40-42" με 1000 ευρω

Tην px70 την εχω συνδεσει και με pc αλλα και με ps2.Και δεν εχει παιξει ουτε 200 ωρες χωρις το παραμικρο προβλημα.Αν θες κιολας να σου φυγει το αγχος, τρεχεις και το γνωστο dvd για κανα μισαωρο/ωρα και εισια κομπλε.
Παντως απο οσα εχω διαβασει/καταλαβει, μονο οι τελευταιες panasonic (αντε και η pioneer με τις kuro, αν και ειδα εδω φωτο με ειδωλο) εχουν πανελ πολυ ανθεκτικο σε burn in.

Tην px70 την εχω συνδεσει και με pc αλλα και με ps2.Και δεν εχει παιξει ουτε 200 ωρες χωρις το παραμικρο προβλημα.Αν θες κιολας να σου φυγει το αγχος, τρεχεις και το γνωστο dvd για κανα μισαωρο/ωρα και εισια κομπλε.
Παντως απο οσα εχω διαβασει/καταλαβει, μονο οι τελευταιες panasonic (αντε και η pioneer με τις kuro, αν και ειδα εδω φωτο με ειδωλο) εχουν πανελ πολυ ανθεκτικο σε burn in.

Η px70 ειναι 100Hz σωστα?Η αναλυση πως σου φαινεται?Με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι μικροτερη της 40D3000 της Sony...και απο οτι παρατηρω ολες η plasma υστερουν σε αναλυση εναντι των lcd..

Την Sony 40D3000 με ποιο DVD-player μπορω να την συνδυασω για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε λογικες τιμες?
Δηλαδη πως μπορω να εκμεταλευτεω το 24p true cinema?

Απάντηση: Re: 40-42" με 1000 ευρω

Την Sony 40D3000 με ποιο DVD-player μπορω να την συνδυασω για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε λογικες τιμες?

Το 24p true cinema μονο με πηγη υψηλης ευκρινειας μπορεις να το απολαυσεις (PS3-Blue Ray, HD-DVD). Τα απλα dvd-players απλα κανουν upscale την εικονα στα 720p,1080i,1080p. Ενα καλο ειναι το Pioneer DV600. Μπορεις να δεις στην κατηγορια "πηγες" περισσοτερες πληροφοριες.

Το 24p true cinema, μονο αν παιξεις bluray από το PS3 ή άλλο player που να υποστηρίζει 24p έξοδο...

Μπορείς και αν συνδέσεις την οθόνη με PC, και βάλεις ανάλυση 1360*768p με ρυθμό ανανέωσης 24HZ, και προβάλεις από εκεί HD υλικό (αρχεία mkv γραμμένα σε 24p, κλιπάκια κλπ...) :antlers:

Για να θεωρείται μια τηλεόραση συμβατή με 1080/24fps αρκεί να δέχεται 1080p και να έχει ρυθμό ανανέωσης πολλαπλάσιο του 24Hz ή υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ?

Για να θεωρείται μια τηλεόραση συμβατή με 1080/24fps αρκεί να δέχεται 1080p και να έχει ρυθμό ανανέωσης πολλαπλάσιο του 24Hz ή υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ?

Απο τα χαρακτηριστικα της το καταλαβαινεις Γιωργο. Θα πρεπει να αναγραφεται οτι υποστηριζει 1080p/24Hz.

Re: Απάντηση: 40-42" με 1000 ευρω

Απο τα χαρακτηριστικα της το καταλαβαινεις Γιωργο. Θα πρεπει να αναγραφεται οτι υποστηριζει 1080p/24Hz.

και αν την συνδεσουμε με pc και δεν υποστηριζει 1080p/24Hz,τι γινεται?

το λεω αυτο γιατι θελω να κανω μια δοκιμη στην 42px70(οταν θα λειπει το ετερον ημισυ)

Last edited:

και αν την συνδεσουμε με pc και δεν υποστηριζει 1080p/24Hz,τι γινεται?

Δεν θα δειχνει εικόνα απλά....
Στην περίπτωση αυτή που δεν υποστηρίζει 24Hz, θα πρέπει να βάλεις στο pc ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) 50hz, ή 60hz !

Δεν θα δειχνει εικόνα απλά....
Στην περίπτωση αυτή που δεν υποστηρίζει 24Hz, θα πρέπει να βάλεις στο pc ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) 50hz, ή 60hz !

αυτο ισχυει μονο για br δισκακια η και για hd δισκακια?

Ρωτάω γιατί κάποιοι κατασκευαστές μπορεί να μην το διαφημίζουν, όπως δεν διαφημίζει η Panasonic τα 100Hz και η Pioneer το ίδιο κι ας το χρησιμοποιεί 2-3 χρόνια.

Υπάρχει περίπτωση μία τηλεόραση που μπορεί να δείχνει 1080p με ρυθμό ανανέωσης τα 72Hz, να μην υποστηρίζει 1080p/24fps ?

Edit: Για παράδειγμα οι Pioneer 427/507 που το υποστηρίζουν πολύ πριν γίνει της μόδας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 40-42" με 1000 ευρω

Το 24p true cinema μονο με πηγη υψηλης ευκρινειας μπορεις να το απολαυσεις (PS3-Blue Ray, HD-DVD). Τα απλα dvd-players απλα κανουν upscale την εικονα στα 720p,1080i,1080p. Ενα καλο ειναι το Pioneer DV600. Μπορεις να δεις στην κατηγορια "πηγες" περισσοτερες πληροφοριες.

Ευχαριστω συνονοματε :grinning-smiley-043

Απο ο,τι βλεπω το DV-400 σε σχεση με το DV-600 δεν εχουν τεραστιες διαφορες (ουτε στην τιμη).Να προτιμησω το DV-400? (γιατι ηδη για την TV εχω ανοιχτει πολυ απο 1000 ξεκινησαμε αλλα κολλησα και εγω το μικροβιο)

Επισης αν καταλαβα καλα δεν μιλαμε για blu-ray (οποτε πως γινεται να παιζουν 1080p/24Hz???)

Υ.Γ:Και αντε παιρνω την 40D3000,αντε παιρνω και το DV-400(/600) για να απολαυσω αυτο το 24p true cinema πρεπει να παιρνω και δισκακια blu-ray?H τα απλα DVD τα μετατρεπει μονο του το pioneer μαζι με την sony???