3R USB by Ideon Audio

Ενα πράγμα που διαπιστωσα ακομα,ηταν μια σκληραδα που ειχα στις φωνες,εφυγε.
Μπορει η τιμη του να ειναι δυσαναλογη ως προς αυτη του 3R,αξιζει ομως και με το παραπανω.

Αυτή τη σκληράδα στις φωνές θεωρείς ότι την βγάζει το 3R USB με το standard παλμοτροφοδοτικό που συνοδεύει τη συσκευή ;
Γιατί δεν την αντιλήφτηκε κανείς, παρά μόνο εσύ, μέχρι σήμερα ;

Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

Αυτή τη σκληράδα στις φωνές θεωρείς ότι την βγάζει το 3R USB με το standard παλμοτροφοδοτικό που συνοδεύει τη συσκευή ;

αυτο το διαπιστωσα και εγω. Εφυγαν οι σκληραδες! πραγμα που δεν ξερω εαν πρεπει να ναι ανησυχητικό με την εννοια οτι ισως ζεσταινει τον ηχο....οποτε καποιος που εχει σκληραδα σε αλλο κρικο του συστηματος αρεσκεται. κανονικα η λογικη λεει οτι δεν θα επρεπε να γινεται αυτο.

Σε αντιθεση το iusb που δινει αερα στα οργανα....και δεν παιζει καθολου με την σκληραδα...ειναι ακριβως ο ιδιος ηχος σε χροιες εαν ακουσω με σκετο dac.

η σκληραδα υπηρχε απο πριν στο συστημα.
Οταν μπηκε στην αλυσιδα το 3R,βελτιωθηκε καπως η κατασταση,αλλα με τη προσθηκη του γραμμικου το αποτελεσμα εγινε ακομα καλυτερο.
Το δευτερο σου ερωτημα δε βγαζει νοημα.

κατα δικη μου ομολογια....

εχω φτιαξει τα ρευματα μου και εβαλα πιο σωστα rca. Ειχα πανω καιρο το 3r....πριν οντως ηταν καλυτερα με το 3r διορθωνε την σκληραδα που ηταν απο αλλους κρικους...επεσα μεσα στον προβληματισμο μου.λογω του νηματος ειπα να ξαναδοκιμσω....μολις εβαλα το iusb ξανα....εχει περισσοτερο βαθος,η σκηνη πισω ειναι πιο καθαρη. προσωπικα θα το κρατησω ετσι.

Last edited:
η σκληραδα υπηρχε απο πριν στο συστημα.
Οταν μπηκε στην αλυσιδα το 3R,βελτιωθηκε καπως η κατασταση,αλλα με τη προσθηκη του γραμμικου το αποτελεσμα εγινε ακομα καλυτερο.
Το δευτερο σου ερωτημα δε βγαζει νοημα.

Εφόσον η σκληράδα στα φωνητικά υπήρχε και πριν την τοποθέτηση του 3R, η δεύτερη ερώτηση δεν χρειάζεται να απαντηθεί.

επισης κατι αλλο....

γτ με το 3r ακουω πιο εντονα το ανεμηστηρακι του υπολογιστη απο οτι με το iusb?! ενω απο την αλλη το iusb βγαζει καλυτερη σκηνη;

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

επισης κατι αλλο....

γτ με το 3r ακουω πιο εντονα το ανεμηστηρακι του υπολογιστη απο οτι με το iusb?! ...

Μαλλον το iusb κανει θορυβο οταν λειτουργει και καλυπτει το θορυβο που κανει το ανεμιστηρακι. :jester:
Ή εισαγει στο τελικο ηχητικο αποτελεσμα σου τοσο θορυβο που δε μπορεις να ακουσεις το ανεμιστηρακι.

επισης κατι αλλο....

γτ με το 3r ακουω πιο εντονα το ανεμηστηρακι του υπολογιστη απο οτι με το iusb?! ενω απο την αλλη το iusb βγαζει καλυτερη σκηνη;
Δείξε έλεος!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Μαλλον το iusb κανει θορυβο οταν λειτουργει και καλυπτει το θορυβο που κανει το ανεμιστηρακι. :jester:
Ή εισαγει στο τελικο ηχητικο αποτελεσμα σου τοσο θορυβο που δε μπορεις να ακουσεις το ανεμιστηρακι.

Ωραια εαν αυτο βγάζει θορυβο τοτε γτ εχει μεγαλυτερο βαθος και τα οργανα πισω ειναι πιο ευκολα να τα ακουσεις ενω στο αλλο δυσκολευεσαι; αυτο μου κανει εντυπωση.

Ε, τι να κανεις? Καποια οργανα ακουγονται καλυτερα στο ενα και καποια στο αλλο (στο συστημα σου παντα).
Μαλλον ενα απο τα οργανα που ευνοει καλυτερα το 3R ειναι και το ανεμιστηρακι σου.

Μπορεις να δοκιμασεις και το αλλο. :idea:
Οταν ακους με το 3R βαλε τον υπολογιστη σου πισω απο τα ηχεια για να ειναι το ανεμιστηρακι στο βαθος και να χανεται κι αυτο με τα πισω οργανα!

M H N είστε άμπαλοι :7SFGSFG:

Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε τις ενεργές λύσεις όταν υπάρχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ παθητικές.......

Να δω τι άλλο θα σας μάθω ακόμα.......... :grandpa:
Κοντά 2 χιλιάρικα για ματζούνια χωρίς μετρήσεις να τα συνοδεύουν;
Ε όχι...
(σε λάθος νήμα τα λέμε,η δουλειά αυτού του μπιμπλιμπικίου δεν είναι room treat,είναι να παραδίδει σωστό σήμα στον επόμενο κρίκο.Αυτό εξετάζουμε εδώ... )

Δε νομίζω ότι αποσκοπούν στους χαιεντάδες οι συγκεκριμένοι.

Ούτε καν,καμία σχέση με audio παρεκτός για (λένε) θεραπευτικούς σκοπούς.

Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

Ε, τι να κανεις? Καποια οργανα ακουγονται καλυτερα στο ενα και καποια στο αλλο (στο συστημα σου παντα).
Μαλλον ενα απο τα οργανα που ευνοει καλυτερα το 3R ειναι και το ανεμιστηρακι σου.

Μπορεις να δοκιμασεις και το αλλο. :idea:
Οταν ακους με το 3R βαλε τον υπολογιστη σου πισω απο τα ηχεια για να ειναι το ανεμιστηρακι στο βαθος και να χανεται κι αυτο με τα πισω οργανα!
Μία πιο πρακτική.λύση είναι να έχουμε fanless laptop

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

O "ηλεκτρικός" θόρυβος που παράγεται από το ανεμιστηράκι σε κάποια PCs (laptops) ανιχνεύεται εύκολα με ένα ψηφιακό αναλυτή φάσματος.
Αν δεν υπάρχει πλήρης γαλβανική απομόνωση του κυκλώματος της κάρτας ήχου ή του USB interface, o θόρυβος αυτός μπορεί να γίνει αντιληπτός ακόμα και από τα ακουστικά (low impedance headphones)

Το 3R USB δεν το έχω μετρήσει για να δω πως συμπεριφέρεται σε θέματα θορύβου. Κανονικά δεν θα πρέπει να εμφανίζονται πρόσθετες συνιστώσες προερχόμενες από θόρυβο μετά την τοποθέτηση του 3R στην αλυσίδα.
Το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνε μετά από την τοποθέτηση στην αλυσίδα του 3R USB να μειώνονται αισθητά κάποιες συνιστώσες θορύβου που προϋπήρχαν στην αλυσίδα (digital transport & USB DAC interface), δηλαδή πριν την τοποθέτηση του 3R.
Το ιδανικό θα ήταν να μην υπάρχουν συνιστώσες θορύβου εντός της ζώνης των 16bits/44.1kHz & 24bits/ 96KHz (από -96 dBFS έως -144 dBFS). Σε αυτή τη ζώνη βρίσκεται η μουσική πληροφορία υψηλής ανάλυσης, πληροφορία που δεν γίνεται αντιληπτή όταν το σύστημά μας δεν είναι ικανό να την αναπαράγει.