Re: Απάντηση: Re: 40-42" με 1000 ευρω
Το λαθος ειναι οτι....???
Λαθος ....πολυ λαθος .
Το λαθος ειναι οτι....???
Λαθος ....πολυ λαθος .
Tην px70 την εχω συνδεσει και με pc αλλα και με ps2.Και δεν εχει παιξει ουτε 200 ωρες χωρις το παραμικρο προβλημα.Αν θες κιολας να σου φυγει το αγχος, τρεχεις και το γνωστο dvd για κανα μισαωρο/ωρα και εισια κομπλε.
Παντως απο οσα εχω διαβασει/καταλαβει, μονο οι τελευταιες panasonic (αντε και η pioneer με τις kuro, αν και ειδα εδω φωτο με ειδωλο) εχουν πανελ πολυ ανθεκτικο σε burn in.
Την Sony 40D3000 με ποιο DVD-player μπορω να την συνδυασω για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε λογικες τιμες?
Δηλαδη πως μπορω να εκμεταλευτεω το 24p true cinema?
διορθωστε με αν κανω λαθος,αλλα πρεπει και το δισκακι να ειναι γραμμενο σε 24p.
Έχω την εντύπωση πως όλο το κινηματογραφημένο υλικό είναι τραβηγμένο στα 24Hz.
Έχω την εντύπωση πως όλο το κινηματογραφημένο υλικό είναι τραβηγμένο στα 24Hz.
ελεγα για 1080p/24p
Την Sony 40D3000 με ποιο DVD-player μπορω να την συνδυασω για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε λογικες τιμες?
Δηλαδη πως μπορω να εκμεταλευτεω το 24p true cinema?
Για να θεωρείται μια τηλεόραση συμβατή με 1080/24fps αρκεί να δέχεται 1080p και να έχει ρυθμό ανανέωσης πολλαπλάσιο του 24Hz ή υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ?
Απο τα χαρακτηριστικα της το καταλαβαινεις Γιωργο. Θα πρεπει να αναγραφεται οτι υποστηριζει 1080p/24Hz.
και αν την συνδεσουμε με pc και δεν υποστηριζει 1080p/24Hz,τι γινεται?
Δεν θα δειχνει εικόνα απλά....
Στην περίπτωση αυτή που δεν υποστηρίζει 24Hz, θα πρέπει να βάλεις στο pc ρυθμό ανανέωσης (refresh rate) 50hz, ή 60hz !
Απο τα χαρακτηριστικα της το καταλαβαινεις Γιωργο. Θα πρεπει να αναγραφεται οτι υποστηριζει 1080p/24Hz.
Το 24p true cinema μονο με πηγη υψηλης ευκρινειας μπορεις να το απολαυσεις (PS3-Blue Ray, HD-DVD). Τα απλα dvd-players απλα κανουν upscale την εικονα στα 720p,1080i,1080p. Ενα καλο ειναι το Pioneer DV600. Μπορεις να δεις στην κατηγορια "πηγες" περισσοτερες πληροφοριες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.