3R USB by Ideon Audio

Αν θέλεις κάτι τέτοιο, δες για iFi isilenser 3.0 που παίρνει ρεύμα από το USB ή το Jitterbug audioquest
εχεις προχειρη καμμια τιμουλα Φρανκ.
Κανουν την ιδια δουλεια?
Αλλα ελεγα μωρε να αφησω το χρημα στην πατριδα!!!

εχεις προχειρη καμμια τιμουλα Φρανκ.
Κανουν την ιδια δουλεια?
Αλλα ελεγα μωρε να αφησω το χρημα στην πατριδα!!!

Ένα 50ρικο έχει το jitterbug (Audioquest, Καλλιθέα).
To είχα αλλά σε μένα δεν έκανε τίποτα. Δεν κατάλαβα καμία απολύτως διαφορά στον ήχο...
Το έβαλα αγγελία μετά από μια βδομάδα.
Αντίθετα το 3R έχει πολύ ακουστές διαφορές...

Δηλ το 3R δεν δουλευει καθολου αν δεν εχει ρευμα???
Το ifi ποσο κανει ρε παιδες??
Μπηκα στη Audiosoul και δεν μπορεσα να το εντοπισω.

Καθόλου. Δεν βλέπει το DAC ο υπολογιστής.

Στάλθηκε από το X9007 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ένα 50ρικο έχει το jitterbug (Audioquest, Καλλιθέα).
To είχα αλλά σε μένα δεν έκανε τίποτα. Δεν κατάλαβα καμία απολύτως διαφορά στον ήχο...
Το έβαλα αγγελία μετά από μια βδομάδα.
Αντίθετα το 3R έχει πολύ ακουστές διαφορές...
Εγώ αντί να το σουτάρω, έβαλα ένα στο server και ένα στο router

Εγώ αντί να το σουτάρω, έβαλα ένα στο server και ένα στο router

Και καλά έκανες, εφ' όσον παίζεις έτσι...
Εγώ ακούω μουσική μόνο τοπικά, από το PC (PC > 3R > iFi iDSD Nano > Ενεργά Focal Alpha 65), οπότε μου ήταν άχρηστο το jitterbug...

Δηλ το 3R δεν δουλευει καθολου αν δεν εχει ρευμα???
Το ifi ποσο κανει ρε παιδες??
Μπηκα στη Audiosoul και δεν μπορεσα να το εντοπισω.

Σωστά, το 3R έχει το δικό του ρεύμα. Πάντως ο Βασίλης-Τ μου είπε ότι το μαμα τροφοδοτικό επαρκεί, όταν τον είχα ρωτήσει...

Μιχάλη αν θες και αν σε ενδιαφέρει κάνε λίγο υπομονή, γιατί μάλλον θα βάλω το δικό μου iFi iDSD Nano στις αγγελίες, το οποίο φοράει ολοκαίνουργια πλακέτα αλλά και μπαταρία, έπειτα από service που του έκαναν τα παιδιά στην Audiosoul.
Kανονικά έχει 225 e.

Σκέφτομαι να αγοράσω το κλασσικό stack της Schiit, δηλ. Modi 2 (DAC) + SYS (Pre-Amp), καθώς δεν με ενδιαφέρει ούτε η φορητότητα, ούτε η ενίσχυση ακουστικών, κλπ (που προσφέρει το nano)...

Οχι βρε το εχω το nano.
Ελεγα να παρω και αυτο το μαραφετι για καλυτερο ηχο, οταν παω το λαπτοπ απο δω και απο κει που παιζω μουσικη σε κανα παρτακι φιλων.

(Ε ρε σανιδα που θελω....χεστηκε η παρεα για καλο ηχο μετα το 2ο κιβωτιο μπυρες!!:flipout: )

Σωστά, το 3R έχει το δικό του ρεύμα. Πάντως ο Βασίλης-Τ μου είπε ότι το μαμα τροφοδοτικό επαρκεί, όταν τον είχα ρωτήσει...

Μιχάλη αν θες και αν σε ενδιαφέρει κάνε λίγο υπομονή, γιατί μάλλον θα βάλω το δικό μου iFi iDSD Nano στις αγγελίες, το οποίο φοράει ολοκαίνουργια πλακέτα αλλά και μπαταρία, έπειτα από service που του έκαναν τα παιδιά στην Audiosoul.
Kανονικά έχει 225 e.

Σκέφτομαι να αγοράσω το κλασσικό stack της Schiit, δηλ. Modi 2 (DAC) + SYS (Pre-Amp), καθώς δεν με ενδιαφέρει ούτε η φορητότητα, ούτε η ενίσχυση ακουστικών, κλπ (που προσφέρει το nano)...
Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το multibit διαβάζω συνέχεια πως είναι το πιο vfm DAC της αγοράς.

... ή αφου σου αρεσε το 3R, ριξε μια ματια και στο ayazi.
Oχι τιποτα αλλο... για να αφησεις το χρημα στην πατριδα που λεει και ο mdvq.:afro:

Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το multibit διαβάζω συνέχεια πως είναι το πιο vfm DAC της αγοράς.

Το έχω δει, όμως ξεφεύγουμε γιατί 1ον έχει εισόδους που ΔΕΝ τις χρειάζομαι (οπτική, spdif in) και 2ον κοστίζει 249 δολλάρια (=300 ευρώ από schiit-europe), αντί για 99 δολλάρια (=125 ευρώ) που κοστίζει το απλό (Modi 2).

Βέβαια το απλό και το Uber έχουν AKM AK4490 ενώ το Multibit έχει Analog Devices AD5547...

Από την άλλη, εκτός από τις εισόδους, τα Modi Uber/Multibit έχουν δική τους τροφοδοσία, ενώ εγώ που έχω το 3R θα το αξιοποιήσω καλύτερα με το απλό Modi 2 (που θα παίρνει σήμα + τροφοδοσία από το 3R). Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν κάνω λάθος...

Γενικά, ψάχνομαι... Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν πιστεύω ότι θα δω διαφορές συγκριτικά με το iFi nano που παίζω τώρα. Δεν έχω και κανένα τρελό σεταπ...
Απλά θέλω να ξεφορτωθώ χαρακτηριστικά του νανο που δεν θέλω, όπως φορητότητα, ακουστικά και spdif out.

Η εξωτερική τροφοδοσία είναι πάντα πολύ πολύ καλύτερη. Υπόψη ότι το τροφοδοτικό του modi είναι 100% linear. Το 3R φυσικά και θα το αξιοποιήσεις στην usb είσοδο όπου θα καθαρίσει το σήμα. Θεωρητικά το multibit είναι αρκετά καλύτερο του delta-sigma. Αλλά εσύ ξέρεις τι θα σε καλύψει καλύτερα και τι budget έχεις.
Η schiit europe έχει δυνατότητα επιστροφής μετά από δοκιμή δύο τριών ημερών όπως με έχουν ενημερώσει σε σχετική ερώτηση που είχα κάνει. (-τα μεταφορικά).

Ευχαριστώ Πέτρο...
Είναι που δεν θα χρησιμοποιησω ποτέ τις εξτρα εισόδους των uber/multibit. Γι' αυτό το σκέφτομαι...

σαφώς και το οποιοδήποτε usb regulator/regenerator ΔΕΝ μπορεί να αντικαταστήσει μια καλή τροφοδοσία
άλλη η δουλειά του 3R άλλη της τροφοδοσίας όλου του μηχανήματος...

Ευχαριστώ Πέτρο...
Είναι που δεν θα χρησιμοποιησω ποτέ τις εξτρα εισόδους των uber/multibit. Γι' αυτό το σκέφτομαι...

Μην το βλέπεις έτσι. Άσε τις εισόδους να υπάρχουν ή όχι τι σε νοιάζει?
Τα παραπάνω χρήματα θα τα δώσεις για καλύτερο ήχο.(αν όντως είναι καλύτερος ή αν σε νοιάζει ή αν έχεις το σύστημα να ακούσεις τις διαφορές κλπ.)