stack της Schiit, δηλ. Modi 2 (DAC) + SYS (Pre-Amp), καθώς δεν με ενδιαφέρει ούτε η φορητότητα, ούτε η ενίσχυση ακουστικών, κλπ (που προσφέρει το nano)...
Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το multibit διαβάζω συνέχεια πως είναι το πιο vfm DAC της αγοράς.
Ευχαριστώ Πέτρο...
Είναι που δεν θα χρησιμοποιησω ποτέ τις εξτρα εισόδους των uber/multibit. Γι' αυτό το σκέφτομαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.