ναι ρωτησα.μου ειπαν οτι θα παμε στα νεα τιμολογια.βεβαια αυτο που νομιζω(αν και δεν καταλαβα καλα λογω θορυβου) ειναι οτι υποχρεωτικα θα παμε στο full pack με δεσμευση 12μηνη.δηλαδη μετα την εκπτωση των 6 μηνων δεν θα υπαρχει το δικαιωμα να επιλεξουμε κατωτερο πακετο.μικρο το κακο:Banane0:
δηλαδή σας πήρανε τηλέφωνο να σας ρωτήσουν τί θα κάνετε και όταν τους είπατε διακοπή σας πρότειναν 6 μήνες με 10ε και τους άλλους 6 με την νέα τιμή;
Καθόλου άλλο. Δεν μπορεί να πουλά χονδρική ΑΡΥΣ σε πάροχο 15 ευρώ, και σε εσένα να σου δίνει και γραμμή και ιντερνετ 15. (Παράδειγμα λέω, δεν είναι πραγματικές οι τιμές)
Το πράγμα είναι σύνθετο. Από ότι γνωρίζω, ο ΟΤΕ κάνει έλεγχο κόστους, από όπου βγαίνουν οι τιμές χονδρικής (προς όλους, και τον ΟΤΕ τον ίδιο), και με βάση αυτές εγκρίνονται και οι τιμές λιανικής του ΟΤΕ.
Άρα το κάτω όριο των τιμών το καθορίζει ο ίδιος ο ΟΤΕ.
αμα ο κόσμος λέει παθητικά νταξ δεν ειναι πολυ μεγαλη αυξηση 10% τι να πω...
αν δεν συνειδητοποιουμε ότι δινουμε μηνυματα και στον οτε και στον καθε οτε ότι μπορουν ανενοχλητοι να συνεχιζουν να αυξάνουν τα κερδη τους εις βάρος του κοσμου που κάνει το σφαλμα και θελει να δει μπαλα...
αρα θα εχουμε το δικαιωμα να σπασουμε κιεμεις το συμβολαιο;
Μα ποιός το είπε ότι γίνεται παθητικά; Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι κάθε γεγονός και αφορμή για διαδήλωση, μην τρελαθούμε. Δεν θεωρώ ότι κανένας θέλει να δίνει αυτά που του περισσεύουν (αν του περισσέυουν) στον ΟΤΕ. Νομίζω όμως ότι στο ζύγισμα τιμής/προσφερόμενο περιεχόμενο, η τιμή του εξακολουθεί να παραμένει πολύ ελκυστική.
/offtopic
είναι ένας στο χωριό μου που την τελευταία πενταετία λέει το εξής: τι γκρινιάζεται όλοι ότι ανεβαίνει η βενζίνη; δεν καταλαβαίνω. εγώ 20 ευρώ έβαζα παλιά 20 ευρώ βάζω και τώρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.